- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.501
Ya gozunun beni aramış olmasına sevindimGeldi gitti eşim.İzin hazıran sonunda bakalım 19gün onu bekliyoruz artık.Sınav idare ederdi dedi.Zaten Sınav %50 sicil %50şeklinde olacakmış nasip bakalım.Olmazsa seneye yine girer 6 hakkı varmısBayadır görünmedin merak ettim kızlar falan mı hasta acaba dedim.Arada yaz yoklugun farkediliyor
Koyu ve az tuzlu ayran içebilirsin canın çekiyorsa, süt içemedim diye üzülme benceMidem bulanıyor Kızlar birşeyler yemiştim aşırı oldu . Süt içemedim cevizde yiyemedim bugünduşa girecektim şimdi sıcaktan daha kötü olurum diye vazgeçtim sabah girerim
Çok feci tokum şuan keşke sütü kahvaltıdan sonra içseydim dedim . Böyle garip bir his vardı sabahta tokluk hissiKoyu ve az tuzlu ayran içebilirsin canın çekiyorsa, süt içemedim diye üzülme bence
Bu durum geçici....
Philips marathon kullaniyorum. Cok memnunumKızlar iyi akşamlar. Elektrik süpürgem bozuldu.philips powerpro kullanan varmı nasıl sizce
Belirtiler basladiMidem bulanıyor Kızlar birşeyler yemiştim aşırı oldu . Süt içemedim cevizde yiyemedim bugünduşa girecektim şimdi sıcaktan daha kötü olurum diye vazgeçtim sabah girerim
Aslında beğendiğim model o ama 1500 falan ortalama fiyat.en kısa sürede almalıyım powerpro az daha uygun canim bi bakayım. Çok teşekkür ediyorum sanaPhilips marathon kullaniyorum. Cok memnunum
İlk üç ay şu an yediklerinden değil depolarından kullanıyor bebek. O yüzden kustum yiyemedim bebek gıdasız kaldı gibi düşünmeÇok feci tokum şuan keşke sütü kahvaltıdan sonra içseydim dedim . Böyle garip bir his vardı sabahta tokluk hissi
günaydın benimki maraton memnunum gerçekten güzel çekiyor tavsiye ederimKızlar iyi akşamlar. Elektrik süpürgem bozuldu.philips powerpro kullanan varmı nasıl sizce
tutturmaz muhtelemen ben ikinci kızımda tuttum 10 gün falan suyu azalmış bebek aşağıda dedi doktor oruç tuttugumu söylememiştm bol su içmiyormusun beslenmene dikkat et demiştiGünaydın Kargo geldi sonunda vitaminim inceledim içeriği dolu dolu ya beğendimöğlen arkadaşıma gideceğim. Ben bir gün durup bir gün oruç tutmak istiyorum eşim asla izin vermiyor yarın bunu doktora danışacağım bakalım o ne diyecek .
Bende öyle düşünüyorum tutturmaz diye .tutturmaz muhtelemen ben ikinci kızımda tuttum 10 gün falan suyu azalmış bebek aşağıda dedi doktor oruç tuttugumu söylememiştm bol su içmiyormusun beslenmene dikkat et demişti
sana bısey danısmak ıstıyorm sırkencubin, ben de acıkcası yogurt süt yeme sıkıntılıyım aslında sevmedıgım tatlar degıl ama ıhmal edıyorum denk gelırse yıyorum mesela sütü sütlu tatlılarda,yogurdu yemek ustune falan denk gelırse halbuki severim, tek cok yedıgım sey peynir sütlü ürünlerden.İlk üç ay şu an yediklerinden değil depolarından kullanıyor bebek. O yüzden kustum yiyemedim bebek gıdasız kaldı gibi düşünme
Elbette olabilir. Kaslarında bir kasılma kramp durumları yaşıyor musun? Bazı doktorlar ikinci trimesterden itibaren ca takviyesi veriyorlar. Yoğurdu yemeklerle değil de direk sade olarak yemelisin. Çünkü bazı yemeklerdeki mineraller yoğurttaki ca u bağlayabiliyor.sana bısey danısmak ıstıyorm sırkencubin, ben de acıkcası yogurt süt yeme sıkıntılıyım aslında sevmedıgım tatlar degıl ama ıhmal edıyorum denk gelırse yıyorum mesela sütü sütlu tatlılarda,yogurdu yemek ustune falan denk gelırse halbuki severim, tek cok yedıgım sey peynir sütlü ürünlerden.
neyse uzatmım bu aya kadar böyle geldım malesef
kalsiyum takvıyesı sımdıden sonra alsam faydası olurmu hap falan? multıvıtamın zaten kullanıyorum doktoruma danısıcam ama sana da sormak ıstedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?