- 1 Ekim 2013
- 8.469
- 20.522
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.721
ıyı canım tek muayne kaybın oldu erken ogrendınSağlık ocağına gidip kayıt yaptırdım kızlar. Geri dönüşte doktorumun olduğu hastahaneyi aradım ikili testim ve detaylı ultrasonun fiyatını öğrenip bütçeyi ayarlamak için . Veznedeki beyle konuştum adam hangi kurumdaydınız dedi tsk diyince tahlil tetkiklerde yüzde 30 indiriminiz var dedi ben şokgeçen kana 100 tl vermiştik oradan 30 tl gitti dedim . Neyse en azından yolun başında duymuş olduk . Marketten yeşillik aldım 8 tl
Doğum burada bedava gibi birşey galiba eski gittiğim doktorun hastahanesinde kocaman afiş yapıştırmışlar normal Doğum ücretsiz diyeıyı canım tek muayne kaybın oldu erken ogrendınya bizim de hastane de kurum ındırımı var muayene ve tahlıllerde yuzde 15. ama dogumda gecerli degıl cok sacma
saol canimDogum günün kutlu olsun
Geçmiş olsun inşallah iyidirlerEşim dün nöbetçiydi sabah geldi kahvaltı hazırladık o yattı bende makinaya çamaşır attım kızları banyo yatırcam yine makinaya çamaşır atcam bugün evlerü süpürüp silsem iyi olacak yarın doktora götürcem çocukları göz kontrolleri var inşallah ilerlememiştr astigmatları
Sağol canım astigmat var iki kızımda da büyük olanın sürekli yükseliyorGeçmiş olsun inşallah iyidirler
Rabbim şifa versin cnm insallah iyiye giderlerSağol canım astigmat var iki kızımda da büyük olanın sürekli yükseliyor
Canım tam kan tahlilini devlet hastanesinde verip ozeldeki doktoruna gösterebilirsin böylece ücret ödememiş olursun ben öyle yapmıştım hatta ayrintili usg için 400 tl istediler onu da öyle yaptimSağlık ocağına gidip kayıt yaptırdım kızlar. Geri dönüşte doktorumun olduğu hastahaneyi aradım ikili testim ve detaylı ultrasonun fiyatını öğrenip bütçeyi ayarlamak için . Veznedeki beyle konuştum adam hangi kurumdaydınız dedi tsk diyince tahlil tetkiklerde yüzde 30 indiriminiz var dedi ben şokgeçen kana 100 tl vermiştik oradan 30 tl gitti dedim . Neyse en azından yolun başında duymuş olduk . Marketten yeşillik aldım 8 tl
Burada ucuz ya detaylıyı sordum 20 tl dedi telefonda ikili teste 75 tl dedi. Eğer pahalı olsaydı devlete gidecektimCanım tam kan tahlilini devlet hastanesinde verip ozeldeki doktoruna gösterebilirsin böylece ücret ödememiş olursun ben öyle yapmıştım hatta ayrintili usg için 400 tl istediler onu da öyle yaptim
Sorunlari halledebildiniz miCanım tam kan tahlilini devlet hastanesinde verip ozeldeki doktoruna gösterebilirsin böylece ücret ödememiş olursun ben öyle yapmıştım hatta ayrintili usg için 400 tl istediler onu da öyle yaptim
Ilk 3 ay bende ayniydim. Okula gidip ders anlatmak cok yoruyordu gelince aksama kadar uyuyordum. Simdilerde biraz daha iyiyimCanım artık hiç birşey yemek istemiyor keşke aç otursam
Bulantı mı oluyor ?Canım artık hiç birşey yemek istemiyor keşke aç otursam
Benim ikisi de berbat ağriyor koltukta uzaninca vs. Tekrardan doğrulmam birkac dakikami aliyorSabahtan beri başım dönüyor eve geldim direk yattım kafayı koyunca rahatladım biraz. Bir De sol kalça kemiğimde ağrı başladı sanırım kemiklerim genişliyor. Akşama yayla çorbası salata fırında somon ve kuşkonmaz var. Balık işi eşimde.
Bulantı değil de ifade edemediğim bir his var midemde . Canım asla birşey yemek istemiyor zorla yiyorum az birşey . Halsiz yorgun değilim enerjim var ama iştahım yok ve enerjim olduğu halde yatmak istiyorumBulantı mı oluyor ?
Bende bugün başladı yoksa hafta sonu çok hareketliydim hiç bir şey yoktu. Sen kaçıncı haftaya girdin ?Benim ikisi de berbat ağriyor koltukta uzaninca vs. Tekrardan doğrulmam birkac dakikami aliyor
Lütfen vücudunu dinle o an uyumak mı istiyorsun yat uyu uzanmak mı istiyorsun uzan. Benim bile şu koşturmacada evdeki işleri erteliyorum dinleniyorum.Bulantı değil de ifade edemediğim bir his var midemde . Canım asla birşey yemek istemiyor zorla yiyorum az birşey . Halsiz yorgun değilim enerjim var ama iştahım yok ve enerjim olduğu halde yatmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?