- 11 Mart 2013
- 33.748
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.201
Boğaz enfeksiyonu mu olmuş teyzeSağoo canım
Evet canım akşam eczaneden alamamışlar ilaçları sistemde çıkmamış bugün almış abimBoğaz enfeksiyonu mu olmuş teyze
Birikimleriniz artsin guzel islerde kullanilsin insallah kizlar. Amin.
o ne kadarmışÖnümüzdeki ay hedef Reşat altın
amin inşallah eşim hiç maaş konusunu açmadı dün nöbet istirahatindeydi uyudu bugünde bişey demedi göndermicek mi acaba :)Birikimleriniz artsin guzel islerde kullanilsin insallah kizlar. Amin.
Çok yaCumhuriyet altını aldım. Bir sürü kuyumcu gezdım 1740 nakit 1720 dediler en son 1700 den buldum.Allah bereket versın bu ayki birikim bu
Memnun oldum bizde aslen ilcesindeniz ama ailem merkeze yerleşti merkezdelerBen de Kırklareli ilçesindenim. Tekirdağ'da yaşıyorum.
evet ikimizin ailesi de farklı şehirlerde.10 günlük tatilde 4 gün birinde 4 gün diğerinde kalıyoruz 2 günümüzde yollarda geçiyor.Teşekkür ederim, fırsat yaratmaya calışıyorum ben de. Ailelerle bayramlasıyoruz her bayram sonra mumkun oluyorsa maddi olarak hastalık hali falan da yoksa 2gunde olsa ayarlıyorum. O ay birikim yapmıyoruz hatta bazen içeri de giriyoruz ama sorun etmiyorum yolda cocuklarla yasadığımız deneyimlerin parayla karsılıgı yok. Siz de ailelerle bayramlaşmaları kısa tutsanız mesela uzaktalar mı? Maddi imksnlar el verdiği ölçüde fırsat yaratın paris olmaz da sehrin yakının da bi şelale bi antik kent olur, bazen tek gunluk yapılan rezervasyonlar bile tazeliyor insanı. Sevgiyle kalın
ben bile okurken titredim resmen allah sabır versin arkadaşına bir süre etkisinde kalır bu yaşadığının Allahım şehit haberi almayalım artık umarım patlamaya denk gelen araçtada şehit yokturÇok kötü şeyler oldu çoken yakın arkadaşımın eşi Irak’ta görevdeydi eşimin arkadaşı bu arada . Midem bulandı kusmuştum tam yattım arkadaşım aradı evdemisiniz diye evet dedim ağlıyor hemen geldi ellerim titredi otomata bile zor bastım . Geldi ki beti benzi atmış nasıl ağlıyor bende çok kötü oldum . Eşi izine geliyormuş ve birkaç arkadaşın eşi daha .Eşiyle telefonda konuşurken bir anda patlama sesi olmuş silahlar filan telefon kapanmış .Hemen kendime gelip eşime haber verdim meğer ırak sınırında yola mayın döşenmiş bunların araç gelmiş arkadaki araç geçerken patlama olmuş yaralılar filan var eşi ve arkadaşlarımız iyi geliyorlar ama offfff
Birkaç kere daha bizim başımıza gelmişti ırakta görev yaparlarken böyle şahit olmuştuk çok kötü kendimize gelemiyoruz . Arkadaşımı bırakmayacağım birlikte yemek yiyelim diyorum durmuyor . Sağ Salim gelseydiler bi allahım . Eşim arkadaşını aradı güvenlik alıyorlarmış sakin olun diğerilerinin durumu biraz ağırmış ambulanslar geliyor seslerini duydum dediben bile okurken titredim resmen allah sabır versin arkadaşına bir süre etkisinde kalır bu yaşadığının Allahım şehit haberi almayalım artık umarım patlamaya denk gelen araçtada şehit yoktur
benim kardeşim polis çok yakın arkadaşı diyarbakırda görev yaparken şehit oldu inan uzun süre annemle kendimize gelemedik çok sık görüşüyordum şu çorbayı çok severdi şuraya oturmuştu falan diye çok ağlamıştık. Rabbim yaşatmasın kimseye bencede gönderme arkadaşını ya da sende yanında git en azında sakinleşene kadarBirkaç kere daha bizim başımıza gelmişti ırakta görev yaparlarken böyle şahit olmuştuk çok kötü kendimize gelemiyoruz . Arkadaşımı bırakmayacağım birlikte yemek yiyelim diyorum durmuyor . Sağ Salim gelseydiler bi allahım . Eşim arkadaşını aradı güvenlik alıyorlarmış sakin olun diğerilerinin durumu biraz ağırmış ambulanslar geliyor seslerini duydum dedi
Ay o geldi ya anladım o an birşey olduğunu içimden allahım lütfen şehit olmuş olmasın diye yalvarmaya başladım . Hemen eşimi aradım oda şoka girdibenim kardeşim polis çok yakın arkadaşı diyarbakırda görev yaparken şehit oldu inan uzun süre annemle kendimize gelemedik çok sık görüşüyordum şu çorbayı çok severdi şuraya oturmuştu falan diye çok ağlamıştık. Rabbim yaşatmasın kimseye bencede gönderme arkadaşını ya da sende yanında git en azında sakinleşene kadar
Yaralılar çabucak iyileşsin inş. Şehit haberi duymayalım. Sen hamilesin bir de dinlen su filan iç.Çok kötü şeyler oldu çoken yakın arkadaşımın eşi Irak’ta görevdeydi eşimin arkadaşı bu arada . Midem bulandı kusmuştum tam yattım arkadaşım aradı evdemisiniz diye evet dedim ağlıyor hemen geldi ellerim titredi otomata bile zor bastım . Geldi ki beti benzi atmış nasıl ağlıyor bende çok kötü oldum . Eşi izine geliyormuş ve birkaç arkadaşın eşi daha .Eşiyle telefonda konuşurken bir anda patlama sesi olmuş silahlar filan telefon kapanmış .Hemen kendime gelip eşime haber verdim meğer ırak sınırında yola mayın döşenmiş bunların araç gelmiş arkadaki araç geçerken patlama olmuş yaralılar filan var eşi ve arkadaşlarımız iyi geliyorlar ama offfff
Yerleri çok uzaksa bi bayram birine diğer bayram birine gidin bence. Yok yakınsa zaten sık gorusuluyordur niye 4gun kalıyorsunuz:) gidin bayramlasın biraz takılın tatil istiyorsanız cıkın, insan 10 gun izinli olurda hiç kendine 2gun ayırmaz mıevet ikimizin ailesi de farklı şehirlerde.10 günlük tatilde 4 gün birinde 4 gün diğerinde kalıyoruz 2 günümüzde yollarda geçiyor.inşallah 2 günde olsa dediğiniz gibi yakın bir yerlere kaçma şansım olur.Ama tabi gönül istiyor ki 10 günü doya doya kendimize ayırdığımız bir tatile çıkalım : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?