- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.661
Evet..İstanbul seçimleri yenileniyormuş
Canim gittik eşimle iş çıkışı.Ne yaptın canm piyasalar coşmaya başladı
Ne kadar borcun varAnneme borcumuzu hemen ödemeniz lazımpiyasalar uçuyor anneme msj yazdım
500 Euro ve 300 tl O an annem 3500 tl yollamıştı bizeNe kadar borcun var
Ee 3500 tl olarak ödesenize canim500 Euro ve 300 tl O an annem 3500 tl yollamıştı bize
Annem Euro bozdurdu püre o yüzden eşim kabul etmiyor ki bende etmiyorum ne aldıysak onu ödemeliyiz diyeEe 3500 tl olarak ödesenize canim
Tabi siz bilirsinizAnnem Euro bozdurdu püre o yüzden eşim kabul etmiyor ki bende etmiyorum ne aldıysak onu ödemeliyiz diye
Annemde kabul etmem diyor ama olmaz diyoruz maaşı alınca annemin hesabına parayı yollayacağım yapıkredide Euro hesabı var oradan bende bakacağım makasın en az olduğu an alırız dedim annemeTabi siz bilirsiniz
İyi yapmışsın canım yarın daha da çıkar diyorlarCanim gittik eşimle iş çıkışı.
Secimler yenilenecek haberi cikmamisti henüz.
400 liradan 3 çeyrek altin aldim.
Yarim altin yokmus.
Diger işi sordum . Fark aliriz dedi. Bende istemedim.
bence de canım dogru dusunmussun euro vermıs euro vermenız daha guzelAnnemde kabul etmem diyor ama olmaz diyoruz maaşı alınca annemin hesabına parayı yollayacağım yapıkredide Euro hesabı var oradan bende bakacağım makasın en az olduğu an alırız dedim anneme
Eğer size verirken Euro bozdu ise euro olarak odemen daha mantıklı olur, bize bi ara ailemiz geri ödemesiz tl para verecekti eşim onun bile dolar ve altın karşılığını yazmıştı kenara.Annem Euro bozdurdu püre o yüzden eşim kabul etmiyor ki bende etmiyorum ne aldıysak onu ödemeliyiz diye
Aynen euro bozdurdu annem banka hesabından sonra bize yolladı . Akşam msj yazmıştım annemde cvp yazmış ki emlak vergisi ödememiz lazım onun için euro bozduracağım bana sormadan Euro alma diye bende tamam dedim bakalımEğer size verirken Euro bozdu ise euro olarak odemen daha mantıklı olur, bize bi ara ailemiz geri ödemesiz tl para verecekti eşim onun bile dolar ve altın karşılığını yazmıştı kenara.
vergılerde taksit oluyo canım daha kolay odersin dıcektımde gerçi banka kartınız yok sizinAynen euro bozdurdu annem banka hesabından sonra bize yolladı . Akşam msj yazmıştım annemde cvp yazmış ki emlak vergisi ödememiz lazım onun için euro bozduracağım bana sormadan Euro alma diye bende tamam dedim bakalım
ben de 2017de arkadasıma borc vermıstım bin tl, durumu olmadı veremedi henuz canı sagolsun o zman bin lira ıle tam altın alınıyodu sımdı 1616 meselaEğer size verirken Euro bozdu ise euro olarak odemen daha mantıklı olur, bize bi ara ailemiz geri ödemesiz tl para verecekti eşim onun bile dolar ve altın karşılığını yazmıştı kenara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?