Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugun evde müge anli ,gelin evi ,yaprak dökümü, haberler.. takilmak istiyorum.
Hatta tüm hafta.
Ama eşim kurtlu durdurmuyornereye gidecegimizin planini yapiyor sabahtan
Müge inşallah vardır pure ya onu bekliyorum şuan ecrini merak ediyorum

Ya bu kurtlarin baska birseye zarari yoksa gayet faydali kurtlarmis
Tiroid hormonu fazla salgilaninca da oluodu galiba. Isin geyik kismi bi yana once saglik tabiki

Ben aslinda diyetisyenim de simdi o si yapmiyorum.
Cok komikti bi anim... staj yapiyorum.
Kadin diyor ki merhaba diyetisyen hanim maasallah isinize cok hakim oldugunuz belli. Ozel kürler de veriyor musunuz.

Kadina diyorum ki beyaz ekmek yeme. Tam bugday ince dilim. Bi haslanmis yumurta. Cok dayanamazsan aralarda kuru incir ye

Icimden kıs kıs gülüyorum. Bilse ki ben ara ogun olarak yarim ekmek doner yiyorum

O bebege nolmus benim hic bilgim yok, kaynanami da gormedim gecen hafta. O ozet gecio bana hepsini
Bebek kayboldu evlerinin önünden 20 küsür gün sonra ormancılar ayakkabı ve kemik buldular . Şimdi ya üvey amca üvey babaannenin birşey yaptığından şüphe ediliyor

Himmm demek diyetisyensin bunu soylememeliydin. Ah teyze ah, bi sisman olarak Ilk is boyle insanlarin varligini bilmeliydin

Bebek kayboldu evlerinin önünden 20 küsür gün sonra ormancılar ayakkabı ve kemik buldular . Şimdi ya üvey amca üvey babaannenin birşey yaptığından şüphe ediliyor
Gazetede kopek fln diye okudum sanirim vahsi hayvan saldirisi fln yazmisti. Cook uzucu ama bitmiolar malesef

Dun yaptiklarimi da yazim. 4 posta fln camasir yikadim. Esimin kisliklarini kaldirdim, kendiminki de bikac esya kalmisti onlari kaldirdim. 4 parca fln ikinci El uygulamalarinda satmak icin ayirdim etiketli, az kullanilmis vs. Daha kotu durumda olanlari da kiyafet kutusuna atmak icin ayirdim. Boylece yatak odasi, giyinme odasi temizlenmis oldu. Bu arada kuru fasulye ve yesil mercimek islattim. Onlari paketleyip buzluga attim. 7 yemeklik fasulye cikti. Boyle yazinca cook az calistigimi farkettim

Yok artık ya ne azı allah aşkına daha ne yapacaksın

Bende gece gece kisliklari bazanin altina yerlestirdim. Yazliklar tamamen cikti.
Oglis idare edecek artik dun aldiklarim ve gecen yazdan da kalanlarin bazilari oluyor.
Sabah 1 mak camasir attim. 2 mak daha var atilip kurutlup katlanacak.
Et suyum var. Domatesli sehriye corbasi yapacagim hafif. Akszma da bakariz arik

Benim de daha 4 mak fln cikar, kurumasini bekliyorum fln. Dun enginar almistim, Ben de aksama enginar yaparim. Ilk kez yapcam bakalim olcak mi Kahvaltida basit gecistiririz, yumurta, peynir , zeytin

Günaydın dün yazamadım evleri dip köşe temizledim çok yoruldum eşim abimle sanayiye gittile 270 tl tutmuş klima motoru bozulmuş gazını boşaltmışlar tekrar doldurulcakmış oda 100 falan tutar dedi onu bayramdan sonra yaptırcam dedi kızlarımın kahvaltısını hazırladım eşim yanlarında bende hazırlık yapıyorum köye gitcez 2 3 gün kalalım diyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…