Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar günaydin.
kiz hissediyorum senin bebişi tuce.
Benimkiyle ilgili fikirleriniz var mi.

Öglen icin dolma var.
Dün eşim kiymayi yaptirdi kasapta. 4 kg cikmis. Aksamdan posetledim. Biraz ic hazirlayip aksam firina gonderecegim lahmacun icin. Yanina salata kola.

Maaşlara son 5 gün.
Piyasa düşse de alsak biseler

Sizin adiniza cookk sevindim.
Kart sendeyse sıkınti olmaz. Toparlarsin.
Bende ayni sekilde borclu bir kart almistim. Ama cok şükür geride kaldi

Herkese günaydınlar
Dün iftar sonrası buzluk için kıymalı börek ve 22 tane içli köfte yaptım.
Bugün allah affetsin oruç değilim. Akşama dünden kalan kadın budu köfteler var çorba yapacağım.
Hem mübarek günlerdeyiz hem de hamiş olan çok dua bekliyorum sizden.
Bu ay değerlendiremedik tatile denk geldi önemli günlerimiz. Kısmet tabi belli olmaz.

Herkese günaydın dün arkadaşımla görümcesi bana gelmek istediler bende hemen kek yaptım haydi gelin diye aradım . Bu arada sulu köfteyi pişirip markete indirdim bir tencere çorba oldu geri tenceremi yukarı getirdiler herkese yetmiş 2 şer tabak yemişler çok beğendik ellerine sağlık filan mutlu oldum arkadaşım geç gitti oturduk sohbet filan . Sonra gece annemle konuştuk bizim bir akrabanın dünürü 13 sene evvel çok kötü birşey yapmış ve polis yeni ortaya çıkartmış 70 yaşındaki adam hapse gitmiş annem anlattı şoka girdim valla eşim daha duymadı gelsin ona da anlatacağım gazetelerde gördük olayı birde allah şaşırtıp yanıltmasın . pure hazel bende senin bebişi kız hissediyorum ama cinsiyet hiç önemli değil sağlıklı olsunlar da tek dileğimiz o . kronikuykucu bakalım ya hayırlısı öğrenmek için acele etmeyeceğim diyorum ama tabi biz ailecek sabırsız olduğumuzdan kesin hemen öğrenmek isteriz . A Alya_sura88 ya açıkcası ben bu değerlendirdik değerlendirmedik meselesine çok takılmıyorum bir arkadaşım hastalığı bitip abdest aldığı ilk gece hamile kaldı hiç olmaz denilen bir zaman dimi ? Fark edip doktora gittiklerinde bebeğin kalbi atıyordu 5 haftalıktı . İnsanlar kısmet olduktan sonra tek ilişki ile hamile kalıyorlar allah yeterki istedin . Kostebekpasta en önemli şeyi yapıp kartı almışsın bundan sonra herşey yoluna girer sen zaten bilinçli bir kadınsın başaracağına inanıyorum demiyorum. Başaracağına eminim çünkü

Kizlar cok bos hersey bombos aslinda
Bir tanidigim vardi cok seviyorduk cok uzak mesafeye evlendi 10 seneyi gecti son donemde iyi degildi aradi ama anlamamisiz uzerine dusmedik
Ilac kullanmaya baslamis
2 cocuk var
Dun balkondan dusmus vefat etmis
Ama bizce saibeli bir durum var ztn
Of cok kotu oldum
Is yerindeyim şoka girdim resmen
En cokta kendime kiziyorum.
Tek bir kisi halinden anlamadi yardim etmedi
Bir kisi bile halden anlamadi
Isin kotu tarafi 1 kisinin bile telefonu yok haberlerde gorduk dun olmus belki cenazesi bile kalkti..

Son düzenleme:
Aa cok kotu olmus. Uzuldum

Allah rahmet eylesin sağ ise rabbim çocuklarına bağışlasın

Balkondan itildi mi acaba

Boyle bir ihtimalde var ama biz intihar ettigine neredeyse eminiz
2 gun once ortak tanidigi aramis
Kotu oldugunu soylemis
Ztn bazi ilaclar yan etki yapiyor
Cok yakti icimizi simdi aglasam ne fayda kendimi susturamiyorum

Bende seninkini kız hissettim

Toparlarsın sevindm senin adına bütün harcamalar senin kontrolünde olması iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…