- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.461
Benimde boyum 160 bence alakası yok kv nin boyu 150 bile değil kadın 4 çocuk doğurmuş . Panik atakla alakalı bir durum bence arkadaşının ki .kızlar sızlere bi sorum var
arkadasım 1.50boyunda, ıkımızınde doktoru aynı.arkadasımda ıleri duzeyde olmayan panik atak var aynı zmanda.
doktor bu ıkı faktörü göz önünde bulundurarak normal dogum için zor olur ama ben ıstıyorum dersen yıne destegım sana tam demıs o da sezeryana karar vermıs.doktorumuzdan suphemız yok acıkcası gerekmedıgı surece her zaman normal dogumu desteklıyor.
benım boyumda 1.57 kafama takıldı bana da sezeryanmı önerır acaba? ona panık ataktan dolayımı oyle soyledi yani ikisi birden oldugu için? sizin fikriniz nedir
Çok şey yazasım var da sonu kodese gidebilir. Ben de buzluktsn et çıkardım onu yapacam. Bir de patlıcan almıştım onu kavurdum. Biraz da bamya var çok alakasız ama olsun doyalım daDolma yaptim pişiyor. Yanina bi cacik tamamdir.
Baska hicbir iş yapmadim. Tek basima perdelerle vs ugrasamam. Haftasonu hallederiz eşimle.
Oglisi banyo yaptiracagim simdi.
2 gündur indirimli mercimeklere bakiyorum ikisi de kanada menşeili. Pirince baktim çin menseili.
Asla almam. Içinde bulundugumuz şu duruma üzülüyorum sadece
Benim halam 150 felan 3 cocuk doğurdu canım panik atakla ilgisi olabilir. 157 çokta kisa değilsin canim :)kızlar sızlere bi sorum var
arkadasım 1.50boyunda, ıkımızınde doktoru aynı.arkadasımda ıleri duzeyde olmayan panik atak var aynı zmanda.
doktor bu ıkı faktörü göz önünde bulundurarak normal dogum için zor olur ama ben ıstıyorum dersen yıne destegım sana tam demıs o da sezeryana karar vermıs.doktorumuzdan suphemız yok acıkcası gerekmedıgı surece her zaman normal dogumu desteklıyor.
benım boyumda 1.57 kafama takıldı bana da sezeryanmı önerır acaba? ona panık ataktan dolayımı oyle soyledi yani ikisi birden oldugu için? sizin fikriniz nedir
Boyla alakalı oldugunu düşünmüyorum benimde 161 falan ikisinide normal dogum yaptım panik atakla alakalı bir durum muhtemelen normalde yapar aslında eşi annesi yanında olup sakinleştirir dogru nefes alıp verirse yaparkızlar sızlere bi sorum var
Valla biraz konpostomsu olmuş ana beğendik buzdolabına koydum gittiği yere kadar artıkBende tutturamıyprum reçeli ekşiyor nedense çok mu kaynatmıyorum şekeri mi az anlamadım çöpe gitti şeftali reçelim
Bende almıyorum yabancı menşeli 3 5 fazla verir yerli alırım diyorumDolma yaptim pişiyor. Yanina bi cacik tamamdir.
Baska hicbir iş yapmadim. Tek basima perdelerle vs ugrasamam. Haftasonu hallederiz eşimle.
Oglisi banyo yaptiracagim simdi.
2 gündur indirimli mercimeklere bakiyorum ikisi de kanada menşeili. Pirince baktim çin menseili.
Asla almam. Içinde bulundugumuz şu duruma üzülüyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?