- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.481
gecmıs olsun alya bi uzmana git bence antıbıyotık vs verır ıyıce bakarHerkese günaydınlar
Dün gece acile gittik sol göğsüme iğne batıyor resmen . Derin nefes alamıyorum hala.
Kas gevşetici iğne vurdu rahat uyudum gece.
Ama hala aynı sorun devam ediyor.
Geçmiş olsun canımHerkese günaydınlar
Dün gece acile gittik sol göğsüme iğne batıyor resmen . Derin nefes alamıyorum hala.
Kas gevşetici iğne vurdu rahat uyudum gece.
Ama hala aynı sorun devam ediyor.
lenslerini nerden alıyosun tuçe bende sıkıldım gözlükten birazda lens kullanmak istiyorum pek beceremiyorum takmasını ama denicemTünaydın eşim işe gitti bugün nöbetçi bende ona beslenme hazırladım . Sonra geri uyudum sanki midem bulanıyor gibi hissettim böyle geriden bir his var . Letgodan bir ürün sattık çok para değil ama olsun kilerde yer açılacak hemde elimizden çıktı 50 tl yarın almaya geliyorlar . Eski arabanın lastikleri satışta onu satarsak şahane olacak 500 km kullanmadık valla onları 800 e almıştık 950 yazdık sırf millet pazarlık ediyor diye ki zaten cidden çok iyi durumdalar . Bugün sil süpür yapacağım biraz ütüm var onu hallederim yarın arkadaşıma davetliyim .ilacım kargoda şubeye gelmiş inşallah bugün teslim ederler
Lens dünyası diye bir siteden canım çok iyiler valla . Bir keresinde havalede sorun olmuştu telefonda yardımcı olup hemen ürünü kargoya vermişlerdi seviyorum o yüzden. Birde arada hediye solüsyon yolluyorlar 120 ml olanlardanlenslerini nerden alıyosun tuçe bende sıkıldım gözlükten birazda lens kullanmak istiyorum pek beceremiyorum takmasını ama denicem
Püre o ucuzluk bitmiş bence ya burada valla önceden diyelim ki 2 tl olan çorba şuan 5 tl gibi düşün . Bizde yerdik ucuzdu artık etli yemekler filan uçmuşAlya gecmis olsun. Ihmal etme göğüsteki ağrilari.
mornergis bana da iyi geliyor geri sayim yapmak.
Bu ay oyle cok açildik ki . Nakit bitmek üzere .kredi karti fazla gelecek. Dışarda yemegi acilen kesmeliyiz. Burdan bazen yazmaya utaniyorum yani o derece.
Millet askeri teseislere ucuz diye gidiyor .biz bi gidiyoz masalah 100 liradan asagi cikamiyoruz
Bugun pazar alisverisi yapmam lazim. Dun patates ve sogan almistim.
Simdi alinacaklar listesi yapacagim tekrar.
Canım slm, iyiyiz bir sorun yok. İzinliyfim günler dolu dolu geçti gezdik tozduk, bugun de kurumda yogun bir gündü. Kk ya az girdim onda da @elecda nın başlığında takıldım, hoşuma gitti sürükleyici bir roman gibibenben00 nerelerdesin merak ettim seni kızlar falan iyimi?
Geldi gitti eşim.İzin hazıran sonunda bakalım 19gün onu bekliyoruz artık.Sınav idare ederdi dedi.Zaten Sınav %50 sicil %50şeklinde olacakmış nasip bakalım.Olmazsa seneye yine girer 6 hakkı varmısCanım slm, iyiyiz bir sorun yok. İzinliyfim günler dolu dolu geçti gezdik tozduk, bugun de kurumda yogun bir gündü. Kk ya az girdim onda da @elecda nın başlığında takıldım, hoşuma gitti sürükleyici bir roman gibisen nasılsın eşin geldi gitti mi, sınavı nasıl geçti?belki yazmışsındır ama okuyamadım ilgin için de ayrıca teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?