Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Maasallah aktif bir dolap kullanıcısısın sanırım altın alacak kadar birikmiş olması harika. İyi tatiller dilerim
Hem kendi kıyafetlerimi hem de oğlumun mont ayakkabı gibi eşyalarını sattım. Zamanında gereksiz alışverişin bir kısmını kurtardım

2 tane 3m2hali
2 battaniyem var yikamaya gidecek.
Diger odalariminki tertemiz . Surekli kullandigim odalarin gonderecegim yaz dönüşü.

Oglan kendi besiginde yanimizda yatiyor. Kiz gelince besigi birakip odasina gecicek. Agilustos gibi cocuk odasi almaliyim.
Normalde arabali yataklar var onlardan almak istiyordum fakat cok kullanissizmis.
Normal yatak baza elbise dolabi masa sandalye hali ve stor perde alalim oglanin odasina diyoruz.

Ben de öyle yapmayı düşünüyorum normal yatak degil de montessori yatak alabilirim ama hali masa sandalye ikeaya dakilerden

H
Hic arastirma yaptin mi canim piyasa nasil.
Normal mağazalar da asiri pahali canım. N11 de felan buldum fiyati uygun yorumları felan da güzel. Görsel felanda atmislar. Normal mağazadan almam ya da en olmadi bi ustaya yaptırırım diye düşündüm

Hem kendi kıyafetlerimi hem de oğlumun mont ayakkabı gibi eşyalarını sattım. Zamanında gereksiz alışverişin bir kısmını kurtardım

Istanbula doner donmez bu ise girisicem.
Kolay satiliyor mu?
Oglumun belki bir kere belki hic giyilmemis bir suru seyi var.
Benim de ayni sekilde

H
Normal mağazalar da asiri pahali canım. N11 de felan buldum fiyati uygun yorumları felan da güzel. Görsel felanda atmislar. Normal mağazadan almam ya da en olmadi bi ustaya yaptırırım diye düşündüm
Bende bir arastiracagim. Cocuk odasini soyunma odasi yapmistim. Bakalim o esyalri nasil sigdiricaz sökecez

H
BEnce ikeadan filan bak ben orayı beğeniyorum tarz şeyler var en azından

Bu arada bende tatile gitmeden hemen önce bayramdan sonra büyük temizlik yapacağım geri dönüşte ev çok sıcak olacağı için temizlikle filan uğraşmak istemiyorum. Hergün bir oda planladım perdesini yıkarım mutfak dolaplarını siler yeniden yerleştiririm . Yatak odasında yazlık kışlık ayırmıyoruz tamamı aynı dolapta o yüzden dolabı boşaltır siler yerleştiririm tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…