- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.701
İyiyiz canımSana yazacaktım gelmişsin gördüğüme sevindim merak etmiştim seni şu son haberlerden sonra iyi misiniz diye ❤ Tabiki değiştir mobilyalarını hak ediyoruz diye düşünüyorum ben gönlün rahat olsun
Bende 4 bazen 5 kupa çay içiyorum. Birde bunun yanına 1 nescafe 1 de türk kahvesi içiyordum. Nescafeyi bırakmıştım çok şükür ama ben çaydan şüpheleniyorum başağrısının sebebi olarak. Bugün ağrımayacak inanıyorumBiri bagımlılık mı dedidun saat 16,30da başlayan baş agrım; iftar sonrası kahve ve 2 kupa cay içme ve eşimin masaj yapması sonrası ancak geçti. Ben gunde enaz 4kupa cay, 1 filtre kahve ve 1 turk kahvesi içiyordum. Sanırım kafein bağımlısı olmuşum
Bence eskidiyse yenile canım. Altları yüksek modeller çok rahat kullanımı. Bizde eşya almıştık 2 yılı geçti ama halen istediğim şeyler var. Ekleme yapmak istiyorum bakalım nasip bu şartlarda eşyaya para yatırmak istemesek de bir şekilde evimiz içimize sinen ve bizi rahatlatan bir yer olmalı. Estetik ve konforlu. Bu kadar çalışıyoruz bari rahat edelim.Yazdığım bütün renkleri bir arada almayacağımmesela 3lu koltuğun biri yeşil biri gri öyle canlı demek istedim Ama kahveden içim şişti her yıl taşındık biz çok şanssız bu konuda.Allah sağlık versın bundan sonra ayrılmayalım inş. Koltuklar agir altları yere yapışık her konuda sinir oluyorum taktım onlara kafayı
Şu 1 haftadır psikolojim çok bozuk sürekli şehit haberi geliyor Allah korusun tüm asker polısımıziOkyanus al canim coktan hakettin insallah goz acip kapayincaya kadar gecer esin döner
Dun minibuste bir kadin ve oglunun sohbetine denk geldim. Dr a gitmisler. Annesi artik evde ne piserse yiyeceksin dedi. Evet anne ispanak bile yicem dedi artik ispanak yok yaz geldi dedi. O zmn babam niye gelmedi anne dedi. Agustosta gelicek dedi. o kdr uzuldum o kdr icim yandi. Ama canlari sagolsun dedim. Aklima sen geldin.. Esyanin enerjisine inanirim ben. Degistirmelisin bosver hersey para biriktirmekmi
Evet çok üzgünüz o yüzden azezdeki şehitlerden birisi bizim çok yakınımızdı eşim onunla afrinde ve başikada görev yapmıştı görüşüyorduk. Duyanca şoka girdim düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor eşimde aynı öyle sürekli anılarından bahsediyor .İyiyiz canımEşime sabahtan beri ulaşamıyorum tedirgin oldum tel cekmiyor arazideler.Cok sehıt haberi gelmeye başladı Allah korusun hepsını yarabbım ne zor.
Eşim sağ sağlim dönsün inş degıstirecegim.Aynen okadar çalışıyoruz kendımız evimiz için harcayalım Allah sağlık versın çalışalımBende 4 bazen 5 kupa çay içiyorum. Birde bunun yanına 1 nescafe 1 de türk kahvesi içiyordum. Nescafeyi bırakmıştım çok şükür ama ben çaydan şüpheleniyorum başağrısının sebebi olarak. Bugün ağrımayacak inanıyorum
Bence eskidiyse yenile canım. Altları yüksek modeller çok rahat kullanımı. Bizde eşya almıştık 2 yılı geçti ama halen istediğim şeyler var. Ekleme yapmak istiyorum bakalım nasip bu şartlarda eşyaya para yatırmak istemesek de bir şekilde evimiz içimize sinen ve bizi rahatlatan bir yer olmalı. Estetik ve konforlu. Bu kadar çalışıyoruz bari rahat edelim.
Eşim sağ sağlim dönsün inş degıstirecegim.Aynen okadar çalışıyoruz kendımız evimiz için harcayalım Allah sağlık versın çalışalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?