- 3 Haziran 2009
- 7.602
- 29.862
- 1.073
- 42
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.301
Benim büyük kızım 4 sene uyumadı. Tam gece uyanmadan kesintisiz uyumaya başlamıştı ki 2. ye karar verdik. Şimdi de o uyumuyor
Zor olsa gerek.
Biz uykusuzluk cekmedik şükür
aynen bende hiç bakmadım gelenlere artık altın götürmek çok lüks oldu gram alıyorum ben genelde eğer borcum varsa çeyrek onları alıyorumYani bana altin hediye gelecek hele ki şu dönemde ben hayatta bakmam eski tarihli yeni tarihli mi. Öyle inceleyecek kişiye de götürmem valla teşekkür edeceğine bide tarihine mi bakacak
Pure çalışmıyorum ise gidip gelme derdim yok ama inan arabayı encok ben kullanıyorum eşim hafta sonları biyere gidersek kullanıyor okula kuzuları götür getir hastahane işi olursa market pazar hep arabayla gidiyorum esas bana zor olucak ama elimizde kalanla ödemeleri döndürüyoruz şu anda arabayı masraf olarak görüyorum başta her ay yakiti var hiç birşey olmasa bileCocuklar büyükmüş. Okul yakinindan ev tutulabilir. Küçükken oldugu gibi sık ateslenme hastalik vs olmaz herhalde.
Sen calismiyorsun zaten vasita derdin olmaz. Eşler servisle gidiyor.
Edirneyi de biliyosun.
Yalniz ilk tasininca biraz lazim olabilir. Abonelikler alisveris vs.
Onlari da bi sekilde halledeceksiniz.
ne demekTeşekkür ederim o zaman yeni almanın bir anlamı olmuyor uzun vadede olacaksa.
valla o kadar hedıye geldı dugunde de sonrada bıze bı tanesınde bıle bakmak aklıma gelmedı tarihine, ilk defa sızden duydum hedıye olunca nolur kiOnu yapamam sanırım
kızlar elimde 4000 kadar nakit var karar veremiyorum dolar mı alsam fiziki altın mı alsam.eğer altın alırsam ata dan yana mı kullansam şansımı
Bana hiç eski tarihli hediye gelmediği için değişik geldi sanırım.valla o kadar hedıye geldı dugunde de sonrada bıze bı tanesınde bıle bakmak aklıma gelmedı tarihine, ilk defa sızden duydum hedıye olunca nolur ki
Evet evet çeyrek altından bahsediyorum.ne demekyeni derken yeni tarihli ceyrek falan mı? onlardaki tarıh farkını ben bılmıyorum pure hazel bilir bence
bizimde temmuz agustos eylül butce planı belirsiz kendımı boslukta hıssedıyorumAltın almayı özledim ya ne kötü bir duygu böylekeşke paramız olsa da alsam bir tane bile olsa olur ama alamıyorum yok yok 2800 tl miz vardı anneme para yollamasam hesaplıyorum ne alırdım acaba diye hayal ediyorum hahaha
annene olan borcunu ödedin mi tuğçe önemli olan borç ödemen önümüzdeki aylarda alırsın sen tutumlusunAltın almayı özledim ya ne kötü bir duygu böylekeşke paramız olsa da alsam bir tane bile olsa olur ama alamıyorum yok yok 2800 tl miz vardı anneme para yollamasam hesaplıyorum ne alırdım acaba diye hayal ediyorum hahaha
Evet var . Çeyrek yarim tam altin bunlarda tarih var.pure hazel ben ceyrek ve türevleri almıyorum hiç fiziki gram altında da tarih varmı önemli
Aynen hesapta 700 tl paramız kalmıştı maaş günü sonra bütçe yaptım 2800 tl bu ayki maaşımızdan zorla kenara koyabiliyorduk. 2800+700 tl =3500 tl yaptım annemde vergilerini ödeyecekmiş Euro bozdurup. Benim yolladığım parayı kullandı Euro bozdurmadı başa baş gelmiş olduk iyi olduannene olan borcunu ödedin mi tuğçe önemli olan borç ödemen önümüzdeki aylarda alırsın sen tutumlusun
Bizde farklı değiliz valla haziran maaşı ile izne çıkıyoruz tatile gideceğiz benzin filan ayrıca arkadaşımın düğünü var çeyrek hediye gidecek kardeşime mezuniyet hediyesi alacağım yolda da harcanır ve vergi dilimine giriyoruzbizimde temmuz agustos eylül butce planı belirsiz kendımı boslukta hıssedıyorum
buyuk kalemler net degıl daha dogrusu bebıs nasıpse gelıcek dogum parası, sıgorta yaptırıcaz ınsAllah sigorta parası, kurban parası,kasko parası,sıgorta parası, bakım parası.
net fıyat yok ya plan yapamıyorum bütce falan nanay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?