Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende tazminatla 1 ceyrek 15 dolar 10 euro aldim
405 ten ceyrek aldim
Arada kuyumcu degistirmek lazim
Surekli gidince fiyatlari degisiyor

@okyanus resat altin icin iyi arastir ceyrek yarim tam cok gidiyor ama o cok satilmadigi icin fiyat farki oluyor diye duymustum

evet ikimizin ailesi de farklı şehirlerde.10 günlük tatilde 4 gün birinde 4 gün diğerinde kalıyoruz 2 günümüzde yollarda geçiyor.inşallah 2 günde olsa dediğiniz gibi yakın bir yerlere kaçma şansım olur.Ama tabi gönül istiyor ki 10 günü doya doya kendimize ayırdığımız bir tatile çıkalım : )

Çok kötü şeyler oldu çok en yakın arkadaşımın eşi Irak’ta görevdeydi eşimin arkadaşı bu arada . Midem bulandı kusmuştum tam yattım arkadaşım aradı evdemisiniz diye evet dedim ağlıyor hemen geldi ellerim titredi otomata bile zor bastım . Geldi ki beti benzi atmış nasıl ağlıyor bende çok kötü oldum . Eşi izine geliyormuş ve birkaç arkadaşın eşi daha .Eşiyle telefonda konuşurken bir anda patlama sesi olmuş silahlar filan telefon kapanmış .Hemen kendime gelip eşime haber verdim meğer ırak sınırında yola mayın döşenmiş bunların araç gelmiş arkadaki araç geçerken patlama olmuş yaralılar filan var eşi ve arkadaşlarımız iyi geliyorlar ama offfff

ben bile okurken titredim resmen allah sabır versin arkadaşına bir süre etkisinde kalır bu yaşadığının Allahım şehit haberi almayalım artık umarım patlamaya denk gelen araçtada şehit yoktur

ben bile okurken titredim resmen allah sabır versin arkadaşına bir süre etkisinde kalır bu yaşadığının Allahım şehit haberi almayalım artık umarım patlamaya denk gelen araçtada şehit yoktur
Birkaç kere daha bizim başımıza gelmişti ırakta görev yaparlarken böyle şahit olmuştuk çok kötü kendimize gelemiyoruz . Arkadaşımı bırakmayacağım birlikte yemek yiyelim diyorum durmuyor . Sağ Salim gelseydiler bi allahım . Eşim arkadaşını aradı güvenlik alıyorlarmış sakin olun diğerilerinin durumu biraz ağırmış ambulanslar geliyor seslerini duydum dedi

benim kardeşim polis çok yakın arkadaşı diyarbakırda görev yaparken şehit oldu inan uzun süre annemle kendimize gelemedik çok sık görüşüyordum şu çorbayı çok severdi şuraya oturmuştu falan diye çok ağlamıştık. Rabbim yaşatmasın kimseye bencede gönderme arkadaşını ya da sende yanında git en azında sakinleşene kadar

Ay o geldi ya anladım o an birşey olduğunu içimden allahım lütfen şehit olmuş olmasın diye yalvarmaya başladım . Hemen eşimi aradım oda şoka girdi

Yaralılar çabucak iyileşsin inş. Şehit haberi duymayalım. Sen hamilesin bir de dinlen su filan iç.

Yerleri çok uzaksa bi bayram birine diğer bayram birine gidin bence. Yok yakınsa zaten sık gorusuluyordur niye 4gun kalıyorsunuz:) gidin bayramlasın biraz takılın tatil istiyorsanız cıkın, insan 10 gun izinli olurda hiç kendine 2gun ayırmaz mı istedikten sonra herseye fırsat yaratılır canım bugunleri çok ararsınız sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…