Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hatasını anlayıp bizim öncelikli olduğumuza karar verene kadar konuşmayı düşünmüyorum kendisi ölçecek tartacak gelecek konuşacak.. o zaman şartlarımı soyleyecegim bi anne onda yok bende anneyim benimde annem var annem annem değil ailem ailem demesini öğrenecek

Evde yoğurt patlaması var. Ben de çorba ile değerlendirdim. Gerisi de şu an bez torbada süzülüyor süzme yoğurt olacak. Balıkla biz süt ürünü tüketiriz bir sorun olmaz hiç. Yani balık taze olunca.
Yogurdu kucuk saklama kabında buzlugada atabilirsin o şekilde koyup yayla corbası yspmışlıgım var benim. Çözülünce blenderdan cekip üzerine tercihen sıcak su ek pişir.

Kizlar bir karisiklik yuzunden bu yaz esimle izin kullanmam imkansiz hale geldi
Cok sinirim bozuk.
O kdr cok beklemistim o kdr cok istemistimki bu yaz.
2 gun ekleyip 4 gun izne cikamiyoruz
Esimin sordu ben cvp veremedim soramadigimi soyledim odamda babalik iznine cikacak var dogum tarihi degismis esimde gidip o tarihi aldi diger tarihlerede ekip plan yapip biletlerini bile hemen almis.
Hic bir cozum yok malesef cok cok uzuldum

sen ve oturmak tugce vucudun sasırmıstır bu kadar hareketli bi insan daha yeni ya adapte olmaya calısıyodur vucudun canım gecer Allahın ıznıyle
Vücudum ne yapacağını şaşırdı eminim daha yeni anlıyor ne olduğunu

nefret ettiğim bir konu kim ne zaman izin kullanacak.... Allah sabır versin.

Günaydın eşim sabah gidince ben biraz daha uyu uyan uyu uyan yaptım bugün nöbetçi benim çok az ütüm var onu yapacağım sonra sil süpür akşama da buzluktan sulu köfte çıkarttım onu çorba yapıp aşağıdaki market çalışanlarına iftara götüreceğim

nefret ettiğim bir konu kim ne zaman izin kullanacak.... Allah sabır versin.

Biz genelde anlasiyoruz 2 kisi bile cikardik ama esimde vardiya donmez bende su donem 2 kisi cikamam karmakarisik oldu
Ben normal bir hayat yasasam neyse ama ztn ozluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…