Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bence de hiç muhattap olup kendini kötü etme. Sen kendi harcamanızdan kısma asla. Erkeğin görevi evi geçindirmektir. Çocuklarına da al sat yedir gezdir size yettikten sonra onlara da para çıkarabiliyorsa ne ala

Arasam kıyametleri koparır.. aricam dedim ben söyledim artık gonderemicem dedim diyo eminim yalan .arasamda bisey degismicek söz konusu para olunca çok yüzsüzler
Artık göndermese kaç yazar ki krediyi çekmiş bir kere öde dur deseydin tövbe tövbe valla

Ev alalım diye çok ısrar ettim 1200 lira kira ödüyoruz kredi haram krediye bulaşmak istemiyorum dedi .. simdi de kredi çekmiş haramliktan cıktı galiba kredi çekmek.
Bunları söyle o yüzden almak istememiştir benim eşimde ailesnden verdiğimizi istemeyelim diye gitti kredi çekti benim ailemde aldı borç ben ikisinden de isteyelim dedim istememek için yaptı

Bence altinini hic soyleme ve bozdurup krediyi kapatma. Maaşini tam alirsan daha cok senden harcatir.

Birikimini yapmaya devam et. Son kurusuna kadar biriktir hatta ve şu kadar param kaldi de az bi miktar soyle. Erzak mi bitti kendi paranla alma. Ekmek mi yok.sen alma. Naparsa yapsin. Ben kredi ödüyorum param yetmiyor artik de. Işyerinde yemek yedik, para toplandi, kiyafet gordum aldim gibi gibi bahaneler üret.

Altinina ve parana dokunma canim

Arasam kıyametleri koparır.. aricam dedim ben söyledim artık gonderemicem dedim diyo eminim yalan .arasamda bisey degismicek söz konusu para olunca çok yüzsüzler
Takip et kredi kartının dökümlerini aldıgı maaşı nereye ne veriyor biraz sıkı tutarsan sonra yapamaz diye düşünüyorum. Sende anneme her ay göndercem sen ne kadar gönderdin madem sizinkiler varlık içinde gönderiyorsun benim anneminde ihtiyacı var de

Birikimi sakın bırakma haberde verme ne biriktirdiginden haberi olmasın

Altını asla bozdurma asla geri gelmez kredi ödeniyor ödemeye devam et markete sen gitme kendi gitsin fiyatları görsün bakalım daha gönderebilecek mi yetmesin de görsün dünya kaç bucak hamile kadını üzüyor

altınına dokunmazsan daha iyi olur sanki canım. Ben bozdurup arabanın kredisini kapattığıma pişman oldum. Ne olur kredi ödenir giderdi. Biz bozdurduktan sonra çok yükselmişti altın.
altınını bozdurma kredini ödüyor olursun. Altın biriktirdiğini hiç öğrenmesin. Ben de biriktiriyorum ve eşimin haberi yok. Haberi olsa cok rahat harcardı. Birikim yapamazdık.

Kizlar elimdeki çeyrekleri götürüp tam altin mi yaptirsam. Bir kaybim olur mu
Çeyreklerimi hep ata altına çevirdim canım ben. Ata altında tarih filan da yok tam yatırımlık. Kaç çeyrek var?
Ben mesela 3 çeyrek parası biriktirince bir çeyreklik para koyup Ata ya dönüştürüdüyordum.

İste para omayinca çeyrek almistim. Bugun yine alacagim. Fark aliyorlar yazmis kizlar. Dursun oyleyse

İste para omayinca çeyrek almistim. Bugun yine alacagim. Fark aliyorlar yazmis kizlar. Dursun oyleyse

Pure bir sor ben tanimiyorum ama iyi bir kuyumcuya denk geldim degistiriyor
Ama tam ve yarim aliyorum ata icin al sat yapmasi laziml

Hayirli ramazanlar kizlar
Ben bugun tutmadim hastahane islerim cikti cesaret edemedim. Kalple ilgili bir kayit cihazi verecekler 1 hafta kalacak.
Doktor da bi sasirdi b12 ideal d3 ideal tiroit ideal
Bence vucut normal degerlere sasirdi
Beyaz ekmegi butun butun yutuyodum yarim yarim yiyeyim diyorum
Cok harcadim artik maasa kdr durmaliyim
Kosa kosa pazara gittim 2 gundur erik ve yeni dunya istiyordum. Hayatta yemem aslinda oturdum pespese yedim. Belki ihtiyacim vardir.
1 atlet 2 camasira 34 lira verdim
Gratisten gulsuyu dismacunu ve pamuk aldim 40 lira. Dis macunu fiyatina geldi diye teselli buluyorum.
Hastahane 300 e yaklasti cihaz dahil.
Allah kimin nerde ihtiyaci varsa careleri yagdirsin.. dualari kabul eylesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…