- 20 Temmuz 2015
- 1.873
- 5.181
- 358
- 30
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.641
Arasam kıyametleri koparır.. aricam dedim ben söyledim artık gonderemicem dedim diyo eminim yalan .arasamda bisey degismicek söz konusu para olunca çok yüzsüzlerValla yazacaktım vazgeçtim aynen düşüncelerimi yazmışsınarardım kesin kv yi
Bence de hiç muhattap olup kendini kötü etme. Sen kendi harcamanızdan kısma asla. Erkeğin görevi evi geçindirmektir. Çocuklarına da al sat yedir gezdir size yettikten sonra onlara da para çıkarabiliyorsa ne alaKonuşmayı düşünmüyorum bir miktar altınım var kredimi kapatıp kendi yoluma bak cam herkesin maaşı kendine bundan sonra evin bütün masrafları da ona ait hic bireyden de kismicam artirabiliyosa versin . Benim babam yok annem zor durumda ona verdirmiyo kendisi aç gözlü ailesine yediriyo . Haram olsun
Artık göndermese kaç yazar ki krediyi çekmiş bir kere öde dur deseydin tövbe tövbe vallaArasam kıyametleri koparır.. aricam dedim ben söyledim artık gonderemicem dedim diyo eminim yalan .arasamda bisey degismicek söz konusu para olunca çok yüzsüzler
Bunları söyle o yüzden almak istememiştir benim eşimde ailesnden verdiğimizi istemeyelim diye gitti kredi çekti benim ailemde aldı borç ben ikisinden de isteyelim dedim istememek için yaptıEv alalım diye çok ısrar ettim 1200 lira kira ödüyoruz kredi haram krediye bulaşmak istemiyorum dedi .. simdi de kredi çekmiş haramliktan cıktı galiba kredi çekmek.
Bence altinini hic soyleme ve bozdurup krediyi kapatma. Maaşini tam alirsan daha cok senden harcatir.Konuşmayı düşünmüyorum bir miktar altınım var kredimi kapatıp kendi yoluma bak cam herkesin maaşı kendine bundan sonra evin bütün masrafları da ona ait hic bireyden de kismicam artirabiliyosa versin . Benim babam yok annem zor durumda ona verdirmiyo kendisi aç gözlü ailesine yediriyo . Haram olsun
Takip et kredi kartının dökümlerini aldıgı maaşı nereye ne veriyor biraz sıkı tutarsan sonra yapamaz diye düşünüyorum. Sende anneme her ay göndercem sen ne kadar gönderdin madem sizinkiler varlık içinde gönderiyorsun benim anneminde ihtiyacı var deArasam kıyametleri koparır.. aricam dedim ben söyledim artık gonderemicem dedim diyo eminim yalan .arasamda bisey degismicek söz konusu para olunca çok yüzsüzler
Birikimi sakın bırakma haberde verme ne biriktirdiginden haberi olmasınKonuşmayı düşünmüyorum bir miktar altınım var kredimi kapatıp kendi yoluma bak cam herkesin maaşı kendine bundan sonra evin bütün masrafları da ona ait hic bireyden de kismicam artirabiliyosa versin . Benim babam yok annem zor durumda ona verdirmiyo kendisi aç gözlü ailesine yediriyo . Haram olsun
altınına dokunmazsan daha iyi olur sanki canım. Ben bozdurup arabanın kredisini kapattığıma pişman oldum. Ne olur kredi ödenir giderdi. Biz bozdurduktan sonra çok yükselmişti altın.Konuşmayı düşünmüyorum bir miktar altınım var kredimi kapatıp kendi yoluma bak cam herkesin maaşı kendine bundan sonra evin bütün masrafları da ona ait hic bireyden de kismicam artirabiliyosa versin . Benim babam yok annem zor durumda ona verdirmiyo kendisi aç gözlü ailesine yediriyo . Haram olsun
kuyumcu tanıdık değilse fark alır bence.Kizlar elimdeki çeyrekleri götürüp tam altin mi yaptirsam. Bir kaybim olur mu
Çeyreklerimi hep ata altına çevirdim canım ben. Ata altında tarih filan da yok tam yatırımlık. Kaç çeyrek var?Kizlar elimdeki çeyrekleri götürüp tam altin mi yaptirsam. Bir kaybim olur mu
Tanıdık olmayınca fark alıyorlarKizlar elimdeki çeyrekleri götürüp tam altin mi yaptirsam. Bir kaybim olur mu
İste para omayinca çeyrek almistim. Bugun yine alacagim. Fark aliyorlar yazmis kizlar. Dursun oyleyseÇeyreklerimi hep ata altına çevirdim canım ben. Ata altında tarih filan da yok tam yatırımlık. Kaç çeyrek var?
Ben mesela 3 çeyrek parası biriktirince bir çeyreklik para koyup Ata ya dönüştürüdüyordum.
İste para omayinca çeyrek almistim. Bugun yine alacagim. Fark aliyorlar yazmis kizlar. Dursun oyleyse
Ne yaptın canm piyasalar coşmaya başladıBi soracagim bugun yanimda götürüp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?