- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.141
çok erken değil mi vergi dilimine girmek için eşime sorayım onda varmıymış bişeyKuyumcu gezdim.
Tam altin 1650 dedi. Baska biryer 1620 dedi.
2 tam aldim.
Ceyrek olarak hesaplarsak ceyrek altin 405 liraya gelmis oldu.
Hedefimi gerceklestiremedim bu ay.
Oglani muayene goturecegiz 98 lira.
Fitre verilecek.
Ve esime vergi diliminden kesinti olmus.
500 lira içe girmek demek.
Erken değil ne yazıkki bizde önümüzdeki ay gireceğizçok erken değil mi vergi dilimine girmek için eşime sorayım onda varmıymış bişey
nasıl oldun canım eşin biraz sakinleşti mi konuşarak halledebilcek misinAkşama kemikli kuru fasulye cacık salata mercimek çorbası var
Gözünüz aydınBizim Edirne il jandarma canım memleketime yakın gidiyorum 14 yıl sonra
Menün çok güzelmiş :)İftara arkadasım gelecek eşiyle birlikte. Pastırmalı kuru fasulye pirinc pilavı mercımek çorbası salata patlıcan biber közlemesi ayran revanı
Insallah öyle olur canim zaten acelemiz yok ağustosa kadar burdayiz ama cocugu okula gidenler icin felan belirsizlik kötü oluyoPolıslerın tyınlerı hep hazıranı buluyor ama inş erken açıklanır.Bizimde birkaç yıldır hazıranda açıklanıyor. Normalde Mayıs ortası açıklanırdı.Gecen yıl bayrama 1hafta kala gece 11de açıklandı
Yeter canim aşağı yukarı baktim alacaklarıma ucu ucuna aslinda bi mobilya baktim 8 bin dediler öyle abarti felan da degil normal koltukYeter bence beyaz eşyalarda para tutuyor ama onlar varmış.Bende koltuk için 4-5 bin biriktirirsem iyi olacak
Ödemelerini yapıp kalan parayı bana veriyor bu şekilde bi yola gittik umarım düzelir ekonomimiznasıl oldun canım eşin biraz sakinleşti mi konuşarak halledebilcek misin
düzelir merak etme en azından kalanı vermeyi kabul etmiş sendekileri almasın zamanla düzelir eşimde bana gönderir kalanı az çok birikim oluyor damlaya damlaya göl olur misali ilerde ev arsa vb alırız inşallah hepimizÖdemelerini yapıp kalan parayı bana veriyor bu şekilde bi yola gittik umarım düzelir ekonomimiz
zekatı nasıl hesapladın eşimde toplam para üzerinden hesapladım dediben de zekatımızı hesapladım kızlar 1430lira yapıyor kız kardesıme verıcem nasıpse ögrenci, annem tek maaslı ugrasıyor zaten. Allah nıyetımızı kabul etsın
aynen katılıyorum sanaValla mecbur düzelecek.
Şu devirde senin gibi ekonomisini bilen ,sadık ,anne olmus ,calisip eve katkisi olan bir kadini zor bulur.
Etrafina bi baksin bakalim bizim kocalar. Valla iyi kizlara düştüler sıpalar
adıyla büyüsün güzel isimKutay koyduk cnm
evet pure 2018 tarihliBirikimleriniz bereketli olsun kizlar
Zeynolin eski tarihli aliyosun degil mi
Ya varya sinir oluyorum onlara zaten gicigim.evet pure 2018 tarihli
Nette 810 civarı geriside kuyumcu kazığı 835 den verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?