- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.241
Şuan iyiyim şükürGünaydın . Pure hazel , sonrasında rahatladıysan mühim bir şey değildir insallah.
Kronikuykucu benim bebeğimin de kafa ölçüsü hep ileride çıkıyordu ve iri doğdu sezaryenle. Hakkınızda en hayırlısı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah.
Geçen bir yerde okudum anneler birinci bebekte daha geç hissederken ikinci ve sonraki gebeliklerinde bebekleri daha erken hissediyorlarmış pure belki de hissettin . Birde 2 arkadaşım da birer oğlu birer kızları var . Erkek olanlarda böyle erken zamanda böyle karınlarında bir seyirme hissediyorlarmış sanki kalp atması gibi birşey . Şimdi bende yatakta yanlız olduğum da ve ortam sessiz olduğunda öyle birşeyler hissediyorum acaba sende oğlunda Böyle birşey hissetmiş miydinGece oglis yanimizda uyudu. Sonra onu besigine kaldirmak istedim. Agir ve biraz zorlandim. Tam o esnada karnimda hissedilir derecede bir dokunus hissettim. Bebek daha o kadar tepki verecek kadar buyuk degill.
Sıkıntılı birsey olmus olabilir mi
Erkek bebeklerde hep bu oluyormuş sanki kalp orda atıyor gibi garip bir hisSeğirme hissediyordum evet
ben 13-14.haftada hıssedıyordum seyırme hafif pıpıt seklınde ınanmıyodu cevrem gazdır dıyodu. kontrolde dr kendılıgınden dedı hıssedıyomusun dıye evet ama ınanmıyolar dedım bebegın asırı hareketli hıssetmen ck normal bunu demıstıGeçen bir yerde okudum anneler birinci bebekte daha geç hissederken ikinci ve sonraki gebeliklerinde bebekleri daha erken hissediyorlarmış pure belki de hissettin . Birde 2 arkadaşım da birer oğlu birer kızları var . Erkek olanlarda böyle erken zamanda böyle karınlarında bir seyirme hissediyorlarmış sanki kalp atması gibi birşey . Şimdi bende yatakta yanlız olduğum da ve ortam sessiz olduğunda öyle birşeyler hissediyorum acaba sende oğlunda Böyle birşey hissetmiş miydin
iyilik güzellik buralardayım iş güç uğraşıyoruz.. siz iyisiniz inşallah?sirkencubin nerelerdesin. Sen ve bebek iyisiniz insallah.
can09e
CuteMom
Ve diger bircok arkadas. Isimlerinizi etiketleken baskalari cikiyor. Iyi misiniz
tesekkur ederım canım Rabbım tez vakıtte hayırlısıyla sana da nasıp etsınkronikuykucu slm cnm bebek ve sen nasıl sağlıkla kavuşacaksanız bebek öyle gelecek. Duanı eksik etme kendine ve doktoruna güven. Şartlama da kendini. Hayırlısı ve selametlisi ile hallolur inş
Günaydın püre. Bu hafta o kadar yoğun ve yorucu geçiyor ki. Hep koşturmayla geçiyor zaman. Bebek iyi sanırım kusmalar bitti sanıyordum hala devam ediyor. Dün 409 dan çeyrek altın aldım.sirkencubin nerelerdesin. Sen ve bebek iyisiniz insallah.
can09e
CuteMom
Ve diger bircok arkadas. Isimlerinizi etiketleken baskalari cikiyor. Iyi misiniz
Slm cnm olsun ihtiyaçsa alınır. kutay bey nasıl gece seni yoruyor mu?Günaydın
Birikimleriniz bereketli olsun kızlar bizim geçen ve bu ay birikim yok belki haziran ayında koyabiliriz
Dün eşim çadır almış 140 tl ye iki çocuk var sahile sık gideriz bebek biraz büyüyünce onları rüzgardan korumak için aldık. piknik için sandalyeler vardı yıprandığı için çöpe atmıştık geçen sene onları da tekrar alıcaz
Maaştan beri 400 TL gitmiş ara yerde market pazar alışverişi de yapmadık inşallah elimizde kalan para yeterli olur ay sonuna kadar
Eski tarihli aliyosun sende degil mi.Günaydın püre. Bu hafta o kadar yoğun ve yorucu geçiyor ki. Hep koşturmayla geçiyor zaman. Bebek iyi sanırım kusmalar bitti sanıyordum hala devam ediyor. Dün 409 dan çeyrek altın aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?