Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya bende boynerde gordum 2 tanesi 150 tl ye geliyor aferim bana ucuz begenmisim alayim ben onlari
Boyner’de. Ben çok bakındım birsey bulamadım.Markasi neydi?
Benim beğendiğim bu

gunaydın kızlar kontrolden geldık yavrukus cok ıyı cok sukur gelısımıde masAllah doktor ama 40haftayı bulmazsn muhtemelen yavas yavas ınme surecıne gırmıs bebek dedi erken dogum belirtin yok ama ddı. bide ayaklarım agrıyo sısıyo aksamları varıs corabı verdı bu sıcakta nası gıycem bılmıyorum
Allahım ısteyen herkese nasıp etsın ck gzel bı duygu

Elbisesi de guzel cantasi da cok guzel

Bu tarz elbiseler bende cok kisa duruyor

Burdayım ben
Günaydın kızlar,nasilsiniz
Akşam için buzluktan patlıcan çıkarttım uzun şekilde dilimlenip kızartılmış,
Et hasliyorum, patates soydum hazır olsun,
Çiçekleri suladım, kıl tüy işlerini hallettim, kaş için akşam kuaföre giderim.
Mutfak dolaplarının dışlarını sildim aspiratör temizledim.
Birazdan köye giderim,
Bahçe yoruyor biraz,
Tatilde olanlara iyi tatiller, yolda olanlara iyi yolculuklar

Maasallah baya is halletmissin.

Ben tatildeyim evimde bayram temizligi adina cam silme var sadece. Gerisi allahlik
Bunu da unutmustum annem hatirlatti allahtan. 2 saatte cam ayna dusakabin ne varsa yapip gidiyor. Pesinden de insallah annem bi silip supurur.
Kismet

Pazar’a ve Mado ya gittik dondurma aldık. İftardan sonra yiyeceğim. Toplamda 180tl harcadık. Önceki günden çilekli pasta var (5 kişilik küçük pasta 55 tl olmuş.eşim malzemesi 55 tl tutmaz bile diyor)yemeye vakit olmadı. Lazanya canım istedi yapacağım iftara. Dünden patates çorbası var 3 tane enginar almıştım onu da pişirdim

Okyanus benimkiler gunluk ve evde giyilebilecek gibi biri gomlek biri duz siyah. Limon markasi cok iyi bsy degildi

Kizlar marmara bolgesinde ufacik bir otel ariyoruz varmi tavsiyeniz

Domates kurusunu nasil kullaniyorsun.
Islatip biraz yumusatip galiba salatalar icin.
Salatada geliyor bazen . Cok hosuma gidiyor . Sene yapacagim
Salataya yıkayıp sıcak suda çok az haşlayabilirsin. Sertliğe göre sıcak suyun içinde 10dk bekletsen bile olur, evet cevizli zeytinyağlı falan salatalarda da bi harika. Yemekte düdüklüye, fırına, güvece koyuyorsam yıkayıp direk koyuyorum diğer malzemeler ile pişiyor. Kuruturken dilimlemeni temiz bez üzerine yapabilirsin kolay çıkacaktır. İlk 1-2 gun geçinde ters düz çevirirsin. Annem tuz atmıyor, dolapta saklıyoruz biz ama tuz atacak isen doğrar doğramaz atma çok sulanıyor.

Maasallah aktif bir dolap kullanıcısısın sanırım altın alacak kadar birikmiş olması harika. İyi tatiller dilerim

Selams dün akşam eşime küsmüştüm erken yattım ama kötü bir geceydi tabiki . Neyse sabah kıyma çıkarttım kıymalı yada lahmacun yaptıracağız iftar için yanına da çorba yaparım salata limonata ile yeriz dedim . Akşama alışverişe gideceğiz biraz çikolata biraz çocuk şekeri çay tereyağı filan almam lazım illa para harcanacak duramıyoruz

Buzlugu düzenleyecegim.
Etleri yerlestirebilirsem dolabin buzlugunu kullanmak istiyorum artik. Difriz kapansin.bakalim sigacak mi.
Deepfreeze i kapatmayı bende düşünüyorum aylardır ama azaltamıyoruö. Dondurma çok, pide pizza yufka ekmek oluyor. Buzlukta da sarma, mantı, tereyağ falan var almıyor. Zaten 2ay kaldı kurbana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…