- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.661
Kıl kurdu mu.Ya bu kurtlarin baska birseye zarari yoksa gayet faydali kurtlarmis
Tiroid hormonu fazla salgilaninca da oluodu galiba. Isin geyik kismi bi yana once saglik tabiki
Müge inşallah vardır pure ya onu bekliyorum şuan ecrini merak ediyorumBugun evde müge anli ,gelin evi ,yaprak dökümü, haberler.. takilmak istiyorum.
Hatta tüm hafta.
Ama eşim kurtlu durdurmuyornereye gidecegimizin planini yapiyor sabahtan
Demedim kesinlikleCanim sıkkınsa triple whoopper soylerim. Ustune de bi kaymakli ekmek kadayifi.
O nasil mide demeyin
Kacta cikacakMüge inşallah vardır pure ya onu bekliyorum şuan ecrini merak ediyorum
10 da ama yarın kesin yokturKacta cikacak
Ya bu kurtlarin baska birseye zarari yoksa gayet faydali kurtlarmis
Tiroid hormonu fazla salgilaninca da oluodu galiba. Isin geyik kismi bi yana once saglik tabiki
O bebege nolmus benim hic bilgim yok, kaynanami da gormedim gecen hafta. O ozet gecio bana hepsiniMüge inşallah vardır pure ya onu bekliyorum şuan ecrini merak ediyorum
Bebek kayboldu evlerinin önünden 20 küsür gün sonra ormancılar ayakkabı ve kemik buldular . Şimdi ya üvey amca üvey babaannenin birşey yaptığından şüphe ediliyorO bebege nolmus benim hic bilgim yok, kaynanami da gormedim gecen hafta. O ozet gecio bana hepsini
Himmm demek diyetisyensinBen aslinda diyetisyenim de simdi o si yapmiyorum.
Cok komikti bi anim... staj yapiyorum.
Kadin diyor ki merhaba diyetisyen hanim maasallah isinize cok hakim oldugunuz belli. Ozel kürler de veriyor musunuz.
Kadina diyorum ki beyaz ekmek yeme. Tam bugday ince dilim. Bi haslanmis yumurta. Cok dayanamazsan aralarda kuru incir ye
Icimden kıs kıs gülüyorum. Bilse ki ben ara ogun olarak yarim ekmek doner yiyorum
Gazetede kopek fln diye okudum sanirim vahsi hayvan saldirisi fln yazmisti. Cook uzucu ama bitmiolar malesefBebek kayboldu evlerinin önünden 20 küsür gün sonra ormancılar ayakkabı ve kemik buldular . Şimdi ya üvey amca üvey babaannenin birşey yaptığından şüphe ediliyor
Oda yeni çıktı tam ayrıntı bilmiyorum birazdan Müge anlatır savcı açıklama yapmış sanırımGazetede kopek fln diye okudum sanirim vahsi hayvan saldirisi fln yazmisti. Cook uzucu ama bitmiolar malesef
Yok artık ya ne azı allah aşkına daha ne yapacaksınDun yaptiklarimi da yazim. 4 posta fln camasir yikadim. Esimin kisliklarini kaldirdim, kendiminki de bikac esya kalmisti onlari kaldirdim. 4 parca fln ikinci El uygulamalarinda satmak icin ayirdim etiketli, az kullanilmis vs. Daha kotu durumda olanlari da kiyafet kutusuna atmak icin ayirdim. Boylece yatak odasi, giyinme odasi temizlenmis oldu. Bu arada kuru fasulye ve yesil mercimek islattim. Onlari paketleyip buzluga attim. 7 yemeklik fasulye cikti. Boyle yazinca cook az calistigimi farkettim
Bende gece gece kisliklari bazanin altina yerlestirdim. Yazliklar tamamen cikti.Dun yaptiklarimi da yazim. 4 posta fln camasir yikadim. Esimin kisliklarini kaldirdim, kendiminki de bikac esya kalmisti onlari kaldirdim. 4 parca fln ikinci El uygulamalarinda satmak icin ayirdim etiketli, az kullanilmis vs. Daha kotu durumda olanlari da kiyafet kutusuna atmak icin ayirdim. Boylece yatak odasi, giyinme odasi temizlenmis oldu. Bu arada kuru fasulye ve yesil mercimek islattim. Onlari paketleyip buzluga attim. 7 yemeklik fasulye cikti. Boyle yazinca cook az calistigimi farkettim
Benim de daha 4 mak fln cikar, kurumasini bekliyorum fln. Dun enginar almistim, Ben de aksama enginar yaparim. Ilk kez yapcam bakalim olcak miBende gece gece kisliklari bazanin altina yerlestirdim. Yazliklar tamamen cikti.
Oglis idare edecek artik dun aldiklarim ve gecen yazdan da kalanlarin bazilari oluyor.
Sabah 1 mak camasir attim. 2 mak daha var atilip kurutlup katlanacak.
Et suyum var. Domatesli sehriye corbasi yapacagim hafif. Akszma da bakariz arik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?