Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kırmızı ışık yazmışlar Kırıkkale Çorum 190. km,
Sağol valla ceza çok ödedik önceleri de, ne zamandır yememiştik artık resmen acı çekiyorum öderken.
Bizde park cezası yemiştik ve çok saçma bir yerde e devlette gece gördük valla karı koca sabaha kadar sinir olduk uyumadık

Öğle arası arkadaşla Migros’a gittik 4tane Ramazan kolısı aldım tanesı 65tl bugün onları dağıtacağım.Sonra 4-5tane daha alacağım kısmetse.Pentiye uğradık pijama ihtiyacım vardı 2alt 1 üst kışlık pijama aldım 110tl 3taksıt yaptırdım.Yıllık izne ayrılıyorum 2gun İstanbul’a gidiyoruz Pazar dönecegız.Dünde ablamın kıza 115 tl ye oyuncak aldım.80tl kendıme kablosuz mause.Baya harcamalı geçiyor günler ama Sağlık olsun.Doktora ayırdım 900tl.Benzın köprü ücreti karttan geçeriz artık.

1100tl arabayı bakıma sokmustum eşime uçak bıleti almıştık 1000tl.Cocugun hem kreş hem yeni okul taksıdı zorlanacağız ama Eylül’de bitiyor hazırana kadar okul taksıdı olamayacak güzel birikim yaparız ıns.kreste Haziran’da bitiyor ödetmesi.Tatil taksıdı 600tl bu ay oda son hadi hayırlısı bakalım

150 tl gözlük camları için ödeme yaptım kk dan taksit yaptırdım. Markete uğrayıp süt peynir paket ayran kıyma almam lazım buzlukta etim bitti kıymamda bitti.Haftasonu alışverişe gideriz o zaman alıp buzluga atmam lazım

Delireceğim ya ütü yapıyordum görümcem aradı ay saçma sapan şeyler anlattı ağda yapıyormuş ta şöyle böyle bananeyse midem zaten kötü neyse kapatırken diyor ki oğlumuza iyi bak hamile kalana kadar Bebek yapın Bebek yapın yediler beni kv olmuyorsa seni doktora götüreyim bile dedi. Bebeği yaptık şimdi de cinsiyeti dert oldu ilerde de Bebek zayıf filan bu dert olacak gerildim

tuce cın takvımıne baktınmı hıc

25tl ye yumurta aldım
Mercimek çorbası yaptım dinleniyor
Kızım için pizza kendim için az balık buğulama pişireceğim fırını çalıştırdım şimdi,
Eşim nöbetçi,
Sanırım yarın da anasına gidecek iftara, yarın başka bir ılçede görevli ailesi oraya yakın dönüşte iftarı annemlerde yapacam dedi telefonda,
Bozuldum biraz,
Yarın ben onları davet etmeyi düşünüyordum, Eşim nöbetten gelinceki yorgunluk durumuna göre davet edecektim .
Neyse kısmet artık...

Biraz kıyma süt peynir ayran eşime terlik aldım 55 tl yemeğede sulu köfte yaptım bulgur pilavı yogurt çorbasınıda annem ben gelmeden pişirmiş salata yaptım dünden yaprak sarması var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…