- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.681
Esyalari satiyorlarYaprak dökümü başladı süt içip onu izliyorum bitsin temizliğe başlayacağım.
Evet ya şu diziyi izliyorum hiç sıkılmıyorum kaçıncı sefer bilmem . Koltukların oturma yerleri nasıl pisti öyleEsyalari satiyorlar
Erken alman iyi oldu Püre, şimdi yine fiyatlar yükseldi, ben hala beklemedimKizlar ek dersim yatmis mesaj geldi.
Hemen eksi hesabimi halledecegim.
Eksiden cekip ceyrek almistim
Aaaa öyle mi şimdilerde youtubeden aşkı memnu izliyoruz orada da merdivenler filan hep boya izledikçe fark ediyorumBenimde en cok dikkat ettigim o. Esyslar ve ev ne kadar kirli.
O evi gormeye ozellikle gittik beylerbeyine.uskudar.
Artik emlakci olarak kullaniliyor. Ama bahceye aliyorlar.iceri giremiyosunuz.
Bir iki gun guzel dustu ama.Erken alman iyi oldu Püre, şimdi yine fiyatlar yükseldi, ben hala beklemedim
Israrla nedir bu allah askinaAhh ahhh ya kapı çaldı delikten baktım kimse yok ama fark ettim üst kattaki kesin dürbünün önüne gelmiyor sırf açayım diye . Eşime kimse yok dedim kapıyı açtı ya karşısına üst kattaki kadın çıktı tabi of yukarı gel konuşalım küs olmayalım şöyle böyle telefonum değişti numaranı kaybettim filan gitti yukarı geri
Küs olmayalımmış oğlunu evde tek bırakmış ben çıkacakmışım ona 30 dk telefonu değilmiş numaramı kaybetmiş bi mesaj at lütfen diyor numaramı alacakmışIsrarla nedir bu allah askina
İki gün sonra izne çıkıcağm, inşallah bu fiyatlarda kalırda hemen alırım.Bir iki gun guzel dustu ama.
Şuan çeyrek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?