Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhabalar hayırlı cumalar bir şey sormak istiyorum. Altın aldık diyelim yeni 2019 bozdururken o günün altın fiyatına mı bozuyorlar yoksa düşük fiyata mı?
merhabalar hangı gun bozduracaksanız o günün alıs fıyatına bozuyorlar yani o günkü satıs fıyatından tabıkı daha dusuk fiyata.

Kızlar günaydın bende sizden akıl almak istiyorum malum tayin çıktı Edirne de lojman çıkarmı diye soruşturduk zor diyorlar bizim 155 puanımız var astsubay tahsisli 4 tane daire varmış boşalıcak ama dışarıda ev kiraları çok diye önceki yillardan girmemiş personel varmış puanları bizden yüksek onlarda kuraya giricekmiş gelirse mucize olur ama bizim temkinli olup cikmiycakmis gibi ev tutamiz gerekiyor oturduğum eve şuan 650 kira veriyorum edirne de 1000 tlden başlıyor 1100 1200 devam ediyor işte olay burda ben esime diyorum ki zaten ödediğimiz kredi var kredi kartı var elektrik su faturalar kira zor dönüyor arabamızı satalım çok iyi bir araba değil zaten 15 bin anca eder işte onun yok muayenesi yok tamiri yok lastiği ugrasmiyalim 2.5 yıl sonra kredi bitince alırız diyorum oda arabasız ne yaparız diyor kızlar büyüdü çok sorun olmaz diye düşünüyorum anca öyle piknik falan gidilmez ama şehrin içinde çok zor olacagini zannetmiyorum gelen paraylada 5bin kredi kartını kapatıp geri kalanini kenarda tutalım diyorum sizce haklıyım

Dedigin gibi 15 binlik arabanin yasi buyuktur ve arizasi bitmez. Edirneye daha once gittiniz mi. Yani bi baksaniz arabasiz cok zorlanacaksaniz satmak mantikli olmaz

Dedigin gibi 15 binlik arabanin yasi buyuktur ve arizasi bitmez. Edirneye daha once gittiniz mi. Yani bi baksaniz arabasiz cok zorlanacaksaniz satmak mantikli olmaz
Evet edirneyi biliyorum memleketim sayılır zaten üniversite şehri olduğu için servisi çoktur market falanda yakinlardaki marketlerden parca parca yapabilirz okullarada yakın eve tutarsak halledebiliriz gibi geliyor evet yaşı var arabanın bu sene askere yazdiricaz o yüzden derdi bitmiyor parçası ucuz tamam ama tamiri lastiği muayenesi sigortası vergisi hep geldiği aylarda extra yük oluyor sonuçta kirada 2 katına çıkacak burada arkadaşı var taburda uzman sofor o yardımcı olur buradan götürürsek satmamız zorlaşır gibi

gunaydın canım bnce satarsanz da zor gun parası olarak kenara altın yada döviz gibi koyun. cunku tasınma kıra derken arabanın parası harcanır gıder gıbıme gelıyor.

gunaydın canım bnce satarsanz da zor gun parası olarak kenara altın yada döviz gibi koyun. cunku tasınma kıra derken arabanın parası harcanır gıder gıbıme gelıyor.
Aynen öyle kredi kartını kapatip geri kalanını altına ceviririz tl de tutmam tasinma işlerini hacirahla halletmeye çalışırız kontrollü şekilde elimde buzamana kadar biriktirdiğim altınlar falanda var 2.5 yıl idare edip isterse hepsini alsın benden ozamana kadar az cok biriktiririzde sonucta maaşa zamlar gelicek kredi sabit kalacak istediği arabayı alsin ama şu an extra bişey çıkmadan bu süreyi tamamlayalım diye düşünüyorum ama o iyi kötü ayağımızı yerden kesiyor diyor lastiklerinin değişmesi lazım kaç aydır erteliyor çünkü onu alırsak zorlayacak fikrim mantıklımı sizce

Şehir ici ulaşım sıkıntı değilse satılabilir.. market alışverişlerinde market servisi oluyor onu kullanırsınız.. kredi kartını kapatıp kalanını birikime koyup masrafları da birikime atar bi kaç senede arıza çıkarmayacak bi araç alabilirsiniz

Yaaaa şimdi de aynen hareketli mi

eger karından cok zararı varsa arabanın soyledıgin mantıklı ama oraya gıdınce ya bız arabasız duramıyoruz hadı yeni bıse alalm derseniz daha cok masraf olur bence buraya karar verırseniz olay çözülür

Günaydın Hanımlar,

Bu ay 500 usd ve 15 gr altın almıştım. Ancak eşimin telefonu arızalandı. Nakitte indirim vardı. Öyle olunca altın bozdurup ona verdim. Temmuz ikramiyesi ile geri ödeyecek:))

Kızımın okulu, ilkokul 1. sınıf için i-pad istedi. Pazartesi okula götürecek, cuma geri alacakmışız. Bizim işyerindeki pilotlara tip eğitiminde i-pad hediye etmişlerdi. Sıfır tableti ikinci el fiyatına aldım. Haziran maaşı ile ödemesini yapacağım.

Okullar tatil olunca kızım ile ne yapacağız derdi aldı beni bu ara. Onu çok bunaltmadan, hoşuna gidebilecek faaliyetlere göndermek istiyorum. Tabi önce neye ilgisi ve yeteneği olduğunu tespit etmemiz gerekiyor. Deneme derslerine randevu almaya başladım. Aikidoya götürdüm beğenmedi. Piyanoya götürdüm, beğendi ve başladı. Haftada bir saat, aylık 375 lira ona ödeyeceğim. Yüzme, tenis, drama ve dans için de deneme derslerine götüreceğim.

İngilizcesi epey ilerledi ancak yazın uzun süre İngilizceye maruz kalmaması unutmasına sebep olacaktır. İngilizce yaz kampı buldum bir tane. Büyük bir çiftlik gibi. İçinde hayvanlar ve ekip biçilen alanlar var. Bütün günü bahçe oyunları oynayarak geçiriyorlar. Öğretmenler yabancı. Bir gidip görüşeceğim bakalım. Temmuz ayında haftada iki gün gönderebilirim.

Kısaca yazın birikim işleri biraz bozuk:))

Yaaaa şimdi de aynen hareketli mi ❤
canım masAllah dıyım bir dakıka durmuyor ilk hareket ne zman hıssettım dusun o gunden bu yana, Allah nazardan saklasın annenın bıle nazarı deger bi çocuk hıc mi durmaz takla atıyo nerdeyse karnımda dısardan bariz gözüküyo zaten bol gıyıyorum hep doguncada yaramaz olmaz umarım

Çocuğunuz varsa araba satman pek mantıklı gelmiyor bana çocuklu arabasızlık zor eminim. Geçen ay arabamızı ani şekilde sattık memlekette yeni araba almaya giderken eşim zorlandı mesela otobüste . Onu geç arabayı sattık oradan doktora gittik benim kontrolüm vardı geri dönüşte yakın diye yürüdük anında eve gelince araba bakmaya başladık bu böyle olmaz diye

Maşallah yaramaz olmasın ama zeki olsun tabi ki

Maşallah yaramaz olmasın ama zeki olsun tabi ki
ınsAllah canım hareketli olsun akıllı olsun ınsAllah ama gercekten sunu anladımdaha karnımdayken bıle nasılsa oyle kabulüm gercekten ck farklı bı duyguymus yani en yaramaz cocuk olsa bıle benım Rabbim acısını yasatmasın
annem dıyoki benim nası ıcim gıdıyor torunum dıye sen nasılsındır kımbılır ıste annelik boyle bıse benı anca anlarsın dıyor gercekten cok dogruymus
Rabbim ısteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsın mubarek günlerde

Cocuklar büyükmüş. Okul yakinindan ev tutulabilir. Küçükken oldugu gibi sık ateslenme hastalik vs olmaz herhalde.
Sen calismiyorsun zaten vasita derdin olmaz. Eşler servisle gidiyor.
Edirneyi de biliyosun.
Yalniz ilk tasininca biraz lazim olabilir. Abonelikler alisveris vs.
Onlari da bi sekilde halledeceksiniz.

Ozellikle uyuduklarinda onlari izlemek harika bambaska

bu konuda beni de bilgilendirir misin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…