Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tünaydın eşim işe gitti bugün nöbetçi bende ona beslenme hazırladım . Sonra geri uyudum sanki midem bulanıyor gibi hissettim böyle geriden bir his var . Letgodan bir ürün sattık çok para değil ama olsun kilerde yer açılacak hemde elimizden çıktı 50 tl yarın almaya geliyorlar . Eski arabanın lastikleri satışta onu satarsak şahane olacak 500 km kullanmadık valla onları 800 e almıştık 950 yazdık sırf millet pazarlık ediyor diye ki zaten cidden çok iyi durumdalar . Bugün sil süpür yapacağım biraz ütüm var onu hallederim yarın arkadaşıma davetliyim . ilacım kargoda şubeye gelmiş inşallah bugün teslim ederler

lenslerini nerden alıyosun tuçe bende sıkıldım gözlükten birazda lens kullanmak istiyorum pek beceremiyorum takmasını ama denicem

lenslerini nerden alıyosun tuçe bende sıkıldım gözlükten birazda lens kullanmak istiyorum pek beceremiyorum takmasını ama denicem
Lens dünyası diye bir siteden canım çok iyiler valla . Bir keresinde havalede sorun olmuştu telefonda yardımcı olup hemen ürünü kargoya vermişlerdi seviyorum o yüzden. Birde arada hediye solüsyon yolluyorlar 120 ml olanlardan

Alya gecmis olsun. Ihmal etme göğüsteki ağrilari.

mornergis bana da iyi geliyor geri sayim yapmak.
Bu ay oyle cok açildik ki . Nakit bitmek üzere .kredi karti fazla gelecek. Dışarda yemegi acilen kesmeliyiz. Burdan bazen yazmaya utaniyorum yani o derece.

Millet askeri teseislere ucuz diye gidiyor .biz bi gidiyoz masalah 100 liradan asagi cikamiyoruz

Bugun pazar alisverisi yapmam lazim. Dun patates ve sogan almistim.
Simdi alinacaklar listesi yapacagim tekrar.

Püre o ucuzluk bitmiş bence ya burada valla önceden diyelim ki 2 tl olan çorba şuan 5 tl gibi düşün . Bizde yerdik ucuzdu artık etli yemekler filan uçmuş

Eee tabi ucuz ama normal 3 kişilik bir aile salata tatlı içecek etli yemek çorba üzerine kahve içse zaten yine baya ödeniyor

Slm kızlar çok yoruldum oglusun yazdıklarını çıkardım eşimin kuzeni oğlunun kıyafetlerde vermişti yepyeni şeyler aldim valla onların da büyüklerini ayırdım kaldırdım onun dolabı sildim dizdim olmayan iyileri ayırdım kaldırdım 1 poşet vereceğim var eşimle benimkileri ayırdım 2 posette bizim var verilcekler dolap temiz ligi oldu ferahladim 3 4 poset kıyafet git çek yemegim yoktu taze bakla almıştım pazardan onu attim ocaga yanina sarimsaklı yogurt bide makarna pisircem oğlan yemio yemegi simdi dinlenip kahve iciom cam silcektim yagmur var yarin yada h sonu silerim

Pazara gittim cok yoruldum. Eşim gec kalicak. Bende domatesli makarna ve kayisi hoşafi yapiyorum.
Bezelye bulamadim yaa uzuldum.

Bu saat oldu sadece ütü yaptım birde kahvaltı kalkıp sil süpür yapayım bari

benben00 nerelerdesin merak ettim seni kızlar falan iyimi?
Canım slm, iyiyiz bir sorun yok. İzinliyfim günler dolu dolu geçti gezdik tozduk, bugun de kurumda yogun bir gündü. Kk ya az girdim onda da @elecda nın başlığında takıldım, hoşuma gitti sürükleyici bir roman gibisen nasılsın eşin geldi gitti mi, sınavı nasıl geçti?belki yazmışsındır ama okuyamadım ilgin için de ayrıca teşekkür ederim

Geldi gitti eşim.İzin hazıran sonunda bakalım 19gün onu bekliyoruz artık.Sınav idare ederdi dedi.Zaten Sınav %50 sicil %50şeklinde olacakmış nasip bakalım.Olmazsa seneye yine girer 6 hakkı varmısBayadır görünmedin merak ettim kızlar falan mı hasta acaba dedim.Arada yaz yoklugun farkediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…