Bugün ne aldin kaç tl harcadin

tuce_tuce siirtin sıcağını 5 sene çektim cnm bekardım yurtta kalıyordum klima falanda yok eriyordum resmen Allah yardımcınız olsun .. ordan sonra bitlise gidince yayla gibi gelmişti bana bitlis
Nasıl sıcak dimi ya herkes balkonda yatıyor

bereketki olsun cumhuriyet bozdurunca ne kadar farkedıyor acaba
Teşekkür ederim 3 ay önce kredimizi kapatmak için bir kaç altınımı bozdurmuştım, içinde üç ata altın da vardı, o zamn ata altını 1500 iken bize 1550 den bozdurmuştu. Sürekli altın aldımız kuyumcuydu. Sonra bir ay içinde nerdeyse 1650 oldu

Ooff off aciktim valla ya kısır makarna dolma lahmacunnn hepsini istiyorum

bende robottan geçiriyorum bide çok yapıyorum anneme kendime eşimle beraber yapıyoruz çok fazla kavanozum var biraz eritmem lazım hepsini dolduramam. Yarım saatten fazla tencerede kaynatıyorum ben annem az kaynatırsan bozulur dedi 5 dk kaynatınca bozulma oldu mu hiç

Yok valla birşey olmuyor mis gibi hatta ilk evlendiğimiz yıl eşimle Eylül de yaptık. Ocakta daha yarısını bile yemeden afrin çıktı evi kapattık . Temmuzda geri döndük konserveler kilerimde durdu . Gelince yedik aynen ilk günkü halindeydi mis gibi . Ben 30 dk kaynatsam hiç suyu kalmaz bence . 5 dk diyorum ama saattede bakmıyorum biraz fokurdar kapatırız hemen birde Kaya tuzu koruyor bence

ben geçen yıl hem tuz hemde zeytinyağı koydum az az yaz geldi 3 kavanozum var

Ayy yoğurduna dediinn dedim bilmediğim bişiy daha öğreniyoruum Allah yardım etsin canım gece ağır şeyler mi yedin? Bi de hava da sıcak..
:) gece bişey yemedim su içip yattım pencereleri açmıştım çok sıcak diye ondan mı oldu anlamadım hem başım hem boğazım kötü oldum bugün eve gitseydim dinlenirdm biraz

nelr cnm anlayamdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…