Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Iyi akşamlar kızlar
Annemin halılarını yıkayıp, temizlik yaptık,
Az dinlenip bahçeye indik, bezelye topladım kızıma göndereceğim çiğ yemeyi çok sever,
Marul, maydanoz, çilek de topladım yıkamadan koydum dolaba,
Akşam yemeği ye, toparla, yoğurt maskesi yap, dinleniyorum,
Hiç para harcamadım
Ama
Yarın harcarım çökelek alıp biberli ekmek yaptırıp pazartesi kargolarım kızıma,
Mutfak ve koridor halılarımı(salon da duruma göre) yıkamayı düşünüyoruz yarın damımiz müsait eşim yıkarız dedi, yıkama parası cebimizde kalır.
A Alya_sura88 gözün aydın
pure hazel eline sağlık
E Esila09 geçmiş olsun ihmal etme
tuce_tuce iyi yolculuklar

Herkes fırsatçı olmuş bugün bir kere daha gördük bunu gece bu saatte dinlenme tesisinde çorba içeceğiz çorba yok bir pilav bir yeşil fasulye ye 40 tl para verdik . Ayrıca pos makinası bile yok sırf parayı peşin almak için rezillik başka hiç birşey değil

Yok Artik o nasil fasulye pilavmis oyle. Firma adi Al yorumlarina yaZ mutlaka ki insanlar oranin nasil firsatci bir yer oldugunu bilsinler. Biz olumlu olumsuz hep yorum yapiyoruz. Araciniz Hayirli olsun Bu arada. Bu bahane ile sen De aileni gormus olacaksin.

Valla aynen öyle ya öyle sinir olduk ki anlatamam doymadık açlığımız yatıştı resmen . İçime oturdu en kötü pirinçten yapmışlar pilavı da yapış yapış tövbe tövbe valla . Evet ya böyle olacağını bilseydik bebeği telefonda söylemez beklerdik gidince söylerdik

Gunaydin minnos uyutmadi hamisler bu gunlerinizin tadini cikarin
Dun alisverise ciktik
2 kg peynir 35 tl
Market 50 tl
Manav 90 tl
Sebze biraz ucuzlamisti
Patates sogan 5 tl idi yeni soganlar cikmisti cok tazelerdi
Patlican 5.5 tl
Biber 5.5 tl
Salatalik 4.5
Digerleri yine cok pahaliydi

Günaydın eve dış cephe sıva yapılıyor kiracıyım yine benı buldu.İskele sökülmüş kapalı balkonu temızledım bugün 2 balkon daha var.Dun süpürge yaptım bugün silip WC ovacagım.İşlerim çok 8bucuk gibi eşim gelcek şokta sarma var sarma yapacagım baklava istedi baklava aldım.Yarın için izin alamadım toplantı var ilçeye gidecegız onlar oğlanla takılacaklar evde.Taze fasulye ve çorba yapıp dolaba atacağım yarına hazır olsun

Eski gönderileri okudum. 160dan gram altin aliyomusuz 2017nin sonuda.
2 kg patatesi 3.5 liraya aldik diye kiziyormuşuz. Simdi yarim kilosu 3.5lira mübareğin.
Harcamasiz bir gün dilegiyle acilisi yaparmisiz sabahlari
Bizim altın günü ekibimiz var önceki altın günümüzde çeyrek 160 mı oldu ne diyorsuuun diyorduk. Şimdi gramı 247 olmuş.

Mutlu pazarlar hanımlar oğlanın bezi ayın 1 ine kadar yeter diye düşünmüştüm bu sabah itibariyle bitti ebebegin yolunu tuttum bez ve oyun hamuru aldım migrostan da muz ve oğlu.a şeker toplamda 80 tl uçtu gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…