- 11 Mart 2013
- 33.748
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.361
Tekrar hedef belirledin mi48 çeyrek altın demişim 31 tane biriktirmiştim Eksi hesabım içinde 1000 kalmıştı . Tüm biriktirdiğimi bozdurduk şuan hesap -5000 hahaha yine başa döndük
Yok belirlenemiyorum ki Haziran maaşı tatile yola gider . Temmuz’da tazminattan kesinti olur ve kurban parası veririz öyle gider . Ağustosta birikir 3000 filan . Eylül’de kasko öderiz kalan para ile 1 yarım alınır belki . Ekim’de izne gidilir bebeğe alışveriş yapılır kasımda da yine tazminat kesilir 15 gün kalana bebeğe alışveriş yapılır. Aralıkta mobilya alırız alışveriş yine yapılır sonra Doğum zaten . Plan yapamıyorumTekrar hedef belirledin mi
Dogumdan sonra duman oluruz zaten demistikYok belirlenemiyorum ki Haziran maaşı tatile yola gider . Temmuz’da tazminattan kesinti olur ve kurban parası veririz öyle gider . Ağustosta birikir 3000 filan . Eylül’de kasko öderiz kalan para ile 1 yarım alınır belki . Ekim’de izne gidilir bebeğe alışveriş yapılır kasımda da yine tazminat kesilir 15 gün kalana bebeğe alışveriş yapılır. Aralıkta mobilya alırız alışveriş yine yapılır sonra Doğum zaten . Plan yapamıyorum
Biz doğumdan sonra daha iyi olacağızDogumdan sonra duman oluruz zaten demistik
Kotu borc dedigin tuketici kredisi fln mi?Benim eşimin kurum icinde yeri degisti. Maaśi agustosta biraz azalacak. Dogumdan dolayi ek ders olayim olmaz.
Kötü borcun biri duruyor 1100 tl . Onun bitmesine 13 ay var.
Doğu görevi durumlarimiz da var .
Gelecek yil önümü pek göremiyorum.
Eksi hesabimiz katlanmis canim. Faiz yemis icralik olmus. Esim soylemedi bana.Kotu borc dedigin tuketici kredisi fln mi?
Hadi ya gecmis olsun, bi kere iceri girince zaten faizden kurtaramiosun. Benim de oyle borclarim vardi, onlar yuzunden altinlarimizin 3 de biri fln gittiEksi hesabimiz katlanmis canim. Faiz yemis icralik olmus. Esim soylemedi bana.
Sonra yapilandirdik.
Tedbirsiz harcama sonucu
Iyi ders oldu ama bana. Dönüm noktasi denir ya.Hadi ya gecmis olsun, bi kere iceri girince zaten faizden kurtaramiosun. Benim de oyle borclarim vardi, onlar yuzunden altinlarimizin 3 de biri fln gitti
Fiziki guzel oluyorBizimde bu gece maaşlar yatar. Banka hesabımdan gram altın alıyordum, ama fiziki altın almak istiyorum artık. Bu ay ki hedefim 6 gramdı, onun yerine bir cumhuriyet altın alacağım
Bir oğlum var cnm birde kızım olacak nasipse inşallahmaşalllah canım olsun demekki hayırlısı bu zmanaymıs bızde ılk ıcın baya ugrasınca ıkıncıde acelecı davrandık hayırlısıyla ınsanllah ıkımızde sag salım alalım kucagımıza cınsıyetı ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?