- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.321
Arabanız hayırlı olsun tuceHerkes fırsatçı olmuş bugün bir kere daha gördük bunu gece bu saatte dinlenme tesisinde çorba içeceğiz çorba yok bir pilav bir yeşil fasulye ye 40 tl para verdik . Ayrıca pos makinası bile yok sırf parayı peşin almak için rezillik başka hiç birşey değil
38 canım cuma günü doğum olacak hayırlısıylatuce_tuce arabanız hayırlı olsun inşallah @suveykac haftaliksin ben şimdiden çok zorlaniyorum temizlikte bir gün ev supuruyorsam bir gün wc banyo yikiyorum
Maşallah darısı bana sağlıcakla kucağına al inşallah cnm38 canım cuma günü doğum olacak hayırlısıyla
Amin inşallah cnmMaşallah darısı bana sağlıcakla kucağına al inşallah cnm
Canım kuskonmazi nasıl tuketiyorsunuz .tarif alabilir miyim. TeşekkürlerMarkete gittik sebze meyve çay bir de peynir filan aldık 140 lira tuttu. Bugün kuşkonmaz buldum :) marketteki manav reyonundaki görevlinin bile zihnine yer edinmişim işte geldi diyor bana
Tuzlayıp çok az tereyağ gezdirip fırına atıyorum. Veya buharda haşlayıp tereyağında çeviriyorum. Etin yanına garnitür olarak hazırlıyorumCanım kuskonmazi nasıl tuketiyorsunuz .tarif alabilir miyim. Teşekkürler
Teşekkür ediyorum canım benim daha iyisi size olsunArabanız hayırlı olsun tuce
Biz her memlekete gideceğimiz de önceden hazırlık yapmaya çalışırım yolda yenilen içilen şeyler mazot parasını geçiyor
İki tane termos alırım biri sıcak su kahve için biride çay için.pogaca,börek, sarma gibi yolda gecistirilebilecek şeyler bir de mutlaka meyve alırım.nedense yolculukta insanın hep bir şeyler yiyesi geliyor
Amin inşallah canım daha iyisi sizlere olsuntuce_tuce arabanız hayırlı olsun inşallah @suveykac haftaliksin ben şimdiden çok zorlaniyorum temizlikte bir gün ev supuruyorsam bir gün wc banyo yikiyorum
Günaydın biraz bulantılarım başlıyor gibi hissediyorum emin değilim amasatıcı adam birazdan PTT ye gidip kaçak geçtiği hgs borcunu ödeyecek sonra gelip bizi alacak . Cebinde 5 kuruşu yok ya kapora istememişti sonra biz gelirken sigortayı kestireceğim kusura bakmayın 350 tl açık kaldı dedi yolladık kapora . Dün gece de yine yazmış ki hgs cezası için cebinde 5 kuruş kalmadı diye yine 200 tl yolladım . Hesaptan düştüm 89.450 tl ödeme yapacağız. İnşallah bizim kaskomuzdan ve sigortamız çok çıkmaz diğerinden 6 aylık alacak kalıyor devir edilecek kalan kısmı biz ödeyeceğiz. Annem 500 Euro ve 300 tl yollamış . Euro’yu ve tl yi aldığımız şekilde ödeyeceğiz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?