Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bu bankalarin faiz oranlarini biliyormusun.
Seninde vadelideydi galba
Yok benim altında ama geçen günlerde 164u zorlayinca bozdurup vadeliye mi atsam diye biraz araştırdım. Sonra evi bulana kadar kalsın diye karar kıldık
Enpara 12,50
İng e-turuncu 14
TEB net hatırlamıyorum ama ilk üç ay için en yüksek faizi o veriyordu 14,5 ya da 14,75 gibi biseydi

Esin tavuk snitzel cookk guzel yapiyor.
Bugun yapti
Simdi de oturduk tv izliyoruz.
Haberlerde duydun. Ilk defa ev alacaklara devlet 20bine kadar katki veriyormuş.
Ilk defa ev alacak arkadaslar biraz arastirin derim

Esin tavuk snitzel cookk guzel yapiyor.
Bugun yapti
Simdi de oturduk tv izliyoruz.
Haberlerde duydun. Ilk defa ev alacaklara devlet 20bine kadar katki veriyormuş.
Ilk defa ev alacak arkadaslar biraz arastirin derim
Bu 2016 yılından beridir var, şu an katkıları en az 15 bin en fazla hesaptaki paranın yüzde yirmisi kadar.
Bankada konut hesabı açıp, açılışta enefazla 30bin yatirabiliyorsun, her ay en az 250 ya da üç ayda bir en az 750 TL yatırmak gerekiyor. Aylik birikimde yılda üç kere para yatirmayinca hesap bozuluyor. Desteği alabilmek için en az 36 ay kalmak gerekiyor.
Bir sürü şartı var ve yakın zamanda değilde uzun vade de ev sahibi olmak isteyenler için, yeni çalışma hayatına girenler için dusunulebilir
Bir de her bankada yok, devletin anlaşmalı olduğu bankalarda var konut destek hesabı.
Bu bankaların da getirisi genelde çok az.
Ben ilk çıktığında çok araştırdım ama pek aklıma yatmamisti.
Yeni torba yasada konut ve faizlerle ilgili düzenleme olacak söylentisi var bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…