Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İkiye değil hafif kalın şekilde ay gibi bölüp direk tepsiye diziyorum yağlı kağıdın üzerine 2 günde kuruyor

Herkese günaydın son dakika karar verip yarın tatile gidiyoruz. Dolap uygulamasından gelen paralarla altın aldım dün. Çok iyi oldu. Ağustos için okul ödememiz yok. Onunla da kredinin bir taksidini yatırmak istiyorum. 1 ay önceden gideriz ne olur ne olmaz. Tatil için eksikleri alacağım kredi kartımdan.
Aldığım kitchenaid bize kilo olarak döndü resmen. Biraz dikkat etmem lazım.

Anneme bayram için baklava yaptırıyoruz cevizli bir tepsı 3-3.5 kg geliyormuş güllüoğlundan alacağız ablamla ortak sekılde.Bugun onu halledecegım pıkeleri yıkarım valiz toplayacağım anneme giderim çocuk oynar sokakta 9gun.Bisiklet istiyor pure hazel siz kaça aldınız bisikleti bayram harçlıklarınla alırız dedim ama okadar toplayamaz

320ye aldik canim.
Cok sevdi egleniyor.

Günaydın kızlar
Dün gece maaşlar yattı.
Bugün ödemeleri yaparım. Avm nin içinde ki bir kuyumcudan cumhuriyet altının fiyatını sordum. 1677 dedi, bana çok geldi. Bir kaç kuyumcuya daha sorucam, yada resmî tatilin bitmesini bekliyecem, o zamn düşebilir.

Canim avmnin ici oldukca pahali oluyor alma.
Disardaki birkac kuyumcuya sor oyle al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…