Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hahaha doktor dedi ki çok mutluyum valla istersen 20 al ama alamazsın zaten dedi gerçekten alamam ya düzgün besleniyorum
Metabolizman mi hizli, fazla yiyemiyormusun? Ah ah bir zamanlar , 54 kiloydum. Dun dolabi ayiklarken yine sinir oldum kendime. O kadar cook kiyafetim var ki ama hicbiri olmuyor artik. Atmaya kiyamiyorum atarsam bu kiloyu kabullnmis olurum ki bunu istemiyorum. Hep gunu kurtarmak icin gidip alisveris yapiyorum yine de giyecek bisey bulamiyorum.

Ben fazla yemiyorum çok nadir şeyi aşırı zevkle yerim onun dışında normal işte hayatımı devam ettirmek için yerim hep böyleydim . Böyle büyük zevkle çok yesem ne olur bilemiyorum hiç denemedim İnan ki ama yemek seçmem sakatat hariç herşeyi yerim . Lisedeyken 45 filandım 44 gibi . Okul ile otobüs durağı arası biraz uzun mesafeydi 1.5 km filan her sabah ve akşam o mesafeyi 4 sene yürüdüm o zaman da biraz kilo kaybettim yerine geri gelmedi

Ben de ne yersem büyük zevkle yerim. Asiri keyif alirim senin gibi olmak isterdim. Uyaninca aklimdan cheesecake geciyor

Seninki de iyiymis ama yemek yemeyi sevip, cook yiyen ama kilo almayanlar benim favorim

Hahahaha dimi ya belki bende öyleyim yesem almam ama yemiyorum ki
Belki de, deneme hic bosver. Ya oyle degilse sonra bizim gibi olursun. Ben de cook severim yemek yemeyi. Insanlarin morali bozukken istahi kesilir mesela benim tam tersi. Kendimi tutmaya calisiyorum surekli Tam bir eziyet

Ben iste onlardanim. Ama cok guzel bir sey degil. Cogunda kurt var. Ben kendimi bildim bileli kurt var. Ne yapsak gecmiyor.
Bazisi bunun farkinda bile degil.
177 boyum 46 kgyim. Ve dunyanin yarisini yerim

Evet kiz. Fena mi olurdu simdi
Limon istemedim ya başka seçenek olsun yanına güzel demli bir çay

Ben iste onlardanim. Ama cok guzel bir sey degil. Cogunda kurt var. Ben kendimi bildim bileli kurt var. Ne yapsak gecmiyor.
Bazisi bunun farkinda bile degil.
177 boyum 46 kgyim. Ve dunyanin yarisini yerim
Ya bu kurtlarin baska birseye zarari yoksa gayet faydali kurtlarmis
Tiroid hormonu fazla salgilaninca da oluodu galiba. Isin geyik kismi bi yana once saglik tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…