- 30 Ocak 2014
- 4.517
- 6.350
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.441
Normal. Bende cok halsizdim hatirliyorsan full yatiyordumKendimi neden böyle halsiz hissediyorum kızlar ya sadece yatmak istiyorum
Aslında halsizlik değil de sadece sürekli uzanma isteği var üzerimdeNormal. Bende cok halsizdim hatirliyorsan full yatiyordum
cok sevındım canım hadı gozunuz aydın bak demıstım ıcını ferah tut dıye mubarek günde hayırlı haber aldınızEsim iyi bi doktor bulmus. Apar topar aldi beni ciktik.
Bebisimizi gorduk cok sukur iyi yavrucugum.
2li testte sıkıntı yok dedi. 3lu de normal dedi.
Veeeeeee
Bi prensesimiz olcakmissss
Çok sevindm sağlıkla kucagına alırsın inşallahEsim iyi bi doktor bulmus. Apar topar aldi beni ciktik.
Bebisimizi gorduk cok sukur iyi yavrucugum.
2li testte sıkıntı yok dedi. 3lu de normal dedi.
Veeeeeee
Bi prensesimiz olcakmissss
Afiyet olsun :)Kizlar tesekkur ediyorum.
Adanali dürümcü bulduk. 45 lira verdik.
Eşim saatine pil taktirdi 15 lira.
2 su aldik 2lira.
Imitasyon kolye 12lira.
Ivir zivir 30 lira daha.
Muayene parasi da var.
Domates kurusunu nasil kullaniyorsun.Su domates mevzusu çok saglam yapmam lazım bu yıl. Geçenyıl baya yapmıştım annem ve kayınvalideden de takviye aldım yinede yetmedihemen hemen her yemeğe kullanıyorum ben haftada en az 1 kavanoz gidiyor. Ben kabuklarını şoklama usulu soyup ( bi arkadas anlatmış ustte nasıl soydugunu) doğruyorum, rende yada rondoda olur ama o şekilde menemen çok sulu oluyor sevmiyorum. 25-30dk kaynatıyorum hem kıvam alıp lezzetleniyor ocağı kapatmadan tuz ve kilo başına 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı ekleyip kavanozluyorum.
Bir de annem domates kurusu yapıp veriyor, denemeyenlere şiddetle tavsiye ederim. O nasıl lezzetli birsey cerez olarak bile tüketiliyor. Ben de yemeklerde kullanıyorum ozellikle güveç ve fırın yemeklerinde
HosgeldinHerkese merhaba ne güzel bir başlık mış burası
Bende yapıyorum pure tereyağında kavurup üzerine sarımsaklı yoğurtla meze oluyor . Örnek veriyorum kuru fasulye pişireceğim içine birkaç tane atıyorum tabakta güzel görünüyor salata süslüyorum . Birde biber kurutuyorum yemeklikten biraz daha büyük doğruyorum tepsilere döküp balkona bırakıyorum 1 günde kuruyor kavanozluyorum. Kışın yemeklerin içine tutam tutam atıyorumDomates kurusunu nasil kullaniyorsun.
Islatip biraz yumusatip galiba salatalar icin.
Salatada geliyor bazen . Cok hosuma gidiyor . Sene yapacagim
Kaynar suda ıslatıp yada ben 5 dk haşlıyorum, sonra z.yağı nar ekşisi cevizle karıştırıp salata yapılır. Yada kahvaltılar için bir saklama kabına alıyorum üstüne z.yağı ,dal kekik ve sarımsak koyup öyle bekletiyorum, kahvaltılara çıkarıyorum herkes çok seviyor. Yine yemeklere doğrayıp koyabilirisn. Yada onu öğütüp toz olarak yemeklere koyan var ama o arkadaşım kurutma makinesinde tuz koymadan kurutuyor açık hava da tuzla kurutulursa yemeklere koyarken tuz kısmına dikkat etmek lazım. Kuru biberle birlikte yine haşlayıp , çok az yağda kavuruo sarımsaklı yoğurtla tüketilebilir. .Domates kurusunu nasil kullaniyorsun.
Islatip biraz yumusatip galiba salatalar icin.
Salatada geliyor bazen . Cok hosuma gidiyor . Sene yapacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?