- 1 Ekim 2013
- 8.469
- 20.522
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.781
ben de not almıstm 2016 mayıs bileziğin gramı 117tl, ceyrek 240tl2017 Temmuzda evlendik gramı 160 tl ye bozdurup aldığımı biliyorum . Dün yaprak dökümü izliyordum adam kuyumcudan çeyrek altını 80 tl ye aldı.
Neye yazilmis ceza canim.
Biz d3 simdi baktik yazilmamis şükür.
Birkac saniye sonra gecmistik kirmizi isikta. Ama issiz bir yerdi
Tüh geçmiş olsun ya
Bizde park cezası yemiştik ve çok saçma bir yerdeKırmızı ışık yazmışlar Kırıkkale Çorum 190. km,
Sağol valla ceza çok ödedik önceleri de, ne zamandır yememiştik artık resmen acı çekiyorum öderken.
Ben 5 sene önce 500 liraya alıyordum tam altını simdi 3 mislinden fazlaYa bu fiziki altin işi uzun vade olmali bu yuzden.
Şöyle bi 5 sene beklesin ki kâr olabilsin
tuce cın takvımıne baktınmı hıcDelireceğim yaütü yapıyordum görümcem aradı ay saçma sapan şeyler anlattı ağda yapıyormuş ta şöyle böyle bananeyse midem zaten kötü neyse kapatırken diyor ki oğlumuza iyi bak hamile kalana kadar Bebek yapın Bebek yapın yediler beni kv olmuyorsa seni doktora götüreyim bile dedi. Bebeği yaptık şimdi de cinsiyeti dert oldu ilerde de Bebek zayıf filan bu dert olacak gerildim
Benden önce baktılar görümceler erkek diyorlar sen baktın mıtuce cın takvımıne baktınmı hıc
evet ben de bakmıstm erkek demıstı arkdasım kuzenım hepimizde tuttuBenden önce baktılar görümceler erkek diyorlar sen baktın mı
çin takvimi benim de tutmuştuevet ben de bakmıstm erkek demıstı arkdasım kuzenım hepimizde tuttu
İçimden bir ses bana da tutacak diyor zatenevet ben de bakmıstm erkek demıstı arkdasım kuzenım hepimizde tuttu
Bende tutmadı çin takvimiBenden önce baktılar görümceler erkek diyorlar sen baktın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?