Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın gece kalkamadım başımın agrısından eşime söyledim ezan okunmadan su getirdi içtim öyle niyetlendim

ben de 2017de arkadasıma borc vermıstım bin tl, durumu olmadı veremedi henuz canı sagolsun o zman bin lira ıle tam altın alınıyodu sımdı 1616 mesela
2 yıl olmuş sen o parayı yavastan unutmaya basla, biraz daha odemese yuzde elli değer kaybına ugramış olacak zaten bu yasıma geldim ailem dışında kimseden borçalmadım onuda en fazla 3ayda odemişimdir. Bu devirde döviz borçlanmak borçalan açısından, tl borçlanmakta borç veren açısından çok riskli, en iyisi kimse hak kaybına ugramasın diye gidip bankadan borçlanmak.

Günaydın hanımlar.Evleneli 8yıl oluyor.Eşim seneye yaza donecek koltuklarımı degıstırmek istiyorum tayin olduğumuz yere bunları götürmeyip ordan alalım diyorum.Renkli cıvıl cıvıl birseyler almak istiyorum.Mavi bordo sarı yeşil falan bu renklerde.Koltuklarım yatak Odam krem kahve artık içim şişti.Tv ünitesi almak istiyorum eşim artık gelince yeni evliymıs gibi yeni eşyalarda yasamak istiyorum.3lünün kolu kırıldı deri yerlerini çocuk kemirdi ztn 6kez taşındı eşyalarım.Sizce mantıklımı düşünüyorum? Euro hesabı açayım diyorum her ay 50-100euro mobılya parası biriktireyim 15ay var eşimin donmesıne baya birikir kalanı üstüne ekleriz diyorum eşime değiştirmek istediğimi söyledim olur dedı nasıl istiyorsan öyle yaparız diyor sağolsun kırmıyor.

imkanın varsa değiştir .İçinde ukte kalmasın canım

Günaydın Kızlar,
Dün oruç beni de yordu yemekten sonra gözlerimi zonklatan bir baş ağrısı vardı çay bile içemedim ama keşke içseymişim sahurda çay içtim ve baş ağrısı tamamen geçti sanırım ben bir çay bağımlısı olmuşum..
Bizim de borç verdiğimiz 2500 tl dün ödediler, ben onunla de evin eksiklerini tamamlayalım diyorum eşim borsaya yatıralım diyor bakalım nereye nasip olacsk..
Seçim olayı da piyasayı yükseltmiş poff

aynen öyle ama etrafımızdakiler hiçte öyle düşünmüyorlar borç isterken tl istiyorlar versen bir dert vermesen ayrı dert

ne güzel eşin tamam dediyse taşınmakta yıpratır eşyaları ben daha hiç taşınmadım ama çocuklarım yaramaz herşeyi kırıp döküyorlar evi boyatmak istiyorum eşimde 1 yıl sonra tayin çıkar boşver biraz daha çocuklar boyasın oynasın diyor :)

Biri bagımlılık mı dedi dun saat 16,30da başlayan baş agrım; iftar sonrası kahve ve 2 kupa cay içme ve eşimin masaj yapması sonrası ancak geçti. Ben gunde enaz 4kupa cay, 1 filtre kahve ve 1 turk kahvesi içiyordum. Sanırım kafein bağımlısı olmuşum

6 kez taşınmak çokmuş yaa, kotu durumda ise bence de değiştir ama yine devam edecekse tayinleriniz fazlada para harcama. Renkler konusunda da, çok renklendirmeden bir daha dusun derim uzun süre sade eşyalar ile yasayınca fazla renkli kısa sure sonra gozunu yoracaktır. Yüzde 60-30-10 kuralını uygula. Salonun yuzde 60ı ana renk, yuzde 30 bununla kombin yardımcı bi renk. Yuzde 10 aksesuarlarda one cıkacak farklı renkler. Tabi yine diğerrenklerle zıtlık uyumu oluştıracak şekilde. Orneğin gri-mavi-hardal sarı gibi. Bence dekorasyon sitelerine bakınabilirsin biraz.

Yazdığım bütün renkleri bir arada almayacağım mesela 3lu koltuğun biri yeşil biri gri öyle canlı demek istedimAma kahveden içim şişti her yıl taşındık biz çok şanssız bu konuda.Allah sağlık versın bundan sonra ayrılmayalım inş. Koltuklar agir altları yere yapışık her konuda sinir oluyorum taktım onlara kafayı

bence cok ıyı fıkır canım böyle seylerde ilac gibi gelıyor hey gıdı ben de euro bırıktırmıstım tv almıstık onunla hem yeni baslangıclara yenı esya guzel olur fuzuli degilki diğerleri de yıpranmıs zaten

Yüzde 60 ,30 ,10 kuralını bilmiyordum ama
Salonum krem, kahve aksesuarlar kırmızı
Tutturmusum biraz
Evlendigimin 14.yılında değişirmişim salon oturma odası, yatak odası takımlarımı,
Lojmandan kendi evime geçerken
okyonus çocuklarının durumuna, oturacaginiz yere ve bütçeye göre gönlünden geçeni yap derim

Aynen 6kez taşındık oğlan 5bucuk yasına gelecek oda büyüdü biraz artık daha ferah olsun istiyorum 9yıl kullanmış olacağım eşyaları yıprandılar ağır bide temızlık çok zor.Eşimle oğlumla huzurla yasamak istiyorum.Varsın 5bin param eksik olsun koydum kafaya

vergılerde taksit oluyo canım daha kolay odersin dıcektımde gerçi banka kartınız yok sizin
Vergi bizim değil ya annemlerin ben borcumu ödeyeceğim onlar da euro bozdurmayıp ödediğim para ile vergilerini ödeyecekler galiba . Biz kendi evimizin vergilerini ödemiyoruz kv ler oturuyor onlar ödesin

Sana yazacaktım gelmişsin gördüğüme sevindim merak etmiştim seni şu son haberlerden sonra iyi misiniz diye Tabiki değiştir mobilyalarını hak ediyoruz diye düşünüyorum ben gönlün rahat olsun

Okyanus al canim coktan hakettin insallah goz acip kapayincaya kadar gecer esin döner
Dun minibuste bir kadin ve oglunun sohbetine denk geldim. Dr a gitmisler. Annesi artik evde ne piserse yiyeceksin dedi. Evet anne ispanak bile yicem dedi artik ispanak yok yaz geldi dedi. O zmn babam niye gelmedi anne dedi. Agustosta gelicek dedi. o kdr uzuldum o kdr icim yandi. Ama canlari sagolsun dedim. Aklima sen geldin.. Esyanin enerjisine inanirim ben. Degistirmelisin bosver hersey para biriktirmekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…