Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Dün makarna yoğurtlu kereviz ve ıspanak vardı.
Sabah menemen yapacağım yazdan hazırlamıştım. Öğlen yemeyiz geç kahvaltı diye.
Akşam dışarda yememek için bir çabam olacak bugün.
Memleketten çok organik 17tl kilosu kuufasulye almıştım ilk defa onu pişireceğim.
Eşim makarna ve baklagil yemez aslında
Yemek beğenmiyorsa dışarda yiyelim diyor
Aslında bu davranış beni hazıra alıştırdı.
İşime geliyor sanırım bu durum

O degilde emlakci ve tapu masrafi koydu. 170000 kredi cekecegiz. Siz?
Biz de kredi çekmiştik kredi azalınca arabayı satıp kapattık. Sonra yine araba aldık onun kredisini ödüyoruz. İlk altı ay kredi zorluyor ama sonra alışıyor insan. Bizim evimizi acemi bir inşaat mühendisi yapmış o yüzden sürekli kusur bulup mutsuz olmuştuk. Satıp başka ev bakalım dedik hem pahalanmış evler hem de kendi evimiz daha güzelmiş dedik vazgeçtik hatta geçen hafta ev gezdik yeni haber yani. Evde kusur gördüğümüz şeyleri zamanla yaptırmak daha uygun olacak çünkü

Bizim burada otantik pazar var. Super seyler var ama pahali biraz. Ilginiz varsa dolasin derim. Ayranci pazarinda her ayin ilk pazari. Mesela bugun.

Su anda kirada oturdugum evi cok sevoyorum. Yeri cok guzel. Aldigim evinde kendi guzel ama 500 metre kadar uzak buraya o yuzden icim buruk biraz. Ama dediginiz gibi evler acayip pahali ve buradakiler cok kucuk. Istedigimiz buyuklukte bulunca kacirmayalim dedik. Dediginiz gibi hersey dortdortluk olamiyor.

Ayrancıdan aldıysanız güzel yatırım hem semt güzel hem kiralar yüksek.
Sadece orası çokkkk bitişik geliyor bana araba park etcek yer bulamıyo insan. Eskiden orada otururduk.

farklı markalar var araştırmak lazım en fazla 2 yılda 1 değiştirmek gerekiyor. banyo muslugunun yanına takılan bir aparat var o da kireci önlüyor. ama filtre 150 tl falandı sanirim ben çok memnunum

kızlar minimal yaşam topikleri beni etkiledi. şimdi gardrop oğlum ve kendi bölümümü sadelestirecegim . esiminkine dokunmayacağım şimdilik onu hafta ici bir ara yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…