- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.441
ayyy çok hoşsun yaa ilginç bir harcama olmus3 tl bit pazarında harcadık
10 tl gümrük satışında harcadık
5 tl kazı kazandan kazandım
8 tl bimden ekmek su aldık
16 tl giderimiz var bugün.
ben 4 yıldır arıtma kullanıyorum çok memnunumArkadaşlar dikkat ettimde su alanınız çok bizde alıyorduk sürekli yazın arıtma aldık ve servis yanımızda test etti sise suların çeşme suyuyla mikrop oranı hemen hemen aynı sook oldum ve dünya para varıyorduk bunu bı kere alın saglıkla ıcın nacizane paylaşmak ıstedım
canım kocaelide 3 farklı ilçede oturdum arıtma suyu gayet güzel. yemekte meyce sebze yıkamaya kadar kullanıyorum. hatta arıtmadan çok memnunum kayinvalideye dramdık o fa ıstanbulda kullanıyor gayet guzelİstanbulun suyu içilmez canım çok fena.
Sen nerdesin bilmiyorum ama.
Ben kocaelideyim burda daha ilçeden ilçeye farkediyor barajlar farklı olduğu için.
Arıtma denemedim ama.
Evet cnm götürülüyor. Filtresini her sene değiştirmen gerekiyor yüz dolardı eskiden şimdi nasıl bilmem. Ben bizim daireye giren ana boruya taktırmak istiyorum her yere giden su filtreden geçsin çünkü kiraçten banyo temizlemekten bıktım araştırıyorum henüz almadımYa bende yine uyku sifiresimde ayak uydurdu oturuyoruz.
Bu arada cikolata soslu kek ve mısır unlu çörek yaptim.
Haftaici ayni konuyu bende düşündün gercektenaritici almak istedim. Cihaz evden eve takilip gotürüluyor mu
Evet olabilir aslında. Bi araştırmalı. Eşime bir açayım ne diyecek.canım kocaelide 3 farklı ilçede oturdum arıtma suyu gayet güzel. yemekte meyce sebze yıkamaya kadar kullanıyorum. hatta arıtmadan çok memnunum kayinvalideye dramdık o fa ıstanbulda kullanıyor gayet guzel
hayirli olsn canim ah ah gecen sene ne guzel ben de pilatese gidiyodum 4 5 ay falan gittim ama o kadar guzel bi grubum vardiki hep ozlem duyuyorum.bebis dusununce biraz pimpirikliyim ters hareketler yapiyoruz dedim biraktim.8 ay oldu ne pilates var ne bebekBen gene dayanamadım üç kazak bir tshirt 250tl verdim.
Spora yazıldım 700tl iki aylık kurs.
Market alışverişi 90tl
Dışarda yemek 60tl
Tabi söküp goturuyorsunYa bende yine uyku sifiresimde ayak uydurdu oturuyoruz.
Bu arada cikolata soslu kek ve mısır unlu çörek yaptim.
Haftaici ayni konuyu bende düşündün gercektenaritici almak istedim. Cihaz evden eve takilip gotürüluyor mu
Ay ben de iki sene önce zumbaya başladım çok uygundu aylık 100tl ama zumbaya başladım ikinci ders zamanı adetim dört gün gecikti hamileyim diye bıraktım ama değilmişim hahahahahhaha . Vardır bir zamanı aletli pilatese başladım bende gebe kalırım diye 2 ay gitcemhayirli olsn canim ah ah gecen sene ne guzel ben de pilatese gidiyodum 4 5 ay falan gittim ama o kadar guzel bi grubum vardiki hep ozlem duyuyorum.bebis dusununce biraz pimpirikliyim ters hareketler yapiyoruz dedim biraktim.8 ay oldu ne pilates var ne bebek
Ben de sizin vücut yapınızı ve kilonuzu merak ettim sigara böreği çok tüketiyorsunuz diye ( utanan emojiiii)Bu gidisle benimde spora yazilmam gerekebilr
Şu saat oldu hala biseler yiyorum
ayyy çok hoşsun yaa ilginç bir harcama olmus
Neredeki?Güldürdün beni sağol :)
Ankarada bit pazarı keşfettik
Aşırı pis bi yer
Ama her hafta gidiyoruz
Aklınıza gelebilecek her şey var
Ben oyun cd si aldım
Mikroskoptan lüks lambalarına, kıyafetten, koşu bandına kadar her şey var
Çok acayip bi yer
Ankamall e bayağı yakınNeredeki?
Ben gene dayanamadım üç kazak bir tshirt 250tl verdim.
Spora yazıldım 700tl iki aylık kurs.
Market alışverişi 90tl
Dışarda yemek 60tl
Özel ders cnm grup ile aylık 50dk 700dü. Ben de yarım ders 30dk 2 aylık 700 vereceğim özel derse. Aslında ekonomi yaptım sizlerden göre göreGene coşmuşsun :)
Güle güle kullan
Spor salonu için özel ders mi yani grupla yapılan bi sporsa bana biraz pahalı geldi
Anladım cnmmm istersen itfaiye meydanındaki ikinci elcilere de bakabilirsinAnkamall e bayağı yakın
Oto sanayinin içinde
Cumartesi ve pazarları açık
Yerlerde satılıyo her şey
Ben daktilo ve eski çevirmeli telefon arıyorum da bulamadım henüz istediğim gibi
Ama uyardım bak aşırı pis
Ateş falan yakıldığı için üstün başın kokuyor
Bir de yerler çamurlu
Eski kıyafet giyip gitmek lazım kıyafete göre para biçiyolar resmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?