Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ev onemli. En kisa zamanda alirsiniz insallah.
Bende ögretmenim.
Eşim tsk mensubu.
Evimiz var . Birkac esya koyduk ama kiraya verelim diyoruz.
Bir tane de ucuz yollu yatirim amacli alalim diyoruz.

Benim de philips maraothon. Cokk memnunum. Heryeri tertemiz yapiyor.
Bugun eve dönerken a101e uğradik el gırgırı varmis . Aldim . Mutfak halisinda denedim. Cok güzel valla. Döküntüleri kırıntılari hemen aldi

Maşallah canım.uzun uzun seneler görürsünüz inşallah. Bende de philips maraton var 1200 é de onu almıştım gri renklisi. 2.serisi yani.ama.onu açmaya usenmiyor musun.büyük makineyi acmak bana sanki detaylı temizlik yapacağım hissini uyandiriyor.ben böyle 2 günde bi pır pır dolandirsam yeni aldığımı ötekini ayda 1 falan açarım.adam dyson senin Son süpürgen olacak dedı :)

Tesekkurler amin canim
Evet evet aynisi benimkide. Bende o fiyatlarda almistim.
Aynen dedigin gibi acinca detayli temizlik oluyor mecburen her yeri aliyorum.
Bugun a101den el girgiri aldim. Mutfak halisina döķulen ufak kirintilar icin.

Tesekkurler amin canim
Evet evet aynisi benimkide. Bende o fiyatlarda almistim.
Aynen dedigin gibi acinca detayli temizlik oluyor mecburen her yeri aliyorum.
Bugun a101den el girgiri aldim. Mutfak halisina döķulen ufak kirintilar icin.
İyi yapmışsın canım sende güle güle kullan:)

Valla bnm aidatta cok fazlaydi 200 civari geliyordu sadece dogalgaz+aidat 500 civari oluyordu.
Ama bu aldigim evde aidat 100 civari dogalgazda 150 lira toplam 250 oluyor yari yariya yani.
Ev alirken her acidan arastirmak lazim ben onu anladim
ben kiracıyım cnm ev satın alacak olsam daha detaylı araştırırım ısınma aidat vs.

Benim de philips maraothon. Cokk memnunum. Heryeri tertemiz yapiyor.
Bugun eve dönerken a101e uğradik el gırgırı varmis . Aldim . Mutfak halisinda denedim. Cok güzel valla. Döküntüleri kırıntılari hemen aldi
bende philips marathon kullanıyorum memnun dyson çok pahalı gelmişti evlenirken.

ben kiracıyım cnm ev satın alacak olsam daha detaylı araştırırım ısınma aidat vs.
Bnde kiraciyken ne kadar kotu sey varsa geldi basima. O yuzden ev alirken az cok nasil alacagimi kafamda sekillendirmistim.
Aldigimiz evide 3-4 yil sonra satip memlekete gideriz muhtemelen

Neler yapiyorsunuz birikim adına
Nelere dikkat ediyorsunuz
Ben altin biriktiriyorum bankada gram olarak.
Biraz borclarimiz var ve ev kredimiz var . K. Karti ödüyorum ayni zamanda.
Gerelsiz alisveris yapmamaya dikkat ediyorum ozellikle giyim ayakkabi çanta.
Marketlerde indirim takip ediyorum .
Semt pazarina sebze meyve alisverisi icin gidiyorum.
Yazin kiş icin derin dondurucuya erzak koyuyorum.
Konserve yapiyorum.
Faturalarima dikkat ediyorum ve cok şukur azalttim. 150den asagi gelmeyen elektrik faturam 50nin bile altina düsuyor bazen.
Esya olarak ta fazla birsey almiyorum ve hatta evdeki cogu giysiyi ve esyayi attim

hımm
Hepsini bende yapıyorum aslında pazara gitmiyorum sadece kis hazırlığı yaparım yazdan konserve tursu v.s.fatura meseleside elektrigimiz 60 gelir genelde sıcak su ve ocak 30 civarı doğalgazda geçen ay 118 bu ay 176 cocuklar var çok kisamam yemeklerimi evde yaparım genelde ara sıra dışarda yeriz 4 ayda 5 cumhuriyet 2 yarim altın 1 çeyrek aldım nasıl sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…