- 20 Temmuz 2016
- 842
- 1.664
- 43
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.221
Kozlenmis patlıcan biber koyabilirisn . Ben soğanı kavuruyrium dometes sonra kozlenmisleri güzelce kavurup ustune de maydonoz cok lezzetti oluyorDondurucuyu aktif kullanıyorum ama hepsi standart şeyler bamya nohut bezelye et bazen sarma bazen içli köfte bazen mantı. Değişik ve pratik şeyler lazım ben hep peynirli sigara böreği koyardım ama kıymalı ve kavrulmuş kıyma koymak da iyiymiş
Ben de bu konuyu görünce dikkatimi çekti , ben de bu aralar başladım bu işlere çünkü.Teşekkür ederim , hoşbuldum. :)Hosgeldin cnm
Genelde 65 ile 75 arasi yatmis. bana 68 lira yatmis mesela.
Bnde bu seneye kadar hic dikkat etmiyordum ama artik herseye dikkat ediyorum
bana geçen ay 67 ondan önceki ay 48 geldibnm gecen sene merkezi sistemdi ama en dusuk geldigi 250 falandi. Minimum o kadr geliyordu. Isi pay olcer vardi ama bana kombi daha avantajli geliyor
Allah allah benim kiradaki site cok pahaliydi ya.kasimda bile 200 ustu oduyordum. Acaba sehirden sehire degisiyor mu anlamadimbana geçen ay 67 ondan önceki ay 48 geldi
ve evim çok sıcak en düşük 24 derece
açıkçası bende anlamıyorum cnm bazı merkezi sistem olan yerler çok ödüyor. mesela ben 195 aidat ödüyorum havuz güvenlik vsAllah allah benim kiradaki site cok pahaliydi ya.kasimda bile 200 ustu oduyordum. Acaba sehirden sehire degisiyor mu anlamadim
Bu arada cok iyi gelmis dogalgaz
Valla bnm aidatta cok fazlaydi 200 civari geliyordu sadece dogalgaz+aidat 500 civari oluyordu.açıkçası bende anlamıyorum cnm bazı merkezi sistem olan yerler çok ödüyor. mesela ben 195 aidat ödüyorum havuz güvenlik vs
bir de doğalgaz yüksek gelse zor olur
73.45 canimMaaş farkınız ne kadar yatmış? Ben hiç anlamıyorum bu zam vs olaylarından.Ben de öğretmenim.
Canım benim tencere tava her şey var 2 senelik evliyim zaten her şeyimizı tam tekmil yaptık kendimiz çok şükür. Yemek konusunda bazen o hafta hep evden yiyoruz bazen de işte ful üst üste dışardan yiyoruz belli bi ayarimiz yok.aman istedik mi hemen ne söyleyelim diyoruz.. plan yaptığımda da 3 gün üst üste aynı yemeği yemekten sıkılıyoruz 3. Günü o yemek ya çöp oluyor ya da dışardan soyluyoruz.hafta da 1 é bile razıyım dışarda yemeğe. Evde kaç zamandır çorba pişmiyor rahat 2 hafta oldu galiba.onu bile dışarda içiyoruz..ay bi dur diyebilsem keşke. Çok daHa güzel birikimler yapabiliriz.Aylık bin mi inan cok fazla . O paraya difrizz alirsin icini de eti sebzesi vs . Hadi 500 to ye doldursam yaza kadar yeter . Hadi herseyi geçtim inan sağlıkli bir beslenme degil hep hazir yemek . Bizde dışardan yeriz soyleriz ama belirli yerlerim var kullandıkları yag salca markasi bile sorarim . Takıntılıyım o da binde bir yeriz .özellikle 4 5 yildir iyice cinslestim hijyen konusunda . Ben yazdan hazırlığını yapıyorum canim . Isten gelince hemen hazırlıyorum . Hem saglikli besleniyoruz hem buyuk tasarruf . En azından ne yediğimi biliyorum . En basiti dışarda iskembe paça icmem balik yemem .alirim kendim yaparim.
Bence sende yavaştan kis kendini . Haftalık menunu çıkar ona gore malzemeni al küçük pratik arac gerecin olsun tencere tava gibi . Galiba iki kişiniz kolay yemek yapilir diye düşünüyorum
Sağolun. HosgeldinizSlmlar
Sizin konunuzu sürekli takip ediyorum çok hossunuz:))güzel bir konu olması gereken ne kadar idareli yasiyorsunuz maşallah gerektiği gibi yazmak istedim
Memurun canım konuşmuştuk gene forumda seninle eşimde memur:)lindalinda ne iş yapiyodunuz
PardonMemurun canım konuşmuştuk gene forumda seninle eşimde memur:)
yapmaya çalışıyorum ben calismiyorum çocuklarım var 2 tane 3. Yolda:))esim öğretmen çok şükür bize yetiyor her ayda maaşta altın alıyoruz birkaç aydır arabamızı aldık inşallah bir ev almak istiyoruz bakalım bende burdan faydalanabilirimSağolun. HosgeldinizZeynolin44
Kendinizden bahseder misiniz biraz
Birikim ve tasarruf yapiyor musunuz
Estağfurullah olur öyle.çok kişiyiz burda normal.ama en beğendiğim herkes bi şeylerin bilincinde.şükürler olsun.bu arada dyson süpürgeyi istiyordum bi ara bahsetmiştim forumda aldım valla onu 2800 é.kredi kartına boldurdum ama kapatırim bi iki ay sonra.v8 sarjli modelini aldım. Dün evi o kadar rahat ve kısa sürede supurdum ki hayretlerim şaştı valla.hemde çok çok pratik hemde çekiş gücünu çok beğendim. İmkanı olan kaçırmasın alsın derim.çok çok memnun kaldım.
Hayirli olsun canimEstağfurullah olur öyle.çok kişiyiz burda normal.ama en beğendiğim herkes bi şeylerin bilincinde.şükürler olsun.bu arada dyson süpürgeyi istiyordum bi ara bahsetmiştim forumda aldım valla onu 2800 é.kredi kartına boldurdum ama kapatırim bi iki ay sonra.v8 sarjli modelini aldım. Dün evi o kadar rahat ve kısa sürede supurdum ki hayretlerim şaştı valla.hemde çok çok pratik hemde çekiş gücünu çok beğendim. İmkanı olan kaçırmasın alsın derim.çok çok memnun kaldım.
Saol canım.Hayirli olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?