Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Şuan iyiyim şükür

Geçen bir yerde okudum anneler birinci bebekte daha geç hissederken ikinci ve sonraki gebeliklerinde bebekleri daha erken hissediyorlarmış pure belki de hissettin . Birde 2 arkadaşım da birer oğlu birer kızları var . Erkek olanlarda böyle erken zamanda böyle karınlarında bir seyirme hissediyorlarmış sanki kalp atması gibi birşey . Şimdi bende yatakta yanlız olduğum da ve ortam sessiz olduğunda öyle birşeyler hissediyorum acaba sende oğlunda Böyle birşey hissetmiş miydin

Günaydın kızlar
Bırıkım yapamayınca ben Bu ay cok sukur özel ogrt, ve 2 gunum bıttı yanı ekstra 2200 tl cebımızde kalacak. Ancak bahsettıgım ev dokuntulerını yaptıracagız . Insallah.

ben 13-14.haftada hıssedıyordum seyırme hafif pıpıt seklınde ınanmıyodu cevrem gazdır dıyodu. kontrolde dr kendılıgınden dedı hıssedıyomusun dıye evet ama ınanmıyolar dedım bebegın asırı hareketli hıssetmen ck normal bunu demıstı

Günaydın
Birikimleriniz bereketli olsun kızlar bizim geçen ve bu ay birikim yok belki haziran ayında koyabiliriz
Dün eşim çadır almış 140 tl ye iki çocuk var sahile sık gideriz bebek biraz büyüyünce onları rüzgardan korumak için aldık. piknik için sandalyeler vardı yıprandığı için çöpe atmıştık geçen sene onları da tekrar alıcaz
Maaştan beri 400 TL gitmiş ara yerde market pazar alışverişi de yapmadık inşallah elimizde kalan para yeterli olur ay sonuna kadar

sirkencubin nerelerdesin. Sen ve bebek iyisiniz insallah.
can09e
CuteMom
Ve diger bircok arkadas. Isimlerinizi etiketleken baskalari cikiyor. Iyi misiniz
Günaydın püre. Bu hafta o kadar yoğun ve yorucu geçiyor ki. Hep koşturmayla geçiyor zaman. Bebek iyi sanırım kusmalar bitti sanıyordum hala devam ediyor. Dün 409 dan çeyrek altın aldım.

Slm cnm olsun ihtiyaçsa alınır. kutay bey nasıl gece seni yoruyor mu?

Merhabalar hayırlı cumalar bir şey sormak istiyorum. Altın aldık diyelim yeni 2019 bozdururken o günün altın fiyatına mı bozuyorlar yoksa düşük fiyata mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…