- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.481
Boyner’de. Ben çok bakındım birsey bulamadım.Markasi neydi?Ya bende boynerde gordum 2 tanesi 150 tl ye geliyor aferim bana ucuz begenmisim alayim ben onlari
Boyner’de. Ben çok bakındım birsey bulamadım.Markasi neydi?
Benim beğendiğim buÇİÇEK BASKILI BAĞLAMALI ELBİSE
Kadin ÇİÇEK BASKILI BAĞLAMALI ELBİSE ve çok daha fazlası Mudo'da! ÇİÇEK BASKILI BAĞLAMALI ELBİSE - 1204236 ürünümüzü incelemek ve online olarak satın almak için tıklayın.www.mudo.com.tr
Burdayım ben
Günaydın kızlar,nasilsiniz
Akşam için buzluktan patlıcan çıkarttım uzun şekilde dilimlenip kızartılmış,
Et hasliyorum, patates soydum hazır olsun,
Çiçekleri suladım, kıl tüy işlerini hallettim, kaş için akşam kuaföre giderim.
Mutfak dolaplarının dışlarını sildim aspiratör temizledim.
Birazdan köye giderim,
Bahçe yoruyor biraz,
Tatilde olanlara iyi tatiller, yolda olanlara iyi yolculuklar
Bende sebebini bilemiyorum canim. Ayran ictik ayri mi düştük.
Valla siğdi buzluga .
Duzeltirken gözüme bamya ilisti. Yesil fasulyeden vazgectim. Bamya koydum ocaga.
Yine domatese aş eriyorum.
1 tabak dilimledim. Meyve yer gibi yiyorum
Salataya yıkayıp sıcak suda çok az haşlayabilirsin. Sertliğe göre sıcak suyun içinde 10dk bekletsen bile olur, evet cevizli zeytinyağlı falan salatalarda da bi harika. Yemekte düdüklüye, fırına, güvece koyuyorsam yıkayıp direk koyuyorum diğer malzemeler ile pişiyor. Kuruturken dilimlemeni temiz bez üzerine yapabilirsin kolay çıkacaktır. İlk 1-2 gun geçinde ters düz çevirirsin. Annem tuz atmıyor, dolapta saklıyoruz biz ama tuz atacak isen doğrar doğramaz atma çok sulanıyor.Domates kurusunu nasil kullaniyorsun.
Islatip biraz yumusatip galiba salatalar icin.
Salatada geliyor bazen . Cok hosuma gidiyor . Sene yapacagim
Maasallah aktif bir dolap kullanıcısısın sanırımHerkese günaydın son dakika karar verip yarın tatile gidiyoruz. Dolap uygulamasından gelen paralarla altın aldım dün. Çok iyi oldu. Ağustos için okul ödememiz yok. Onunla da kredinin bir taksidini yatırmak istiyorum. 1 ay önceden gideriz ne olur ne olmaz. Tatil için eksikleri alacağım kredi kartımdan.
Aldığım kitchenaid bize kilo olarak döndü resmen. Biraz dikkat etmem lazım.
Deepfreeze i kapatmayı bende düşünüyorum aylardır ama azaltamıyoruö. Dondurma çok, pide pizza yufka ekmek oluyor. Buzlukta da sarma, mantı, tereyağ falan var almıyor. Zaten 2ay kaldı kurbanaBuzlugu düzenleyecegim.
Etleri yerlestirebilirsem dolabin buzlugunu kullanmak istiyorum artik. Difriz kapansin.bakalim sigacak mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?