Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bazıları evin fiyatına göre ayrım yapıyor. Mesela 150lik ev var 300luk var. HAni yüksekse fiyatı o verilmeli gibi, ama Adamın çevresi belli o da benim ihtiyacımı 1 milyonluk ev karşılıyor diyor:) Günahı kime derken de aslında yine bize hocaya sormak yerine gerçek ilim araştırması yapmak gerek, biz de birine sorup sorumluluğu üzerinde atma hali her alanda mevcut. 'hiç akıl etmez misiniz?' deniyor, sorgulamak ve doğruyu bulmak için çabalamak gerek

Aslında aynen öyle bilemiyorum ya ben bugünw fetva için aradım ve geçen sene ile çok farklı bir Bilgi verdi okumak lazım ama okurken temiz Bilgi lazım yoksa bir sürü bilgi kirliliği mevcut

Slm kızlar
Misafirleri güzelce ağırladım çok şükür
Tatlı getirmişler paylaştık paketledim verdim yarısını geri. Bir sürü mantı arttı onu da paylaştık çorbayı da paylaştık. İki çocuğu var gündüz yedirir rahat eder diye düşündüm. yarın da dışarıda iftardayız 140tl ödeyeceğiz.

Neyse yasak konulara daldık biraz umarım ban yemeyiz dolar aldım ben maasa. Pek odeme kalmamıştı zaten.
Bayramda bayramlasıp antalyaya kaçacagız rezervasyonu yaptırdık.
Temmuzda da Gürcistan ı içerir karadeniz turu. 8-9gun surer henuz otelleri ayarlamadık. Kurban da aklıma mardin falan var. Yaz harcamalı geçecek bize, olsun harcamayınca kazanmanın bi anlamı yok. Tatil hayalleri motivasyon kaynağım benim

Ne güzel planlarınız var yaz için : ) Ben senelerdir yaz tatiline gidemedim.Durumumuz yetmedi yada aile bayramlaşmasından kendimize zaman ayıramadık bir şekilde.Şimdi yorumunu okuyunca yüzümde çok güzel bir tebessüm oluştu .Doya doya benim içinde gezin olmaz mı

Benxe Bencede öyle olmalı benim evim var arabam var birazda param var o parayı arabamı yükseltmek için kullanırsam zekat düşmez mi çok saçma bence gelir ve sahip oldugun ev araba arsa tarla vb şeyler üzerinden hesaplanmalı kurum adı söylemek istemiyorum onun yaptığı fetvalara açıklamalara güvenim yok açıkçası

Günaydın dün akşam arkadaşlarımla iftardaydım annem rahatsızlanınca erken kalktım.iğne yapmışlar ama boğazı çok fena sesi çıkmıyor

Teşekkür ederim, fırsat yaratmaya calışıyorum ben de. Ailelerle bayramlasıyoruz her bayram sonra mumkun oluyorsa maddi olarak hastalık hali falan da yoksa 2gunde olsa ayarlıyorum. O ay birikim yapmıyoruz hatta bazen içeri de giriyoruz ama sorun etmiyorum yolda cocuklarla yasadığımız deneyimlerin parayla karsılıgı yok. Siz de ailelerle bayramlaşmaları kısa tutsanız mesela uzaktalar mı? Maddi imksnlar el verdiği ölçüde fırsat yaratın paris olmaz da sehrin yakının da bi şelale bi antik kent olur, bazen tek gunluk yapılan rezervasyonlar bile tazeliyor insanı. Sevgiyle kalın

Günaydın sabah midem kötüydü biraz daha uyudum yeni uyandım akşama mercimek çorbası var profilerol de var bir dünya acaba onu buzluğa koysam ne olur diye düşünüyorum . Birde biber dolması yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…