Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet bende öyle diyorum ama eşimin biraz canı sıkıldı ben bunu söyleyince bende acaba kötü bir dusuncemiydi dedim

Yani şöyle söyleyeyim arabayı çok ihmal ettik buradaki ustalar pek iş bilmiyor daha kötü oluyor diye uzun zamandır götürmedi şimdi uzun yol mecbur iyi kötü götürecek bide gittikten sonra iyi bir usta bulup detaylı baktiracak lastikler eskidi değiştirmesi lazım yaşadığımız yer izmir burada kış lastiği hiç almadık kış başında yine kış lastiği alınması lazım kasımda muayenesi doluyor arada yine vergisi sigortası çıkıyor yani bunlardan kurtulup bu 2.5 yılı en azından daha stabil geçirebiliriz diye dusunuyorum
Arabada almayız çünkü kredi zaten yuksek bir miktar 4 bin falan bir kredi daha çekemez elimizdeki de yeni araba almaya yetmez iyi bişey almadık tan sonra bunu satmanın mantığı yok zaten

Ev mi almistiniz kredi cekip canim

mrb kızlar doktordan geliyorum büyük kızımın azı dişleri çürüdü 10 gün önce dolgu yapıldı bugünde diğerine yapılcaktı sallanan dişi var alttan diş geliyor ama sallanan kaç aydır düşmedi üzerine 2 dişi çııktı yenisi bile yerine geldi onuda çekerim dedi ama benim nazlı kızım delirtti bizi sandalyeye oturunca hop oturdu hop kalktı rüzgar acıtıyor çok gıdıklıyor o şeyler diye temizletmedi doğru düzgün geçici dolgu koydu anestezili olcak dedi onada randevu alıcam.Eşim sabah sordu ödemeleri yaptın mı paran kaldı mı diye.Pazar parasını bana verdi ordan artırırsam oda benim harçlığım olur geçenlerde kaybettigim parayı buldum oda var yeter inşallah.

Bi sıkıntı olmaz ki. Kims3nun dikkat ettigini sanmiyorum. Altin olsun yeter
Yani bana altin hediye gelecek hele ki şu dönemde ben hayatta bakmam eski tarihli yeni tarihli mi. Öyle inceleyecek kişiye de götürmem valla teşekkür edeceğine bide tarihine mi bakacak

Çocuklar büyük Tuce buyük 6.sınıfa gidicek küçük 2. Sinifa öyle kucak bebeğim yok yeni tayin yerimiz benim memleketim zaten otobusle gidilcek bir mesafe değil Kırklareli Edirne arası bir saat esim memleketi Ankara bu yıl zaten gidemeyiz katilis yapıp hemen izni vermezler o alana kadar okullar açılır yerleşince k.validemler gelir
Evet alışınca bende kolay olucak demiyorum zor olucak ama zor dönen çark kiranın artmasiyla dahada zor dönüncek extra masrafları çıkaralım hayatimizdan diye düşünüyorum bakalım o ne düşündü bi konuşaçaktı arkadaşıyla

Çocuklar büyükse ve araba eski sürekli masraf çıkartıyorsa o zaman satın . Zaten askerin polisin yoğun olduğu yerlerde kira filan daha pahalı oluyor şuan bizde öyle bir şehirde yaşıyoruz 800 tl kira veriyoruz bu evin işçiliğine bakarsan yalıtım filan bile yok pahalı herşey

Yani bana altin hediye gelecek hele ki şu dönemde ben hayatta bakmam eski tarihli yeni tarihli mi. Öyle inceleyecek kişiye de götürmem valla teşekkür edeceğine bide tarihine mi bakacak

Valla birisi bana altın hediye etse tarihine bakmak aklımın ucuna bile gelmez ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…