- 11 Mart 2013
- 33.751
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.301
Teşekkür ediyorum canım daha iyisi sizeHayirli olsun canim.
Ah sağolasın canım hayırlısı olsun hakkında çok istiyor çalıştı emek verdi Allah yardımcısı olsun inş. Bizde heyecanlıyız özledik
Gordion avm den aldım iki çiçeği deALya kuskonmazi nerden buldun ?
Amin canım sağol.Hayırlı olsun arabanız Allah kaza bela vermesınÇok güzel heyecanlar allah sağlıkla kavuştursun
Hayırlı olsun canim kazasız belasız kullanin insallahTeşekkür ediyorum canım daha iyisi size
Ben sebze olarak Yenilen kuskonmaz sanmistimGordion avm den aldım iki çiçeği degörür görmez aldım Sakarya caddesindeki çiçekçilere göre 10 tl fazlaydı .
Yok ArtikHerkes fırsatçı olmuş bugün bir kere daha gördük bunu gece bu saatte dinlenme tesisinde çorba içeceğiz çorba yok bir pilav bir yeşil fasulye ye 40 tl para verdik . Ayrıca pos makinası bile yok sırf parayı peşin almak için rezillik başka hiç birşey değil
Valla aynen öyle ya öyle sinir olduk ki anlatamam doymadık açlığımız yatıştı resmen . İçime oturdu en kötü pirinçten yapmışlar pilavı daYok Artiko nasil fasulye pilavmis oyle. Firma adi Al yorumlarina yaZ mutlaka ki insanlar oranin nasil firsatci bir yer oldugunu bilsinler. Biz olumlu olumsuz hep yorum yapiyoruz. Araciniz Hayirli olsun Bu arada. Bu bahane ile sen De aileni gormus olacaksin.
Bizim altın günü ekibimiz var önceki altın günümüzde çeyrek 160 mı oldu ne diyorsuuunEski gönderileri okudum. 160dan gram altin aliyomusuz 2017nin sonuda.
2 kg patatesi 3.5 liraya aldik diye kiziyormuşuz. Simdi yarim kilosu 3.5lira mübareğin.
Harcamasiz bir gün dilegiyle acilisi yaparmisiz sabahlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?