- 20 Temmuz 2015
- 1.873
- 5.181
- 358
- 30
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.761
Hatasını anlayıp bizim öncelikli olduğumuza karar verene kadar konuşmayı düşünmüyorum kendisi ölçecek tartacak gelecek konuşacak.. o zaman şartlarımı soyleyecegim bi anne onda yok bende anneyim benimde annem var annem annem değil ailem ailem demesini öğrenecekAnlaşmak durumundasiniz. Yani kendisinin oturup bir karar vermesi lazim.
Baktin konusmaya yaklasmiyor sen konus.
Şartlarini söyle. Özellikle senden habersiz iş yapmamali bu en önemli konu.
Aile oldugunun farkina varip aileyi ayakta tutmali.
Yogurdu kucuk saklama kabında buzlugada atabilirsin o şekilde koyup yayla corbası yspmışlıgım var benim. Çözülünce blenderdan cekip üzerine tercihen sıcak su ek pişir.Evde yoğurt patlaması var. Ben de çorba ile değerlendirdim. Gerisi de şu an bez torbada süzülüyor süzme yoğurt olacak. Balıkla biz süt ürünü tüketiriz bir sorun olmaz hiç. Yani balık taze olunca.
biz ekdersi yedik hiç altın alamadık maaşta artıkZeynolincim napicaz birikim isini.
Ben artik hesap yapamaz oldum.
Butce planlamasi yaptigimda tam altin1560 liraydi simdi 1660 lira.
Hedef şaşti valla
Duragana gecmesi icin olumlu birseyler olmasi lazim. Ekonomiyi düsunen yok galibagünaydın herkese piyasalar yükselişte yine ne zaman durağana geçer bir fikri olan var mı?
Biz de gidemiyoruz canim. Bu yil boyle olsun
Vücudum ne yapacağını şaşırdı eminim daha yeni anlıyor ne olduğunusen ve oturmak tugce vucudun sasırmıstır bu kadar hareketli bi insandaha yeni ya adapte olmaya calısıyodur vucudun canım gecer Allahın ıznıyle
Kizlar bir karisiklik yuzunden bu yaz esimle izin kullanmam imkansiz hale geldi
Cok sinirim bozuk.
O kdr cok beklemistim o kdr cok istemistimki bu yaz.
2 gun ekleyip 4 gun izne cikamiyoruz
Esimin sordu ben cvp veremedim soramadigimi soyledim odamda babalik iznine cikacak var dogum tarihi degismis esimde gidip o tarihi aldi diger tarihlerede ekip plan yapip biletlerini bile hemen almis.
Hic bir cozum yok malesef cok cok uzuldum
nefret ettiğim bir konu kim ne zaman izin kullanacak.... Allah sabır versin.
Neye yazilmis ceza canim.trafik cezası ödedim kızlar.. 235 ti 176,25 ödedim...
Tüh geçmiş olsun yatrafik cezası ödedim kızlar.. 235 ti 176,25 ödedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?