- 11 Mart 2013
- 33.750
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.821
o hıc belli olmaz canım ya sonradan baslayanlarda var ama ılk basta yoksa genelde olmuyor bana çekersin ınsAllahYa ben şuan 6+5 teyim kızlar bulantılarım olursa ne zaman başlar acaba
Sana çekebilirim biliyorsun aşırı ortak yönlerimiz varo hıc belli olmaz canım ya sonradan baslayanlarda var ama ılk basta yoksa genelde olmuyor bana çekersin ınsAllahmasAllah dıyım normal zamanda her seye mıdem bulanır hamılelikte ne bulantı ne kusma oldu.annem de oyleymıs
Ben aşırı hissizimSelam kızlar,
Eşim 2500 ü borsaya yatırmış. Umarım paramız hiç olmaz. Ayın 15 inden sonra tatil almayı düşünüyorum inşallah bir şey çıkmazsa.
Bencepure hazel erkek tuce_tuce kız gibi geliyor ama 6. hissim pek yoktur
erkekse belli olmuştur 14.haftadaOnce saglik ama bir de kizim olsun istiyorum. Fakat hislerim erkek diyor
Eşime göre yüzde yüz erkek
amın cnım ınsAllah, benım de hıc tutmadı bu zmana kadar söyledıklerimdemek bebişler geliyorrr:)kızlar sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alıp, mutlulukla büyütün inşallah kuzularınızı pure hazel tuce_tuce ... içimden efeler geliyor gibi geldi ama bilemedim:) kronikuykucu kız demiştim mesela tutmadı
kazançlar, birikimler bereketli olsun bu arada herkesin...
Allah rahmet eylesin, sabırlar versin inşallah nur içinde yatsınBoyle bir ihtimalde var ama biz intihar ettigine neredeyse eminiz
2 gun once ortak tanidigi aramis
Kotu oldugunu soylemis
Ztn bazi ilaclar yan etki yapiyor
Cok yakti icimizi simdi aglasam ne fayda kendimi susturamiyorum
Allah rahmet eylesin, sabırlar versin inşallah nur içinde yatsın
Zor bir durum
az önce milliyet haberde okudum .. tema vakfı temsilcisi bir bayan balkondan düşmüş omu canım?Çok üzüldüm ya.. bayada gençmiş. Allah rahmet eylesin..Kizlar cok bos hersey bombos aslinda
Bir tanidigim vardi cok seviyorduk cok uzak mesafeye evlendi 10 seneyi gecti son donemde iyi degildi aradi ama anlamamisiz uzerine dusmedik
Ilac kullanmaya baslamis
2 cocuk var
Dun balkondan dusmus vefat etmis
Ama bizce saibeli bir durum var ztn
Of cok kotu oldum
Is yerindeyim şoka girdim resmen
En cokta kendime kiziyorum.
Tek bir kisi halinden anlamadi yardim etmedi
Bir kisi bile halden anlamadi
Isin kotu tarafi 1 kisinin bile telefonu yok haberlerde gorduk dun olmus belki cenazesi bile kalkti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?