- 3 Haziran 2009
- 7.602
- 29.862
- 1.073
- 42
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.281
Benim ki uyumuyorOzellikle uyuduklarinda onlari izlemek harika bambaska
Evet bende öyle diyorum ama eşimin biraz canı sıkıldı ben bunu söyleyince bende acaba kötü bir dusuncemiydi dedimŞehir ici ulaşım sıkıntı değilse satılabilir.. market alışverişlerinde market servisi oluyor onu kullanırsınız.. kredi kartını kapatıp kalanını birikime koyup masrafları da birikime atar bi kaç senede arıza çıkarmayacak bi araç alabilirsiniz
Benim ki uyumuyor
Teşekkür ederim o zaman yeni almanın bir anlamı olmuyor uzun vadede olacaksa.merhabalar hangı gun bozduracaksanız o günün alıs fıyatına bozuyorlar yani o günkü satıs fıyatından tabıkı daha dusuk fiyata.
Yani şöyle söyleyeyim arabayı çok ihmal ettik buradaki ustalar pek iş bilmiyor daha kötü oluyor diye uzun zamandır götürmedi şimdi uzun yol mecbur iyi kötü götürecek bide gittikten sonra iyi bir usta bulup detaylı baktiracak lastikler eskidi değiştirmesi lazım yaşadığımız yer izmir burada kış lastiği hiç almadık kış başında yine kış lastiği alınması lazım kasımda muayenesi doluyor arada yine vergisi sigortası çıkıyor yani bunlardan kurtulup bu 2.5 yılı en azından daha stabil geçirebiliriz diye dusunuyorumeger karından cok zararı varsa arabanın soyledıgin mantıklı ama oraya gıdınce ya bız arabasız duramıyoruz hadı yeni bıse alalm derseniz daha cok masraf olur bence buraya karar verırseniz olay çözülür
Yatirimlik uzun vade biriktiriyoruz biz kadinlar genelde fiziki altini. Onun icin bende her zaman eski tarihli alirim. Birkac lira daha ucuz oluyor yeni tarihliye goreTeşekkür ederim o zaman yeni almanın bir anlamı olmuyor uzun vadede olacaksa.
Ev mi almistiniz kredi cekip canimYani şöyle söyleyeyim arabayı çok ihmal ettik buradaki ustalar pek iş bilmiyor daha kötü oluyor diye uzun zamandır götürmedi şimdi uzun yol mecbur iyi kötü götürecek bide gittikten sonra iyi bir usta bulup detaylı baktiracak lastikler eskidi değiştirmesi lazım yaşadığımız yer izmir burada kış lastiği hiç almadık kış başında yine kış lastiği alınması lazım kasımda muayenesi doluyor arada yine vergisi sigortası çıkıyor yani bunlardan kurtulup bu 2.5 yılı en azından daha stabil geçirebiliriz diye dusunuyorum
Arabada almayız çünkü kredi zaten yuksek bir miktar 4 bin falan bir kredi daha çekemez elimizdeki de yeni araba almaya yetmez iyi bişey almadık tan sonra bunu satmanın mantığı yok zaten
Zaten birine hediye olarak gitmeyecekse yeni tarihinin de bir anlamı olmuyor en azından 3-5 kuruş daha uyguna gelir.Yatirimlik uzun vade biriktiriyoruz biz kadinlar genelde fiziki altini. Onun icin bende her zaman eski tarihli alirim. Birkac lira daha ucuz oluyor yeni tarihliye gore
Hediyeyi de eski tarihli aliyorum .Zaten birine hediye olarak gitmeyecekse yeni tarihinin de bir anlamı olmuyor en azından 3-5 kuruş daha uyguna gelir.
Onu yapamam sanırımHediyeyi de eski tarihli aliyorum .
ben hediyeyide eski tarihli alırım hiç yeni almadım çünkü mantıklı gelmiyor sırf tarih yüzünden 5 lira fazla vermekZaten birine hediye olarak gitmeyecekse yeni tarihinin de bir anlamı olmuyor en azından 3-5 kuruş daha uyguna gelir.
Bende eski tarihli hediye olarak hiç almadım çünkü bana gelenler hep yeni tarihliydi o yüzden.ben hediyeyide eski tarihli alırım hiç yeni almadım çünkü mantıklı gelmiyor sırf tarih yüzünden 5 lira fazla vermek
Bi sıkıntı olmaz ki. Kims3nun dikkat ettigini sanmiyorum. Altin olsun yeterOnu yapamam sanırım
Yani bana altin hediye gelecek hele ki şu dönemde ben hayatta bakmam eski tarihli yeni tarihli mi. Öyle inceleyecek kişiye de götürmem valla teşekkür edeceğine bide tarihine mi bakacakBi sıkıntı olmaz ki. Kims3nun dikkat ettigini sanmiyorum. Altin olsun yeter
Çocuklar büyük Tuce buyük 6.sınıfa gidicek küçük 2. Sinifa öyle kucak bebeğim yok yeni tayin yerimiz benim memleketim zaten otobusle gidilcek bir mesafe değil Kırklareli Edirne arası bir saat esim memleketi Ankara bu yıl zaten gidemeyiz katilis yapıp hemen izni vermezler o alana kadar okullar açılır yerleşince k.validemler gelirÇocuğunuz varsa araba satman pek mantıklı gelmiyor bana çocuklu arabasızlık zor eminim. Geçen ay arabamızı ani şekilde sattık memlekette yeni araba almaya giderken eşim zorlandı mesela otobüste . Onu geç arabayı sattık oradan doktora gittik benim kontrolüm vardı geri dönüşte yakın diye yürüdük anında eve gelince araba bakmaya başladık bu böyle olmaz diye
Orası da doğru tabiYani bana altin hediye gelecek hele ki şu dönemde ben hayatta bakmam eski tarihli yeni tarihli mi. Öyle inceleyecek kişiye de götürmem valla teşekkür edeceğine bide tarihine mi bakacak
Çocuklar büyükse ve araba eski sürekli masraf çıkartıyorsa o zaman satın . Zaten askerin polisin yoğun olduğu yerlerde kira filan daha pahalı oluyor şuan bizde öyle bir şehirde yaşıyoruz 800 tl kira veriyoruz bu evin işçiliğine bakarsan yalıtım filan bile yok pahalı herşeyÇocuklar büyük Tuce buyük 6.sınıfa gidicek küçük 2. Sinifa öyle kucak bebeğim yok yeni tayin yerimiz benim memleketim zaten otobusle gidilcek bir mesafe değil Kırklareli Edirne arası bir saat esim memleketi Ankara bu yıl zaten gidemeyiz katilis yapıp hemen izni vermezler o alana kadar okullar açılır yerleşince k.validemler gelir
Evet alışınca bende kolay olucak demiyorum zor olucak ama zor dönen çark kiranın artmasiyla dahada zor dönüncek extra masrafları çıkaralım hayatimizdan diye düşünüyorum bakalım o ne düşündü bi konuşaçaktı arkadaşıyla
Yani bana altin hediye gelecek hele ki şu dönemde ben hayatta bakmam eski tarihli yeni tarihli mi. Öyle inceleyecek kişiye de götürmem valla teşekkür edeceğine bide tarihine mi bakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?