Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sıyu 20 litre alıyoruz biz marketten
5 littelik 4 şişe
5 lira 20 kuruş

Bi hfta gidiyor

Normal damacana bize pahalı geliyor ya
10 tl
Bazen 10,5

Cam damacana kullanıyoruz 12 litre su 15 tl

Ben de cam damacanayı yıkayıp kendim dolduruyorum

ben 4 yıldır arıtma kullanıyorum çok memnunum
ben ilk alma sebebim doğu da çalışıyorduk ve damacana su buz olarak getiriliyordu 2 gün de ancak suya dönüşüyordu en sonunda arıtıcı aldık rahatladık

İstanbulun suyu içilmez canım çok fena.
Sen nerdesin bilmiyorum ama.
Ben kocaelideyim burda daha ilçeden ilçeye farkediyor barajlar farklı olduğu için.
Arıtma denemedim ama.
canım kocaelide 3 farklı ilçede oturdum arıtma suyu gayet güzel. yemekte meyce sebze yıkamaya kadar kullanıyorum. hatta arıtmadan çok memnunum kayinvalideye dramdık o fa ıstanbulda kullanıyor gayet guzel

Ya bende yine uyku sifir esimde ayak uydurdu oturuyoruz.
Bu arada cikolata soslu kek ve mısır unlu çörek yaptim.

Haftaici ayni konuyu bende düşündün gercekten aritici almak istedim. Cihaz evden eve takilip gotürüluyor mu

Evet cnm götürülüyor. Filtresini her sene değiştirmen gerekiyor yüz dolardı eskiden şimdi nasıl bilmem. Ben bizim daireye giren ana boruya taktırmak istiyorum her yere giden su filtreden geçsin çünkü kiraçten banyo temizlemekten bıktım araştırıyorum henüz almadım

canım kocaelide 3 farklı ilçede oturdum arıtma suyu gayet güzel. yemekte meyce sebze yıkamaya kadar kullanıyorum. hatta arıtmadan çok memnunum kayinvalideye dramdık o fa ıstanbulda kullanıyor gayet guzel
Evet olabilir aslında. Bi araştırmalı. Eşime bir açayım ne diyecek.
Gerçi isteyeceğini sanmıyorum şişe su seviyor gibi.

Ben gene dayanamadım üç kazak bir tshirt 250tl verdim.
Spora yazıldım 700tl iki aylık kurs.
Market alışverişi 90tl
Dışarda yemek 60tl
hayirli olsn canim ah ah gecen sene ne guzel ben de pilatese gidiyodum 4 5 ay falan gittim ama o kadar guzel bi grubum vardiki hep ozlem duyuyorum.bebis dusununce biraz pimpirikliyim ters hareketler yapiyoruz dedim biraktim.8 ay oldu ne pilates var ne bebek

Ay ben de iki sene önce zumbaya başladım çok uygundu aylık 100tl ama zumbaya başladım ikinci ders zamanı adetim dört gün gecikti hamileyim diye bıraktım ama değilmişim hahahahahhaha . Vardır bir zamanı aletli pilatese başladım bende gebe kalırım diye 2 ay gitcem

ayyy çok hoşsun yaa ilginç bir harcama olmus

Güldürdün beni sağol :)
Ankarada bit pazarı keşfettik
Aşırı pis bi yer
Ama her hafta gidiyoruz
Aklınıza gelebilecek her şey var
Ben oyun cd si aldım
Mikroskoptan lüks lambalarına, kıyafetten, koşu bandına kadar her şey var
Çok acayip bi yer

Neredeki?

Ankamall e bayağı yakın
Oto sanayinin içinde
Cumartesi ve pazarları açık
Yerlerde satılıyo her şey

Ben daktilo ve eski çevirmeli telefon arıyorum da bulamadım henüz istediğim gibi

Ama uyardım bak aşırı pis
Ateş falan yakıldığı için üstün başın kokuyor
Bir de yerler çamurlu
Eski kıyafet giyip gitmek lazım kıyafete göre para biçiyolar resmen :)

Ben gene dayanamadım üç kazak bir tshirt 250tl verdim.
Spora yazıldım 700tl iki aylık kurs.
Market alışverişi 90tl
Dışarda yemek 60tl

Gene coşmuşsun :)
Güle güle kullan
Spor salonu için özel ders mi yani grupla yapılan bi sporsa bana biraz pahalı geldi

Gene coşmuşsun :)
Güle güle kullan
Spor salonu için özel ders mi yani grupla yapılan bi sporsa bana biraz pahalı geldi
Özel ders cnm grup ile aylık 50dk 700dü. Ben de yarım ders 30dk 2 aylık 700 vereceğim özel derse. Aslında ekonomi yaptım sizlerden göre göre gitmeden önce biraz yürürüm 30 dk yeter diye düşündüm

Anladım cnmmm istersen itfaiye meydanındaki ikinci elcilere de bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…