- 11 Mart 2013
- 33.748
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.401
Nasıl sıcak dimi ya herkes balkonda yatıyortuce_tuce siirtin sıcağını 5 sene çektim cnm bekardım yurtta kalıyordum klima falanda yok eriyordum resmen Allah yardımcınız olsun .. ordan sonra bitlise gidince yayla gibi gelmişti bana bitlis
Teşekkür ederimbereketki olsun cumhuriyet bozdurunca ne kadar farkedıyor acaba
Aman iş görmüyoruz bileAynen o şekilde uğraştırıyor bayağı soymadan yapınca kabuğu rahatsız etmiyorsa uğraşmaya gerek yok o kadar.
Ooff off aciktim valla ya kısır makarna dolma lahmacunnn hepsini istiyorumEylulde yapiliyor kis hazirliklari.
Ama ben cok agirlasmadan agustostan baslarim.
Ben kabuklarini soyuyorum mutlaka.
Ilk evlendigimde yapmiyordum hic .2 senedir duzenli yapiyorum cunku cok seviyoruz. Menemen harka oluyor.
Dolma sarma ici hazirlarken lahmacun ici hazirlarken
Makarnada sebze yemeklerinde kisirda .bircok yemekte kullaniliyor.
Bu sene cok yaparim insallah
bende robottan geçiriyorum bide çok yapıyorum anneme kendime eşimle beraber yapıyoruz çok fazla kavanozum var biraz eritmem lazım hepsini dolduramam. Yarım saatten fazla tencerede kaynatıyorum ben annem az kaynatırsan bozulur dedi 5 dk kaynatınca bozulma oldu mu hiçAnnemle aynen öyle yapardık ama sonra gerek kalmadığını fark ettik . Ben öyle yapmıyorum direk doğra geç mantığı içindeyim. Mutfak abartmıyorum 45 derece oluyor o kadar domatesle uğraşmak cidden bitiriyor insanı bizde
bende mantı istiyorum soguk soguk :)Ooff off aciktim valla ya kısır makarna dolma lahmacunnn hepsini istiyorum
Yok valla birşey olmuyor mis gibi hatta ilk evlendiğimiz yıl eşimle Eylül de yaptık. Ocakta daha yarısını bile yemeden afrin çıktı evi kapattık . Temmuzda geri döndük konserveler kilerimde durdu . Gelince yedik aynen ilk günkü halindeydi mis gibi . Ben 30 dk kaynatsam hiç suyu kalmaz bence . 5 dk diyorum ama saattede bakmıyorum biraz fokurdar kapatırız hemen birde Kaya tuzu koruyor bencebende robottan geçiriyorum bide çok yapıyorum anneme kendime eşimle beraber yapıyoruz çok fazla kavanozum var biraz eritmem lazım hepsini dolduramam. Yarım saatten fazla tencerede kaynatıyorum ben annem az kaynatırsan bozulur dedi 5 dk kaynatınca bozulma oldu mu hiç
:) ahh canım ya aksam yap baribende mantı istiyorum soguk soguk :)
soğuk soğuk mantı mı olur yau o ne canım:)bende mantı istiyorum soguk soguk :)
Soguk manti olmaz mi bende cok severim:))soğuk soğuk mantı mı olur yau o ne canım:)
yogurdu soğuk demek istedim canım boğazım kurudu bugün nedensesoğuk soğuk mantı mı olur yau o ne canım:)
Ayy yoğurduna dediinn dedim bilmediğim bişiy daha öğreniyoruumyogurdu soğuk demek istedim canım boğazım kurudu bugün nedense
ben geçen yıl hem tuz hemde zeytinyağı koydum az az yaz geldi 3 kavanozum varYok valla birşey olmuyor mis gibi hatta ilk evlendiğimiz yıl eşimle Eylül de yaptık. Ocakta daha yarısını bile yemeden afrin çıktı evi kapattık . Temmuzda geri döndük konserveler kilerimde durdu . Gelince yedik aynen ilk günkü halindeydi mis gibi . Ben 30 dk kaynatsam hiç suyu kalmaz bence . 5 dk diyorum ama saattede bakmıyorum biraz fokurdar kapatırız hemen birde Kaya tuzu koruyor bence
:) gece bişey yemedim su içip yattım pencereleri açmıştım çok sıcak diye ondan mı oldu anlamadım hem başım hem boğazım kötü oldum bugün eve gitseydim dinlenirdm birazAyy yoğurduna dediinn dedim bilmediğim bişiy daha öğreniyoruumAllah yardım etsin canım gece ağır şeyler mi yedin? Bi de hava da sıcak..
neyse az kaldı biraz daha sık dişini evet üşüttün galiba.:) gece bişey yemedim su içip yattım pencereleri açmıştım çok sıcak diye ondan mı oldu anlamadım hem başım hem boğazım kötü oldum bugün eve gitseydim dinlenirdm biraz
nelr cnm anlayamdımEylulde yapiliyor kis hazirliklari.
Ama ben cok agirlasmadan agustostan baslarim.
Ben kabuklarini soyuyorum mutlaka.
Ilk evlendigimde yapmiyordum hic .2 senedir duzenli yapiyorum cunku cok seviyoruz. Menemen harka oluyor.
Dolma sarma ici hazirlarken lahmacun ici hazirlarken
Makarnada sebze yemeklerinde kisirda .bircok yemekte kullaniliyor.
Bu sene cok yaparim insallah
İyilik canım temizlik yapıp birşeyler yedim . Uzandım biraz kalkıp yemek yapacağımnaslsn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?