Bugün ne aldin kaç tl harcadin

merhabalar evime geldim çok şükür
men işlere giriştim evde.
ama yapılacak işler var
gardrobumu düzenleyeceğim kullanmadıklarını ayırıp vereceğim
makyaj taki bölümüde temizleyeceğim
her şeyi atasim geliyor.
evdeki k acil olan eksikleri belirleyip pazartesi alışverişe eşimi göndereceğim

9 tl yol parasi 6 tl market alışverişi yaptim. ve eşimin verdiği paradan 10 tl kaldı. tatilde ufak tefek harcama derken aslında bayağı paa harcadım
dedelerden 150 tl harçlık cıktı oğluma. gidip atm den oğlumun hesabına yatirmam lazim

M
Malum okullar acilacak. Ben gardirobumu duzenledim utümü filan halletyim

32 günlük enpara vadeli hesabı %12.5
10000 tl yatırırsan 32 günde + 93 tl oluyor

finansbanka bağlı
ama şubesi yok
internet bankacılığı sadece
hesap açmak istersen bir temsilcisi eve ya da iş yerine geliyor.
kartını veriyorlar
ondan sonra her şey zaten internet üzerinden

müşteri hizmetlerine bağlanmak falan 10 saniye.
her sorunuma çözüm buluyorlar canlarım ya en sevdiğim banka

Merhaba kızlar
Bugün indirimden eşofman takımı ve ayakkabı aldım. Bayağı uyguna geldi. Yemek yedik çay vs. Ev için de birkaç ıvır zıvır aldım. 150tl yi geçmiştir sanırım.
Bide kitap alıcaktım eve dönerken alırız dedik yolumuzun üzerindeydi. Maalesef kapanmış :S

Bide bize ek nöbet verecekler devlet hastanesinden isteyene. 2 tane filan almak isterdim ama annemin ameliyatı bide okul için staj durumu var bütün dönem maalesef. bu ay çok belirsizlikler var bakalım belki gelecek aylarda giderim.

Arkadaşlar dikkat ettimde su alanınız çok bizde alıyorduk sürekli yazın arıtma aldık ve servis yanımızda test etti sise suların çeşme suyuyla mikrop oranı hemen hemen aynı sook oldum ve dünya para varıyorduk bunu bı kere alın saglıkla ıcın nacizane paylaşmak ıstedım

Kizlar bimde crepelatier krep nutellali 6li hemde 7.95den 2tl ye dusmus.hic deneyen oldumu acaba esim almis lezzet harika ama marka bilmedigim bisey sasirdim

Biz evlendiğimiz zaman aldık ama arıtılan suyun tadını sevemedim bir türlü. Ne içmeye kullanabildim ne başka birseye. Makinayı anneme verdik. Onlar memnun ama bana hep su kokuyor gibi geliyordu onun için kullanmiyordum.
Hala da musluk suyunu hiçbir şeye kullanmam, ne yemeğe, ne çaya. İcmek için erikli ya da hayat, diger mutfak işleri icin market markalarini alıyorum. Onun için de su benim için iki katı masraflı oluyor

bende arıtma dısındakılerı içemiyorum arıtmanın suyu tatlı tatlı demek kişiden kişiye değişiyor canım sağlıkta önemli ama plastik sıselerde o sular aylarca belki yıllarca bekliyor

bende arıtma dısındakılerı içemiyorum arıtmanın suyu tatlı tatlı demek kişiden kişiye değişiyor canım sağlıkta önemli ama plastik sıselerde o sular aylarca belki yıllarca bekliyor
İstanbulun suyu içilmez canım çok fena.
Sen nerdesin bilmiyorum ama.
Ben kocaelideyim burda daha ilçeden ilçeye farkediyor barajlar farklı olduğu için.
Arıtma denemedim ama.

İstanbulun suyu içilmez canım çok fena.
Sen nerdesin bilmiyorum ama.
Ben kocaelideyim burda daha ilçeden ilçeye farkediyor barajlar farklı olduğu için.
Arıtma denemedim ama.
buranın çeşme suyunun tadı güzel ıstanbul gıbı degıl fakat kırecli arıtmaya alışınca ıcemıyorum onuda yemegıme kadar arıtma suyu kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…