- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.261
sevindim ve bol bol yiyen yemeyi seven bir aileyiz çok gezeriz ve misafirim eksik olmaz fuzuli harcama yapmayınca dediğiniz gibi herşey yapilabilirCok iyi bence ayda bir tam altin 1 çeyrek hesabi olmus yaklasik olarak.
Bwnce cok guzel
Tabiki. Hemde tek maasla.sevindim ve bol bol yiyen yemeyi seven bir aileyiz çok gezeriz ve misafirim eksik olmaz fuzuli harcama yapmayınca dediğiniz gibi herşey yapilabilir
isletme mezunuyum aslında evlenmeden önce çalışıyordum mali musavirlikte evlenince dusunmedim cocuklar olunca da hic dusunmuyorum allah muhtaç etmesin tabi ki herkes okumalı eğitimli olmalı çalışma konusu kişiden kişiye değişir tabi ki allah kolaylık versin herkeseTabiki. Hemde tek maasla.
Harcamayi bilmek önemli
Tabiki.isletme mezunuyum aslında evlenmeden önce çalışıyordum mali musavirlikte evlenince dusunmedim cocuklar olunca da hic dusunmuyorum allah muhtaç etmesin tabi ki herkes okumalı eğitimli olmalı çalışma konusu kişiden kişiye değişir tabi ki allah kolaylık versin herkese
Ben çok evcimen ve anacimTabiki.
3 çocuk kolay degil. Allahim size bagislasin . Kimselere emanet edilmez
Walla süper daha ne olsun :)hımm
Hepsini bende yapıyorum aslında pazara gitmiyorum sadece kis hazırlığı yaparım yazdan konserve tursu v.s.fatura meseleside elektrigimiz 60 gelir genelde sıcak su ve ocak 30 civarı doğalgazda geçen ay 118 bu ay 176 cocuklar var çok kisamam yemeklerimi evde yaparım genelde ara sıra dışarda yeriz 4 ayda 5 cumhuriyet 2 yarim altın 1 çeyrek aldım nasıl sizce
teşekkürler sevindim artik bir ev almak istiyoruz şimdiye kadar altın alsaydım ev almıştım para harcanıyor altın duruyorWalla süper daha ne olsun :)
Nerde yasiyorsunuz canimteşekkürler sevindim artik bir ev almak istiyoruz şimdiye kadar altın alsaydım ev almıştım para harcanıyor altın duruyor
Aynen katılıyorum, elin gidip altını lkolay kolay bozamiyorsunteşekkürler sevindim artik bir ev almak istiyoruz şimdiye kadar altın alsaydım ev almıştım para harcanıyor altın duruyor
sizin memleketliyim aslında dogma büyüme istanbul eşimin isi dolayisyla adiyamanda yasiyoruz senede 2 kere gelirim istanbula ailem ordaNerde yasiyorsunuz canim
amin siz calisiyormusinuzAynen katılıyorum, elin gidip altını lkolay kolay bozamiyorsun
Bizim de evimiz yok henüz, rabbim isteyen herkese gönlüne göre versin
Evet mali musavirim ben, özel sektöramin siz calisiyormusinuz
istanbul biraz zor maddi yöndenEvet mali musavirim ben, özel sektör
İstanbul'da yaşıyoruz.
Evi nereden düşünüyorsunuz pekisizin memleketliyim aslında dogma büyüme istanbul eşimin isi dolayisyla adiyamanda yasiyoruz senede 2 kere gelirim istanbula ailem orda
tayin olayımız olursa gittiğimiz yerden olmazsa burdan dusunuyorum gidersek satarız inşallah burda evler çok pahalı değil canım 180 bine 175 m2 evler oda en lüksüEvi nereden düşünüyorsunuz peki
Teşekkür ederim, ekmek parası ne yapalım:)istanbul biraz zor maddi yönden
İsinizde zor bende çalıştım mali musavirlikte kafa yoran bir meslek kolaylık diliyorum
orda yasamak zorundamisiniz canım esin ne is yapiyorTeşekkür ederim, ekmek parası ne yapalım:)
Çok şükür işimi çok seviyorum yoksa gerçekten çok çekilmez olurdu
Walla birazdan daha zor Muş İstanbul'da ev almak
Epeydir bakıyoruz ama şu ana kadar bir arpa boyu yol alamadık
Fiyatlar çok yuksek
Yaaa gerçekten mi, buraya göre çok uygunmustayin olayımız olursa gittiğimiz yerden olmazsa burdan dusunuyorum gidersek satarız inşallah burda evler çok pahalı değil canım 180 bine 175 m2 evler oda en lüksü
biliyorum canım ailemde orda abim geçen sene stüdyo bir daire aldı 180 bin aile sığmaz yani o fiyata burda lüks ev satılıyorYaaa gerçekten mi, buraya göre çok uygunmus
Kümes gibi evlerde 250binden kapıyı açıyorlar
Eşim de özel sektördeorda yasamak zorundamisiniz canım esin ne is yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?