Bugün ne aldin kaç tl harcadin

dr git canım kan önemli iki güne bir tekrarliyorlar artışı takip ediyorlar

biliyorum canım ama bu defa kendimi yıpratmicam
iki düşüğüm var yaptıgım idrar testi negatife dönüyor ve bebek tutunamadan gidiyor
hastane sırınga görmekten yoruldum şimdi testleri takip ediyorum koyulaşırsa devam
inan yoruldum artık
patoloji testler hormonlar herşey normal
dr um psikolojik diyor
bu defa da ben bıraktım akışına hadi bakalım

Bende kendime alışveriş yapmak istiyorum hamileligim biraz daha ilerlesinde inşallah hamile pantalon gömlek eşofman çamaşır v.s. Almak istiyorum

cnm inşallah ek dersin tam olur çok iyi oluyor. ayrıca mevduat hakkında ne diyor bankalar

aralıkta bende düşük yaptım adet olmadan hemen hamile kalmışım inşallah bu defa kucağına alırsın dr git yinede ben gittim progestan başlattı düşük onleyici

aralıkta bende düşük yaptım adet olmadan hemen hamile kalmışım inşallah bu defa kucağına alırsın dr git yinede ben gittim progestan başlattı düşük onleyici

canım sağol desteğin için
dr sorun görmüyor ki testlerle kafayı bozmuş durumdayım ve anksiyete var bende
tamamen kendin yapıyorsun dedi yapılmadık test kalmadı
o nedenle o stresli sürece girmeden saldım bende
hamileyim ve herşey yolunda diyerek telkin yapıyorum
ha düştü ha düşecek aman kimyasal bu arastır oku dr un kapısından ayrılma sağlıklımı eyvah eyvah diye diye gidiyo bebişler
şimdi rahatım :)

cnm inşallah ek dersin tam olur çok iyi oluyor. ayrıca mevduat hakkında ne diyor bankalar
Sadece isbanka sordum. Miktar ve vade oranina gore degisiklik gosteriyor dedi.
Mesela 40bine kadar olan miktarda vade 32 gun olursa yuzde 10.10 mus.
Bana mantikli geldi.
Mesela 25 binin varsa aylik net 186 civari birsey veriyor

Iyi gecelr kizlar
Bugun kv de manti doktuk
2 kilo kiyma aldik 1 kilosunu ona verdim. 1 kilosuylada bana manti dokuldu. 6 poset yapip difrize attik. Kiymayi et balik kurumundan almis esim. Toplam 58 lira gibi bir sey odemis.
Ayriyetten kizima mama ivir zivir derken 120 lirada oyle harcandi.
gcmisi yeni okuyacagm

Sadece isbanka sordum. Miktar ve vade oranina gore degisiklik gosteriyor dedi.
Mesela 40bine kadar olan miktarda vade 32 gun olursa yuzde 10.10 mus.
Bana mantikli geldi.
Mesela 25 binin varsa aylik net 186 civari birsey veriyor
Günaydın kızlar.
İş bankası güvenilir diye çok tercih ediliyor ama faiz oranı dusuk
ENPARA 25bine net 240 TL veriyor aylık, ingde o kadar, e-turuncu hesap yapınca 250 civarı veriyor.
Bu ara en yüksek veren TEB. Yeni hesap açanlara 3 ay süreyle Enpara ve ingden yüksek faiz veriyor.
Ben gecenlerde altınları bozdurup vadeliye koysam mi diye düşünürken bakmistim bunlara.

Canim ing 12 ay kalma sözuyle veriyor galiba. Digerlerinde oyle bir sart var mi acaba merak ettim.
Ben 6 ay kadar sonra cekebilirim peşinat icin

Gunaydin kizlar
Bugun arkadaslarimla bulusacagm.
Uzun suredir gorusememistik. Avm ye gideriz kahve iceriz muhtemelen

Tatil bitiyor okul basliyor
Bnm sut iznimde bitti ya artik full calismaya basliyacgm icim skldi yine off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…