- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.501
Hem kendi kıyafetlerimi hem de oğlumun mont ayakkabı gibi eşyalarını sattım. Zamanında gereksiz alışverişin bir kısmını kurtardımMaasallah aktif bir dolap kullanıcısısın sanırımaltın alacak kadar birikmiş olması harika. İyi tatiller dilerim
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum normal yatak degil de montessori yatak alabilirim ama hali masa sandalye ikeaya dakilerden2 tane 3m2hali
2 battaniyem var yikamaya gidecek.
Diger odalariminki tertemiz . Surekli kullandigim odalarin gonderecegim yaz dönüşü.
Oglan kendi besiginde yanimizda yatiyor. Kiz gelince besigi birakip odasina gecicek. Agilustos gibi cocuk odasi almaliyim.
Normalde arabali yataklar var onlardan almak istiyordum fakat cok kullanissizmis.
Normal yatak baza elbise dolabi masa sandalye hali ve stor perde alalim oglanin odasina diyoruz.
Hic arastirma yaptin mi canim piyasa nasil.Ben de öyle yapmayı düşünüyorum normal yatak degil de montessori yatak alabilirim ama hali masa sandalye ikeaya dakilerden
Normal mağazalar da asiri pahali canım. N11 de felan buldum fiyati uygun yorumları felan da güzel. Görsel felanda atmislar. Normal mağazadan almam ya da en olmadi bi ustaya yaptırırım diye düşündümHic arastirma yaptin mi canim piyasa nasil.
Hem kendi kıyafetlerimi hem de oğlumun mont ayakkabı gibi eşyalarını sattım. Zamanında gereksiz alışverişin bir kısmını kurtardım
Tabiki varsa arastir. Ciddi bu isi yapan arkadaslar var .Istanbula doner donmez bu ise girisicem.
Kolay satiliyor mu?
Oglumun belki bir kere belki hic giyilmemis bir suru seyi var.
Benim de ayni sekilde
Bende bir arastiracagim. Cocuk odasini soyunma odasi yapmistim. Bakalim o esyalri nasil sigdiricaz sökecezH
Normal mağazalar da asiri pahali canım. N11 de felan buldum fiyati uygun yorumları felan da güzel. Görsel felanda atmislar. Normal mağazadan almam ya da en olmadi bi ustaya yaptırırım diye düşündüm
Artık bi şekilde olur canım. Bizde 3 yıldır aynı odada kalıyoruz oglumla hatta bizim yatakta yatiyo sipa :))Bende bir arastiracagim. Cocuk odasini soyunma odasi yapmistim. Bakalim o esyalri nasil sigdiricaz sökecez
BEnce ikeadan filan bak ben orayı beğeniyorum tarz şeyler var en azındanH
Normal mağazalar da asiri pahali canım. N11 de felan buldum fiyati uygun yorumları felan da güzel. Görsel felanda atmislar. Normal mağazadan almam ya da en olmadi bi ustaya yaptırırım diye düşündüm
Evet canim ikeayi da seviyorum ordan da alabilirimBEnce ikeadan filan bak ben orayı beğeniyorum tarz şeyler var en azından
Bizde bebeğe beşik bulduk ikeada Aralık başı gibi onu alacağızEvet canim ikeayi da seviyorum ordan da alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?