Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim orucla hic derdim yok ama ah o cay yokmu cay. Beni mahvediyor.
Bu ara kalpten korkup icmiyorum ama zorluyor
Sahurda 3 bardak ictim.
Aksamda 2 icerim herhalde.
Ben ilk 10 gun agri kesicide aliyorum sahurda. En azindan son bir kac saate kdr basim agrimiyor

Sana yazacaktım gelmişsin gördüğüme sevindim merak etmiştim seni şu son haberlerden sonra iyi misiniz diye ❤ Tabiki değiştir mobilyalarını hak ediyoruz diye düşünüyorum ben gönlün rahat olsun
İyiyiz canımEşime sabahtan beri ulaşamıyorum tedirgin oldum tel cekmiyor arazideler.Cok sehıt haberi gelmeye başladı Allah korusun hepsını yarabbım ne zor.

Bende 4 bazen 5 kupa çay içiyorum. Birde bunun yanına 1 nescafe 1 de türk kahvesi içiyordum. Nescafeyi bırakmıştım çok şükür ama ben çaydan şüpheleniyorum başağrısının sebebi olarak. Bugün ağrımayacak inanıyorum

Bence eskidiyse yenile canım. Altları yüksek modeller çok rahat kullanımı. Bizde eşya almıştık 2 yılı geçti ama halen istediğim şeyler var. Ekleme yapmak istiyorum bakalım nasip bu şartlarda eşyaya para yatırmak istemesek de bir şekilde evimiz içimize sinen ve bizi rahatlatan bir yer olmalı. Estetik ve konforlu. Bu kadar çalışıyoruz bari rahat edelim.

Şu 1 haftadır psikolojim çok bozuk sürekli şehit haberi geliyor Allah korusun tüm asker polısımızi

İyiyiz canımEşime sabahtan beri ulaşamıyorum tedirgin oldum tel cekmiyor arazideler.Cok sehıt haberi gelmeye başladı Allah korusun hepsını yarabbım ne zor.
Evet çok üzgünüz o yüzden azezdeki şehitlerden birisi bizim çok yakınımızdı eşim onunla afrinde ve başikada görev yapmıştı görüşüyorduk. Duyanca şoka girdim düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor eşimde aynı öyle sürekli anılarından bahsediyor . o yüzden allah korusun aklımda ve dualarımdasın . Telefona ulaşamamanın ve hissettirdiklerinin ne olduğunu biliyorum . Yaz geldi ya allah kahretsin azdılar diye

Eşim sağ sağlim dönsün inş degıstirecegim.Aynen okadar çalışıyoruz kendımız evimiz için harcayalım Allah sağlık versın çalışalım

Herkesi okudum
Topluca yazıyorum
Allah herkesin gönlüne göre versin
Eşler kavuşsun huzur dolsun evlerimiz
Bereketli olsun birikimlerimiz.
Bugün oruç değilim çok yorulmuşum farkında olmadan.
Öğlen 12.00 de kuran var hergün . Geçen sene de hatim etmiştik. Bu sene de nasip olur inş.
Akşama dünden bütün her şey kaldı yanına tepsi kebabı yapacağım. Pilav çorba yeşil fasulye de var.
Markete gittik birkaç şey aldık 115tl ödedik. Pişirme malzemesi yok sadece olca domates salçası 21.90tl ye iki tane aldık.
2 tane kırmızı biber 3.70tl
4 domates 17.40tl
Gerisini yazmayayım.
Ramazan ayı bereketli bir ay bir şekilde tencereler dolar.
Ama sonrasında ne olacak korkuyorum.

Bugun dersim az . Eve gidip dinlenebilirim insallah.
Dün haşlama yapmistim et suyum var. Domatesli şehriye corbasi yapacagim oglisle ben yeriz. Kurutulmus patlican biber var .kavurup yogurtlayayim.
Eşim nöbette olacak. Tam benlik hafif menü

Yoğurt çorbası, kuru fasulye pilav salata yapacağım yanlız ben bunların hiç birisini yemek istemiyorum sadece domates salatalık yesem otursam keşke

Bende cok yiyorum. Hormon az olsun bari diyerek şu minicik olan çerilerden aliyorum.
Dün aksam eşim domates ezme yapti. Baharatladim filan. Ekmek banip yedim.

Midem bulanmıyor ama garip bir his geliyor içime kötüyüm çok desem valla ayıp olur iyiyim ama bilmiyorum garibim ben

dün kurufasülye pilav çorba salata yapmıştım bugün çorbam ve pilavım yeter yanına patlıcan kızartıp kuşbaşı kavurup sebzelerle karıştırıp fırında da pişerse güzel olur diye düşündüm yarının menüsünü düşünüyorum

anneme cüzdan aldım 25 tl başka bişey almam heralde yarında gözlüğe vercem kızımın gözlük camları değişecek

Sağlık ocağına gidip kayıt yaptırdım kızlar. Geri dönüşte doktorumun olduğu hastahaneyi aradım ikili testim ve detaylı ultrasonun fiyatını öğrenip bütçeyi ayarlamak için . Veznedeki beyle konuştum adam hangi kurumdaydınız dedi tsk diyince tahlil tetkiklerde yüzde 30 indiriminiz var dedi ben şok geçen kana 100 tl vermiştik oradan 30 tl gitti dedim . Neyse en azından yolun başında duymuş olduk . Marketten yeşillik aldım 8 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…