Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benimde en cok dikkat ettigim o. Esyslar ve ev ne kadar kirli.

O evi gormeye ozellikle gittik beylerbeyine.uskudar.
Artik emlakci olarak kullaniliyor. Ama bahceye aliyorlar.iceri giremiyosunuz.
Aaaa öyle mi şimdilerde youtubeden aşkı memnu izliyoruz orada da merdivenler filan hep boya izledikçe fark ediyorum

Ahh ahhh ya kapı çaldı delikten baktım kimse yok ama fark ettim üst kattaki kesin dürbünün önüne gelmiyor sırf açayım diye . Eşime kimse yok dedim kapıyı açtı ya karşısına üst kattaki kadın çıktı tabi of yukarı gel konuşalım küs olmayalım şöyle böyle telefonum değişti numaranı kaybettim filan gitti yukarı geri

Israrla nedir bu allah askina

Bu aralar yine 3 ona 5 buna derken cok para harcadim

Simdi eve donuyoruz.

Bugun yarin yollamam gereken paralar;.

2250 anneme
1080 kredi
230 da ütücü ablaya borcum var mayis ayi ütüleri icin. Bayram diye 300 yollarim.
4 adet yegencigime de 200er tl bayram harcligi
Yarin abime ablama anneanneme kayinvalideye de en az 50ser tl tatli alsak... 200

Daha spor salonu, aidat, fatura, arabaya benzin alacagim. Evde yemeklik yok ama almiycam bisey. 4 gun sonra tekrat yola cikicaz. Kesin disarda veya misafirlikte yeriz zaten tikabasa.

Bu ay yine battim ki ne battim ayin 5ini gormeden maas bitecek

bizim tüm komşular memleketlerine gittiler bayramcı gelecek kimse yok bir tek şu sürekli gelen aile var. Bayramcı değil akşam oturmasına gelirler kesin eşime dedim ki aşağıda marketten yarım kg baklava alalım akşam dolapta dursun. Bana diyor ki akşam gidip avm den baklava alalım . Zaten paramız çok az kaldı 14 ünde doktora gideceğiz muayene ikili testte para verilecek .500 metre ilerdeki işe araba ile gidip geldiği için benzin 2 haftada bitti bir ay kullanırdık halbuki gidip benzin aldık yine . Para az borç ödedik diyorum neyi anlamıyor acaba hiç hesap kitap yapamıyor ya

Erkeklerin kafası niye böyle çalışıyor acaba ya dedim ki hadi temizlik yapalım hemen sen yaptığımı beğenmezsin dedi ben gidip arabayı temizleyeyim dedi gitti geri geldi bende süpürdüm toz aldım yerleri viledalıyorum . Niye yapıyormuşum da evin neyi varmış ta sen yapsaydın diyorum cvp yok bebeği yoruyorsun dedi bende babası çalışmıyor yazık ne yapsın çocuk yorulacak başka çare yok dedim . Sanki haftada 2 kere eve katya geliyor hey allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…