- 1 Ekim 2013
- 8.469
- 20.522
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.261
merhabalar hangı gun bozduracaksanız o günün alıs fıyatına bozuyorlar yani o günkü satıs fıyatından tabıkı daha dusuk fiyata.Merhabalar hayırlı cumalar bir şey sormak istiyorum. Altın aldık diyelim yeni 2019 bozdururken o günün altın fiyatına mı bozuyorlar yoksa düşük fiyata mı?
Evet edirneyi biliyorum memleketim sayılır zaten üniversite şehri olduğu için servisi çoktur market falanda yakinlardaki marketlerden parca parca yapabilirz okullarada yakın eve tutarsak halledebiliriz gibi geliyor evet yaşı var arabanın bu sene askere yazdiricazDedigin gibi 15 binlik arabanin yasi buyuktur ve arizasi bitmez. Edirneye daha once gittiniz mi. Yani bi baksaniz arabasiz cok zorlanacaksaniz satmak mantikli olmaz
gunaydın canım bnce satarsanz da zor gun parası olarak kenara altın yada döviz gibi koyun. cunku tasınma kıra derken arabanın parası harcanır gıder gıbıme gelıyor.Evet edirneyi biliyorum memleketim sayılır zaten üniversite şehri olduğu için servisi çoktur market falanda yakinlardaki marketlerden parca parca yapabilirz okullarada yakın eve tutarsak halledebiliriz gibi geliyor evet yaşı var arabanın bu sene askere yazdiricazo yüzden derdi bitmiyor parçası ucuz tamam ama tamiri lastiği muayenesi sigortası vergisi hep geldiği aylarda extra yük oluyor sonuçta kirada 2 katına çıkacak burada arkadaşı var taburda uzman sofor o yardımcı olur buradan götürürsek satmamız zorlaşır gibi
Aynen öyle kredi kartını kapatip geri kalanını altına ceviririz tl de tutmam tasinma işlerini hacirahla halletmeye çalışırız kontrollü şekilde elimde buzamana kadar biriktirdiğim altınlar falanda var 2.5 yıl idare edip isterse hepsini alsın benden ozamana kadar az cok biriktiririzde sonucta maaşa zamlar gelicek kredi sabit kalacak istediği arabayı alsin ama şu an extra bişey çıkmadan bu süreyi tamamlayalım diye düşünüyorum ama o iyi kötü ayağımızı yerden kesiyor diyor lastiklerinin değişmesi lazım kaç aydır erteliyor çünkü onu alırsak zorlayacak fikrim mantıklımı sizcegunaydın canım bnce satarsanz da zor gun parası olarak kenara altın yada döviz gibi koyun. cunku tasınma kıra derken arabanın parası harcanır gıder gıbıme gelıyor.
Evet yeni tarihin hiç bir mantığı yok.Eski tarihli aliyosun sende degil mi.
Yaaaa şimdi de aynen hareketli miben 13-14.haftada hıssedıyordum seyırme hafif pıpıt seklınde ınanmıyodu cevrem gazdır dıyodu. kontrolde dr kendılıgınden dedı hıssedıyomusun dıye evet ama ınanmıyolar dedım bebegın asırı hareketli hıssetmen ck normal bunu demıstı
eger karından cok zararı varsa arabanın soyledıgin mantıklı ama oraya gıdınce ya bız arabasız duramıyoruz hadı yeni bıse alalm derseniz daha cok masraf olur bence buraya karar verırseniz olay çözülürAynen öyle kredi kartını kapatip geri kalanını altına ceviririz tl de tutmam tasinma işlerini hacirahla halletmeye çalışırız kontrollü şekilde elimde buzamana kadar biriktirdiğim altınlar falanda var 2.5 yıl idare edip isterse hepsini alsın benden ozamana kadar az cok biriktiririzde sonucta maaşa zamlar gelicek kredi sabit kalacak istediği arabayı alsin ama şu an extra bişey çıkmadan bu süreyi tamamlayalım diye düşünüyorum ama o iyi kötü ayağımızı yerden kesiyor diyor lastiklerinin değişmesi lazım kaç aydır erteliyor çünkü onu alırsak zorlayacak fikrim mantıklımı sizce
canım masAllah dıyım bir dakıka durmuyor ilk hareket ne zman hıssettım dusun o gunden bu yana, Allah nazardan saklasın annenın bıle nazarı deger bi çocuk hıc mi durmaz takla atıyo nerdeyse karnımda dısardan bariz gözüküyo zaten bol gıyıyorum hepYaaaa şimdi de aynen hareketli mi ❤
Çocuğunuz varsa araba satman pek mantıklı gelmiyor bana çocuklu arabasızlık zor eminim. Geçen ay arabamızı ani şekilde sattık memlekette yeni araba almaya giderken eşim zorlandı mesela otobüste . Onu geç arabayı sattık oradan doktora gittik benim kontrolüm vardı geri dönüşte yakın diye yürüdük anında eve gelince araba bakmaya başladık bu böyle olmaz diyeEvet edirneyi biliyorum memleketim sayılır zaten üniversite şehri olduğu için servisi çoktur market falanda yakinlardaki marketlerden parca parca yapabilirz okullarada yakın eve tutarsak halledebiliriz gibi geliyor evet yaşı var arabanın bu sene askere yazdiricazo yüzden derdi bitmiyor parçası ucuz tamam ama tamiri lastiği muayenesi sigortası vergisi hep geldiği aylarda extra yük oluyor sonuçta kirada 2 katına çıkacak burada arkadaşı var taburda uzman sofor o yardımcı olur buradan götürürsek satmamız zorlaşır gibi
canım masAllah dıyım bir dakıka durmuyor ilk hareket ne zman hıssettım dusun o gunden bu yana, Allah nazardan saklasın annenın bıle nazarı deger bi çocuk hıc mi durmaz takla atıyo nerdeyse karnımda dısardan bariz gözüküyo zaten bol gıyıyorum hepdoguncada yaramaz olmaz umarım
ınsAllah canım hareketli olsun akıllı olsun ınsAllahMaşallahyaramaz olmasın ama zeki olsun tabi ki
Ozellikle uyuduklarinda onlari izlemek harika bambaskaınsAllah canım hareketli olsun akıllı olsun ınsAllahama gercekten sunu anladımdaha karnımdayken bıle nasılsa oyle kabulüm gercekten ck farklı bı duyguymus yani en yaramaz cocuk olsa bıle benım Rabbim acısını yasatmasın
annem dıyoki benim nası ıcim gıdıyor torunum dıye sen nasılsındır kımbılır ıste annelik boyle bıse benı anca anlarsın dıyor gercekten cok dogruymus
Rabbim ısteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsın mubarek günlerde
bu konuda beni de bilgilendirir misin canım?İngilizcesi epey ilerledi ancak yazın uzun süre İngilizceye maruz kalmaması unutmasına sebep olacaktır. İngilizce yaz kampı buldum bir tane. Büyük bir çiftlik gibi. İçinde hayvanlar ve ekip biçilen alanlar var. Bütün günü bahçe oyunları oynayarak geçiriyorlar. Öğretmenler yabancı. Bir gidip görüşeceğim bakalım. Temmuz ayında haftada iki gün gönderebilirim.
Tabi ki. Haftaya randevu alıp görüşmeye gideceğim. Mutlaka bilgi veririm.bu konuda beni de bilgilendirir misin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?