Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Iyi akşamlar kızlar
Yoğun bir mesai günüydü,
Çıkışta kızımla pazara gittik salatalık, domates, kabak,patlıcan, turp,patates, muz aldım azar azar 20tl harcadım,
Pazarın orta yerinde bir kadın ayaklarımın dibine düştü kızlar, başı dönmüş müdahale ettik çevredekilerle üzüldüm.

Neyse çabuk kendine geldi
Kızım diyo ki şanslı kadınmış hemşirenin önünde bayıldı...
Yufka, tahin, tarhana aldım 28tl harcadım.
Kurabiye ve poğaça biraz da pizza yaptım yedik
Köyden de erik yenidünya gelmişti yıkadım yerleştirdim yedik biraz da,
Eşim nöbetçi, kızım odasında, uzandım az
Bu arada servis geldi ocak için çakmağı sürekli çakıyordu, ateşleme kiti oksitlenmiş yenisi 110tl imiş değiştireceğiz

Ya gozunun beni aramış olmasına sevindim kızlar iyiler çok şukur biraz hastalıktan bunalınca kreşe ara verdik buarada tuvalet eğitimini de cıkarttık aradan. Artık bezden kurtulduk eşin inş alır sınavı sizin için en hayırlısı neyse o olsun. Maasallahın var hem işi hem evi hem çocugu iyi idare ediyorsun, Rabbim enerjini artırsın

Midem bulanıyor Kızlar birşeyler yemiştim aşırı oldu . Süt içemedim cevizde yiyemedim bugün duşa girecektim şimdi sıcaktan daha kötü olurum diye vazgeçtim sabah girerim

Midem bulanıyor Kızlar birşeyler yemiştim aşırı oldu . Süt içemedim cevizde yiyemedim bugün duşa girecektim şimdi sıcaktan daha kötü olurum diye vazgeçtim sabah girerim
Koyu ve az tuzlu ayran içebilirsin canın çekiyorsa, süt içemedim diye üzülme bence
Bu durum geçici....

Koyu ve az tuzlu ayran içebilirsin canın çekiyorsa, süt içemedim diye üzülme bence
Bu durum geçici....
Çok feci tokum şuan keşke sütü kahvaltıdan sonra içseydim dedim . Böyle garip bir his vardı sabahta tokluk hissi

yemeksepetinden joker indirimi yakaladım.40 lira yerine 25 liraya kebap aldık.Çok iyi denk geldi henüz maaşım yatmamışken .Size de tavsiye ederim.Bölgenizdeki indirim yapan dükkanlardan seçersiniz belki

Hamur mayaladim. 1 tepsi pogaca yaptim yarin yenir.
Köy tavugunun sonu kaldi onu pisirecegim yarin firinda. Ne yemek yepacagimi belirleyince uzerimden bi yuk kalkiyor sanki.

Yarin 2li test sonucumu alacagim.
Bankaya da uğrayip kalan kredimizi bi hesaplatacagiz

Günaydın Kargo geldi sonunda vitaminim inceledim içeriği dolu dolu ya beğendim öğlen arkadaşıma gideceğim. Ben bir gün durup bir gün oruç tutmak istiyorum eşim asla izin vermiyor yarın bunu doktora danışacağım bakalım o ne diyecek .

tutturmaz muhtelemen ben ikinci kızımda tuttum 10 gün falan suyu azalmış bebek aşağıda dedi doktor oruç tuttugumu söylememiştm bol su içmiyormusun beslenmene dikkat et demişti

İlk üç ay şu an yediklerinden değil depolarından kullanıyor bebek. O yüzden kustum yiyemedim bebek gıdasız kaldı gibi düşünme
sana bısey danısmak ıstıyorm sırkencubin, ben de acıkcası yogurt süt yeme sıkıntılıyım aslında sevmedıgım tatlar degıl ama ıhmal edıyorum denk gelırse yıyorum mesela sütü sütlu tatlılarda,yogurdu yemek ustune falan denk gelırse halbuki severim, tek cok yedıgım sey peynir sütlü ürünlerden.
neyse uzatmım bu aya kadar böyle geldım malesef
kalsiyum takvıyesı sımdıden sonra alsam faydası olurmu hap falan? multıvıtamın zaten kullanıyorum doktoruma danısıcam ama sana da sormak ıstedm

Elbette olabilir. Kaslarında bir kasılma kramp durumları yaşıyor musun? Bazı doktorlar ikinci trimesterden itibaren ca takviyesi veriyorlar. Yoğurdu yemeklerle değil de direk sade olarak yemelisin. Çünkü bazı yemeklerdeki mineraller yoğurttaki ca u bağlayabiliyor.

Bende sütü içiyorum ama yoğurt yiyemiyorum pek . Ev yoğurdu oluyor evde oda hemen sulanıyor filan ben böyle hazır gibi katı yoğurt istediğim için yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…