- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.681
2 yıl olmuş sen o parayı yavastan unutmaya basla, biraz daha odemese yuzde elli değer kaybına ugramış olacak zatenben de 2017de arkadasıma borc vermıstım bin tl, durumu olmadı veremedi henuz canı sagolsun o zman bin lira ıle tam altın alınıyodu sımdı 1616 mesela
imkanın varsa değiştir .İçinde ukte kalmasın canımGünaydın hanımlar.Evleneli 8yıl oluyor.Eşim seneye yaza donecek koltuklarımı degıstırmek istiyorum tayin olduğumuz yere bunları götürmeyip ordan alalım diyorum.Renkli cıvıl cıvıl birseyler almak istiyorum.Mavi bordo sarı yeşil falan bu renklerde.Koltuklarım yatak Odam krem kahve artık içim şişti.Tv ünitesi almak istiyorum eşim artık gelince yeni evliymıs gibi yeni eşyalarda yasamak istiyorum.3lünün kolu kırıldı deri yerlerini çocuk kemirdi ztn 6kez taşındı eşyalarım.Sizce mantıklımı düşünüyorum? Euro hesabı açayım diyorum her ay 50-100euro mobılya parası biriktireyim 15ay var eşimin donmesıne baya birikir kalanı üstüne ekleriz diyorum eşime değiştirmek istediğimi söyledim olur dedı nasıl istiyorsan öyle yaparız diyor sağolsun kırmıyor.
aynen öyle ama etrafımızdakiler hiçte öyle düşünmüyorlar borç isterken tl istiyorlar versen bir dert vermesen ayrı dert2 yıl olmuş sen o parayı yavastan unutmaya basla, biraz daha odemese yuzde elli değer kaybına ugramış olacak zatenbu yasıma geldim ailem dışında kimseden borçalmadım onuda en fazla 3ayda odemişimdir. Bu devirde döviz borçlanmak borçalan açısından, tl borçlanmakta borç veren açısından çok riskli, en iyisi kimse hak kaybına ugramasın diye gidip bankadan borçlanmak.
ne güzel eşin tamam dediyse taşınmakta yıpratır eşyaları ben daha hiç taşınmadım ama çocuklarım yaramaz herşeyi kırıp döküyorlar evi boyatmak istiyorum eşimde 1 yıl sonra tayin çıkar boşver biraz daha çocuklar boyasın oynasın diyor :)Günaydın hanımlar.Evleneli 8yıl oluyor.Eşim seneye yaza donecek koltuklarımı degıstırmek istiyorum tayin olduğumuz yere bunları götürmeyip ordan alalım diyorum.Renkli cıvıl cıvıl birseyler almak istiyorum.Mavi bordo sarı yeşil falan bu renklerde.Koltuklarım yatak Odam krem kahve artık içim şişti.Tv ünitesi almak istiyorum eşim artık gelince yeni evliymıs gibi yeni eşyalarda yasamak istiyorum.3lünün kolu kırıldı deri yerlerini çocuk kemirdi ztn 6kez taşındı eşyalarım.Sizce mantıklımı düşünüyorum? Euro hesabı açayım diyorum her ay 50-100euro mobılya parası biriktireyim 15ay var eşimin donmesıne baya birikir kalanı üstüne ekleriz diyorum eşime değiştirmek istediğimi söyledim olur dedı nasıl istiyorsan öyle yaparız diyor sağolsun kırmıyor.
Biri bagımlılık mı dediGünaydın Kızlar,
Dün oruç beni de yordu yemekten sonra gözlerimi zonklatan bir baş ağrısı vardı çay bile içemedim ama keşke içseymişim sahurda çay içtim ve baş ağrısı tamamen geçti sanırım ben bir çay bağımlısı olmuşum..
Bizim de borç verdiğimiz 2500 tl dün ödediler, ben onunla de evin eksiklerini tamamlayalım diyorum eşim borsaya yatıralım diyor bakalım nereye nasip olacsk..
Seçim olayı da piyasayı yükseltmiş poff
6 kez taşınmak çokmuş yaa, kotu durumda ise bence de değiştir ama yine devam edecekse tayinleriniz fazlada para harcama. Renkler konusunda da, çok renklendirmeden bir daha dusun derimGünaydın hanımlar.Evleneli 8yıl oluyor.Eşim seneye yaza donecek koltuklarımı degıstırmek istiyorum tayin olduğumuz yere bunları götürmeyip ordan alalım diyorum.Renkli cıvıl cıvıl birseyler almak istiyorum.Mavi bordo sarı yeşil falan bu renklerde.Koltuklarım yatak Odam krem kahve artık içim şişti.Tv ünitesi almak istiyorum eşim artık gelince yeni evliymıs gibi yeni eşyalarda yasamak istiyorum.3lünün kolu kırıldı deri yerlerini çocuk kemirdi ztn 6kez taşındı eşyalarım.Sizce mantıklımı düşünüyorum? Euro hesabı açayım diyorum her ay 50-100euro mobılya parası biriktireyim 15ay var eşimin donmesıne baya birikir kalanı üstüne ekleriz diyorum eşime değiştirmek istediğimi söyledim olur dedı nasıl istiyorsan öyle yaparız diyor sağolsun kırmıyor.
Yazdığım bütün renkleri bir arada almayacağım6 kez taşınmak çokmuş yaa, kotu durumda ise bence de değiştir ama yine devam edecekse tayinleriniz fazlada para harcama. Renkler konusunda da, çok renklendirmeden bir daha dusun derimuzun süre sade eşyalar ile yasayınca fazla renkli kısa sure sonra gozunu yoracaktır. Yüzde 60-30-10 kuralını uygula. Salonun yuzde 60ı ana renk, yuzde 30 bununla kombin yardımcı bi renk. Yuzde 10 aksesuarlarda one cıkacak farklı renkler. Tabi yine diğerrenklerle zıtlık uyumu oluştıracak şekilde. Orneğin gri-mavi-hardal sarı gibi. Bence dekorasyon sitelerine bakınabilirsin biraz.
bence cok ıyı fıkır canım böyle seylerde ilac gibi gelıyor hey gıdı ben de euro bırıktırmıstım tv almıstık onunlaGünaydın hanımlar.Evleneli 8yıl oluyor.Eşim seneye yaza donecek koltuklarımı degıstırmek istiyorum tayin olduğumuz yere bunları götürmeyip ordan alalım diyorum.Renkli cıvıl cıvıl birseyler almak istiyorum.Mavi bordo sarı yeşil falan bu renklerde.Koltuklarım yatak Odam krem kahve artık içim şişti.Tv ünitesi almak istiyorum eşim artık gelince yeni evliymıs gibi yeni eşyalarda yasamak istiyorum.3lünün kolu kırıldı deri yerlerini çocuk kemirdi ztn 6kez taşındı eşyalarım.Sizce mantıklımı düşünüyorum? Euro hesabı açayım diyorum her ay 50-100euro mobılya parası biriktireyim 15ay var eşimin donmesıne baya birikir kalanı üstüne ekleriz diyorum eşime değiştirmek istediğimi söyledim olur dedı nasıl istiyorsan öyle yaparız diyor sağolsun kırmıyor.
Aynen 6kez taşındık oğlan 5bucuk yasına gelecek oda büyüdü biraz artık daha ferah olsun istiyorum 9yıl kullanmış olacağım eşyaları yıprandılar ağır bide temızlık çok zor.Eşimle oğlumla huzurla yasamak istiyorum.Varsın 5bin param eksik olsun koydum kafayabence cok ıyı fıkır canım böyle seylerde ilac gibi gelıyor hey gıdı ben de euro bırıktırmıstım tv almıstık onunlahem yeni baslangıclara yenı esya guzel olur fuzuli degilki diğerleri de yıpranmıs zaten
Vergi bizim değil ya annemlerin ben borcumu ödeyeceğim onlar da euro bozdurmayıp ödediğim para ile vergilerini ödeyecekler galiba . Biz kendi evimizin vergilerini ödemiyoruz kv ler oturuyor onlar ödesinvergılerde taksit oluyo canım daha kolay odersin dıcektımde gerçi banka kartınız yok sizin
Günaydın hanımlar.Evleneli 8yıl oluyor.Eşim seneye yaza donecek koltuklarımı degıstırmek istiyorum tayin olduğumuz yere bunları götürmeyip ordan alalım diyorum.Renkli cıvıl cıvıl birseyler almak istiyorum.Mavi bordo sarı yeşil falan bu renklerde.Koltuklarım yatak Odam krem kahve artık içim şişti.Tv ünitesi almak istiyorum eşim artık gelince yeni evliymıs gibi yeni eşyalarda yasamak istiyorum.3lünün kolu kırıldı deri yerlerini çocuk kemirdi ztn 6kez taşındı eşyalarım.Sizce mantıklımı düşünüyorum? Euro hesabı açayım diyorum her ay 50-100euro mobılya parası biriktireyim 15ay var eşimin donmesıne baya birikir kalanı üstüne ekleriz diyorum eşime değiştirmek istediğimi söyledim olur dedı nasıl istiyorsan öyle yaparız diyor sağolsun kırmıyor.
Aynen 6kez taşındık oğlan 5bucuk yasına gelecek oda büyüdü biraz artık daha ferah olsun istiyorum 9yıl kullanmış olacağım eşyaları yıprandılar ağır bide temızlık çok zor.Eşimle oğlumla huzurla yasamak istiyorum.Varsın 5bin param eksik olsun koydum kafaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?