Bugün ne aldin kaç tl harcadin

ıyı canım tek muayne kaybın oldu erken ogrendın ya bizim de hastane de kurum ındırımı var muayene ve tahlıllerde yuzde 15. ama dogumda gecerli degıl cok sacma

ıyı canım tek muayne kaybın oldu erken ogrendın ya bizim de hastane de kurum ındırımı var muayene ve tahlıllerde yuzde 15. ama dogumda gecerli degıl cok sacma
Doğum burada bedava gibi birşey galiba eski gittiğim doktorun hastahanesinde kocaman afiş yapıştırmışlar normal Doğum ücretsiz diye bence paralı olsa zaten buradakiler bu kadar çocuk doğuramazlar.

Geçmiş olsun inşallah iyidirler

Slm kızlar
Haftasonu kp mevlidi oldu gitmişken alışverişte yaptık
2 takim esofman aldım kendime 210 tl
Bir pantalon 60 tl
Bir tunik 30 tl
Kızıma eşofman 80 tl
Tayt bluz çorap çamaşır oglusa pantalon asofman altı minige de aldım 400 tl de onlar
Eşimde 120 tl eşofman aldı
Baya gitti anlayacağınız
190 tl kap sipariş verdim bugün gelir
Daha almak yok doğum sonrası çok ihtiyaç oluyor
Barbunya pilav cacık salata yaptım
Dun kızımın doğum günüydü pasta var
Ben şekerpare yapmıştım esim de kadayıf almış haberi yoktu tatlı yaptigimdan 3 gün yeter bunlar

Canım tam kan tahlilini devlet hastanesinde verip ozeldeki doktoruna gösterebilirsin böylece ücret ödememiş olursun ben öyle yapmıştım hatta ayrintili usg için 400 tl istediler onu da öyle yaptim

Canım tam kan tahlilini devlet hastanesinde verip ozeldeki doktoruna gösterebilirsin böylece ücret ödememiş olursun ben öyle yapmıştım hatta ayrintili usg için 400 tl istediler onu da öyle yaptim
Burada ucuz ya detaylıyı sordum 20 tl dedi telefonda ikili teste 75 tl dedi. Eğer pahalı olsaydı devlete gidecektim

Sabahtan beri başım dönüyor eve geldim direk yattım kafayı koyunca rahatladım biraz. Bir De sol kalça kemiğimde ağrı başladı sanırım kemiklerim genişliyor. Akşama yayla çorbası salata fırında somon ve kuşkonmaz var. Balık işi eşimde.

Benim ikisi de berbat ağriyor koltukta uzaninca vs. Tekrardan doğrulmam birkac dakikami aliyor

Bulantı mı oluyor ?
Bulantı değil de ifade edemediğim bir his var midemde . Canım asla birşey yemek istemiyor zorla yiyorum az birşey . Halsiz yorgun değilim enerjim var ama iştahım yok ve enerjim olduğu halde yatmak istiyorum

Bulantı değil de ifade edemediğim bir his var midemde . Canım asla birşey yemek istemiyor zorla yiyorum az birşey . Halsiz yorgun değilim enerjim var ama iştahım yok ve enerjim olduğu halde yatmak istiyorum
Lütfen vücudunu dinle o an uyumak mı istiyorsun yat uyu uzanmak mı istiyorsun uzan. Benim bile şu koşturmacada evdeki işleri erteliyorum dinleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…