Bugün ne aldin kaç tl harcadin

48 çeyrek altın demişim 31 tane biriktirmiştim Eksi hesabım içinde 1000 kalmıştı . Tüm biriktirdiğimi bozdurduk şuan hesap -5000 hahaha yine başa döndük

Tekrar hedef belirledin mi
Yok belirlenemiyorum ki Haziran maaşı tatile yola gider . Temmuz’da tazminattan kesinti olur ve kurban parası veririz öyle gider . Ağustosta birikir 3000 filan . Eylül’de kasko öderiz kalan para ile 1 yarım alınır belki . Ekim’de izne gidilir bebeğe alışveriş yapılır kasımda da yine tazminat kesilir 15 gün kalana bebeğe alışveriş yapılır. Aralıkta mobilya alırız alışveriş yine yapılır sonra Doğum zaten . Plan yapamıyorum

Dogumdan sonra duman oluruz zaten demistik

Benim hedefim su an ağustosa kadar her ay 2 bin lira. 19 bine tamamlamak. Ağustostan sonra taşınma vs olacak para sıfırlayacak tabi eylülde bi toparlanma aşaması olur ekimde başlarım ufakta olsa biriktirmeye devam etmek istiyorum. Her ay gram altın alicam insallah altin olarak birikim yapmak daha mantıklı su an tl de durmak zorundayız çünkü agustosta harcanacağı icin ne olacağını kestiremedik riske atmadık

Biz de bu ay baya bi harcama yapmaliyiz. Kurutma makinesi alacagiz aslinda yaz bitince alirim diyodum ama asiri toz oluo kiyafetler, sinir olmaya basladim. Iki odamiz bos, birini hobi odasi yapcaz esimle. O yuzden ikeadan rafli dolaplar var ve masa fln almamiz gerekiyor. Ebeveyn banyosuna ve mutfaga kucuk bir dolap yaptirmamiz lazim, birde arka balkona cam balkon. Hol bos dresuar alcaz, salona tablo ve bitki fln gibi seyler almak istiyorum. Balkona sandalye masa fln alabiliriz. Evin genel dosemesi icin 35 veya 40 fln harcadik galiba, borclanmadik taksitler var sadece ve bitmek uzere. Bunlar da bi 10 tutar sanirim. Benim bu ay da altin alma isim yas gibi ama temmuzdan sonra baya birikime donebilirim.

Kotu borc dedigin tuketici kredisi fln mi?

Eksi hesabimiz katlanmis canim. Faiz yemis icralik olmus. Esim soylemedi bana.
Sonra yapilandirdik.
Tedbirsiz harcama sonucu
Hadi ya gecmis olsun, bi kere iceri girince zaten faizden kurtaramiosun. Benim de oyle borclarim vardi, onlar yuzunden altinlarimizin 3 de biri fln gitti

Hadi ya gecmis olsun, bi kere iceri girince zaten faizden kurtaramiosun. Benim de oyle borclarim vardi, onlar yuzunden altinlarimizin 3 de biri fln gitti
Iyi ders oldu ama bana. Dönüm noktasi denir ya.
Eşimin parasini yönetemedigini anlamis olduk.
Butceyi aldim elime. Tasarruf birikim konularini arastirmaya basladik.mecburduk zaten harcayacak para kalmiyordu cebimizde.
Simdi bambaskayiz

Bende onumuzdeki bir kac ayi planlayamiyorum.
Kk borcum yok
Agustosta 370 lira bana kalicak
Yaz hazirliklari var
Sebze meyve ucuzlamaya baslayinca bir garip geldi 1 tl salatalik 2 lira domates
Tatil icin brz alacaklarim var, ama cok uzerine dusmeden alirim elbet.
Ilk planim sosyaldengeye hic dokunmamak
Gerisi de Allahtan tippte ne gelirse sansimiza :)

Bir oğlum var cnm birde kızım olacak nasipse inşallah

Ağustos gibi filan kurbandan sonra Migrosa domates geliyor ordan alacağım inşallah 1.5 tl bile olsa çok iyi olur benim için 30-35 kg dan yapmam lazım kızlar ya bebek geliyor gelen gidenimiz artar domates konservesi bizim evde olmasa bittiğimizin resmî olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…