Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yani bana altin hediye gelecek hele ki şu dönemde ben hayatta bakmam eski tarihli yeni tarihli mi. Öyle inceleyecek kişiye de götürmem valla teşekkür edeceğine bide tarihine mi bakacak
aynen bende hiç bakmadım gelenlere artık altın götürmek çok lüks oldu gram alıyorum ben genelde eğer borcum varsa çeyrek onları alıyorum

Pure çalışmıyorum ise gidip gelme derdim yok ama inan arabayı encok ben kullanıyorum eşim hafta sonları biyere gidersek kullanıyor okula kuzuları götür getir hastahane işi olursa market pazar hep arabayla gidiyorum esas bana zor olucak ama elimizde kalanla ödemeleri döndürüyoruz şu anda arabayı masraf olarak görüyorum başta her ay yakiti var hiç birşey olmasa bile

kızlar elimde 4000 kadar nakit var karar veremiyorum dolar mı alsam fiziki altın mı alsam.eğer altın alırsam ata dan yana mı kullansam şansımı

Eğer uzun vadeli olarak altın alıyorsam ki hem öyle alıyordum hiç yeni tarihli almadım . Diyelim ki 2018 Aralık- Ekim -Kasım da aldığım altınlarım vardı yeni tarihli alsaydım 2019 Mayıs’ta altın bozdurdum araba için o altınlar artık eski tarihli olmuş oldu . Yeni ile eski arasında en az 5 tl fark oluyordu ve bende hep en az 6 tane filan alınca baya fark ediyordu . Bu yüzden hiç yeni tarihli almadım . Şimdi birkaç ay altın alamayacağım ama almaya başladığım zaman da yine eski tarihli almaya devam edeceğim

Altın almayı özledim ya ne kötü bir duygu böyle keşke paramız olsa da alsam bir tane bile olsa olur ama alamıyorum yok yok 2800 tl miz vardı anneme para yollamasam hesaplıyorum ne alırdım acaba diye hayal ediyorum hahaha

Eskiden yeni tarihli alirdik ama o zmnlar bir sebebi vardi su an hatirlayamiyorum
Bende annemde su anda eski tarih aliyoruz acikcasi bana gelenlerede tarihine hic bakmadim bakmam dusunmus altin getirmis daha ne olsun

bizimde temmuz agustos eylül butce planı belirsiz kendımı boslukta hıssedıyorum
buyuk kalemler net degıl daha dogrusu bebıs nasıpse gelıcek dogum parası, sıgorta yaptırıcaz ınsAllah sigorta parası, kurban parası,kasko parası,sıgorta parası, bakım parası.
net fıyat yok ya plan yapamıyorum bütce falan nanay

annene olan borcunu ödedin mi tuğçe önemli olan borç ödemen önümüzdeki aylarda alırsın sen tutumlusun

annene olan borcunu ödedin mi tuğçe önemli olan borç ödemen önümüzdeki aylarda alırsın sen tutumlusun
Aynen hesapta 700 tl paramız kalmıştı maaş günü sonra bütçe yaptım 2800 tl bu ayki maaşımızdan zorla kenara koyabiliyorduk. 2800+700 tl =3500 tl yaptım annemde vergilerini ödeyecekmiş Euro bozdurup. Benim yolladığım parayı kullandı Euro bozdurmadı başa baş gelmiş olduk iyi oldu

Bizde farklı değiliz valla haziran maaşı ile izne çıkıyoruz tatile gideceğiz benzin filan ayrıca arkadaşımın düğünü var çeyrek hediye gidecek kardeşime mezuniyet hediyesi alacağım yolda da harcanır ve vergi dilimine giriyoruz Temmuz maaşında 700 tl tazminattan kesinti olacak ve kurban paramız oradan harcanacak ağustosta biriktiririz . Eylül de kasko var . Ekim Kasım Aralık ta bebeğe mobilya kıyafet vs alınacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…