- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.421
hayırlısı olsun canım esiminde egzersizi var kurs açılır dilerim branşın ingilizce mutlaka acilirCok sevindim.
Benim faha program belli degil pzrtsi belli olur. Kursa da basvurdum. Allahim hayirlisi olsun.
Malum okullar acilacak. Ben gardirobumu duzenledim utümü filan halletyimmerhabalar evime geldim çok şükür
men işlere giriştim evde.
ama yapılacak işler var
gardrobumu düzenleyeceğim kullanmadıklarını ayırıp vereceğim
makyaj taki bölümüde temizleyeceğim
her şeyi atasim geliyor.
evdeki k acil olan eksikleri belirleyip pazartesi alışverişe eşimi göndereceğim
32 günlük enpara vadeli hesabı %12.5
10000 tl yatırırsan 32 günde + 93 tl oluyor
Biz evlendiğimiz zaman aldık ama arıtılan suyun tadını sevemedim bir türlü. Ne içmeye kullanabildim ne başka birseye. Makinayı anneme verdik. Onlar memnun ama bana hep su kokuyor gibi geliyordu onun için kullanmiyordum.Arkadaşlar dikkat ettimde su alanınız çok bizde alıyorduk sürekli yazın arıtma aldık ve servis yanımızda test etti sise suların çeşme suyuyla mikrop oranı hemen hemen aynı sook oldum ve dünya para varıyorduk bunu bı kere alın saglıkla ıcın nacizane paylaşmak ıstedım
bende arıtma dısındakılerı içemiyorum arıtmanın suyu tatlı tatlı demek kişiden kişiye değişiyor canım sağlıkta önemli ama plastik sıselerde o sular aylarca belki yıllarca bekliyorBiz evlendiğimiz zaman aldık ama arıtılan suyun tadını sevemedim bir türlü. Ne içmeye kullanabildim ne başka birseye. Makinayı anneme verdik. Onlar memnun ama bana hep su kokuyor gibi geliyordu onun için kullanmiyordum.
Hala da musluk suyunu hiçbir şeye kullanmam, ne yemeğe, ne çaya. İcmek için erikli ya da hayat, diger mutfak işleri icin market markalarini alıyorum. Onun için de su benim için iki katı masraflı oluyor
İstanbulun suyu içilmez canım çok fena.bende arıtma dısındakılerı içemiyorum arıtmanın suyu tatlı tatlı demek kişiden kişiye değişiyor canım sağlıkta önemli ama plastik sıselerde o sular aylarca belki yıllarca bekliyor
buranın çeşme suyunun tadı güzel ıstanbul gıbı degıl fakat kırecli arıtmaya alışınca ıcemıyorum onuda yemegıme kadar arıtma suyu kullanıyorumİstanbulun suyu içilmez canım çok fena.
Sen nerdesin bilmiyorum ama.
Ben kocaelideyim burda daha ilçeden ilçeye farkediyor barajlar farklı olduğu için.
Arıtma denemedim ama.
Benim ilçede de kireçli. İçmiyorum ama kullanıyorum çok takık değilimburanın çeşme suyunun tadı güzel ıstanbul gıbı degıl fakat kırecli arıtmaya alışınca ıcemıyorum onuda yemegıme kadar arıtma suyu kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?