- 1 Ekim 2013
- 8.469
- 20.522
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.801
valla ben hep kız kız dıyodumBende tutmadı çin takvimi
senin içine doğar anne hissediyor genelde
Ben hiç birşey hissetmiyorumBende tutmadı çin takvimi
senin içine doğar anne hissediyor genelde
Sizin adiniza cookk sevindim.Gunaydin arkadaşlar pure ben seninkini kız hissediyorumakşam eşimle epey konuştuk artık bende gizli iş yapmicakhesaplarını maaş kartını bana devretti çökmüş bi eko omi devralmış bulunmaktayım inşallah toparlarım 6 ayda
sonraları merak edıyorsun zaten canım hele bi kıpırdasın sen o zman görBen hiç birşey hissetmiyorummerakta etmiyorum ya tek düşündüğüm şey şuan sağlıklı mı kalbi atıyor mu bu keşke evde ultrason olsa
Maşallah çok iyi birikmiş benim ilk hedefim ekşi 6 bini kapatmak bakalımBenim eşim borclarin üzerine bir de para biriktirdigimi görunce şok olmustu.
O seni ek dersim fulldu. 8 saat kursum da vardi. Maaslar zaten ortalamaya gore iyi diyebiliriz. 38 bin biriktirmistim
Aa cok kotu olmus. UzuldumKizlar cok bos hersey bombos aslinda
Bir tanidigim vardi cok seviyorduk cok uzak mesafeye evlendi 10 seneyi gecti son donemde iyi degildi aradi ama anlamamisiz uzerine dusmedik
Ilac kullanmaya baslamis
2 cocuk var
Dun balkondan dusmus
Ama bizce saibeli bir durum var ztn
Of cok kotu oldum
Is yerindeyim şoka girdim resmen
En cokta kendime kiziyorum.
Tek bir kisi halinden anlamadi yardim etmedi
Bir kisi bile halden anlamadi
Isin kotu tarafi 1 kisinin bile telefonu yok haberlerde gorduk dun olmus belki cenazesi bile kalkti..
Allah rahmet eylesin sağ ise rabbim çocuklarına bağışlasınKizlar cok bos hersey bombos aslinda
Bir tanidigim vardi cok seviyorduk cok uzak mesafeye evlendi 10 seneyi gecti son donemde iyi degildi aradi ama anlamamisiz uzerine dusmedik
Ilac kullanmaya baslamis
2 cocuk var
Dun balkondan dusmus
Ama bizce saibeli bir durum var ztn
Of cok kotu oldum
Is yerindeyim şoka girdim resmen
En cokta kendime kiziyorum.
Tek bir kisi halinden anlamadi yardim etmedi
Bir kisi bile halden anlamadi
Isin kotu tarafi 1 kisinin bile telefonu yok haberlerde gorduk dun olmus belki cenazesi bile kalkti..
Allah rahmet eylesin sağ ise rabbim çocuklarına bağışlasın
Balkondan itildi mi acaba
Bende seninkini kız hissettimKizlar günaydin.
kiz hissediyorum senin bebişi tuce.
Benimkiyle ilgili fikirleriniz var mi.
Öglen icin dolma var.
Dün eşim kiymayi yaptirdi kasapta. 4 kg cikmis. Aksamdan posetledim. Biraz ic hazirlayip aksam firina gonderecegim lahmacun icin. Yanina salata kola.
Maaşlara son 5 gün.
Piyasa düşse de alsak biseler
Toparlarsın sevindm senin adına bütün harcamalar senin kontrolünde olması iyi olmuşGunaydin arkadaşlar pure ben seninkini kız hissediyorumakşam eşimle epey konuştuk artık bende gizli iş yapmicakhesaplarını maaş kartını bana devretti çökmüş bi eko omi devralmış bulunmaktayım inşallah toparlarım 6 ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?