Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya ben şuan 6+5 teyim kızlar bulantılarım olursa ne zaman başlar acaba

Ya ben şuan 6+5 teyim kızlar bulantılarım olursa ne zaman başlar acaba
o hıc belli olmaz canım ya sonradan baslayanlarda var ama ılk basta yoksa genelde olmuyor bana çekersin ınsAllah masAllah dıyım normal zamanda her seye mıdem bulanır hamılelikte ne bulantı ne kusma oldu.annem de oyleymıs

Sana çekebilirim biliyorsun aşırı ortak yönlerimiz var midem bulanmıyor iyiyim sadece isteksizim birşey yemek istemiyorum birde günde bir kere filan boş bir öğürme geliyor o kadar

amın cnım ınsAllah, benım de hıc tutmadı bu zmana kadar söyledıklerim

Boyle bir ihtimalde var ama biz intihar ettigine neredeyse eminiz
2 gun once ortak tanidigi aramis
Kotu oldugunu soylemis
Ztn bazi ilaclar yan etki yapiyor
Cok yakti icimizi simdi aglasam ne fayda kendimi susturamiyorum
Allah rahmet eylesin, sabırlar versin inşallah nur içinde yatsın
Zor bir durum

az önce milliyet haberde okudum .. tema vakfı temsilcisi bir bayan balkondan düşmüş omu canım?Çok üzüldüm ya.. bayada gençmiş. Allah rahmet eylesin..

Hayirli iftarlar.

Bugun arabamiz soyulacakti az kalsin.
Markete girdik. Esim telefonu arabada birakmis gorunur yerde. Surekli dikkat eder halbuki. Neyse bir genc arabayi zorluyormus. Market calisanlari fark edince uzaklastirmislar. Günduz vakti kalabalik ortamda yapiyor.

Pazara gittik. 100 lira aldim bozuk para 5 lira filan kaldi. Malta erigi ve kayisi aldim eksta olarak. Pahali hersey.

Markete gittik kızlar salatalık , patates , tavuk göğsü aldım ( yapacak yemek bulamıyorum fırına sebze patates filan atacağım yarın mecbur ) buz dolabı poşeti , 6 lı 1.5 lik su , 2 tane dondurma , 2 dilim güllaç ( yarım kg geldi 10 tl tuttu ) . Bir paket cips 50 tl tuttu eve geldik aldıkları yerleştiriyordum dolabın kapağını açtık tava düştü çok korktum elimle zor tuttum yoksa yüzüme düşecekti .

Arkadaşlar biraz ev toparladım banyo lavabolarını sildim. şehriye çorbası yaptım . Eker süzme yoğurtlu semizotu salatası yapmıştım hiç tadını beğenmedik ikidir yoğurt bir garip geliyor deneyen var mı? Ya da biz ev yoğurduna alıştık diye böyle bilemiyorum.
5 tl pide için ödemiş eşim. Başka harcamamız yok.
Ütüyü bitirdim yeni çamaşır yıkadım astım.
Kredi kartım 3140tl geldi yarın hesap kesim tarihi. 10 Haziran a kadar kredi kartını hemen hemen hiç kullanmamam lazım.
Sene sonuna kadar hedefime ulaşmam için kredi kartlarımızı sınırlamamız şart gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…