Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende yüzüme maske yaptım uzandım birazdan duş alacağım . İftara ezogelin çorbamız var menemen yapıp çay demleyeceğiz iftardan sonra biraz uzanıp dua okumak istiyorum eşimde yarım kg tatlı alsın 4 tane filan da ekmek buzluğa koyayım ekmek çıkmaz yarın

Aaa evet yaaa
Biz de alsak.

Aaa evet yaaa
Biz de alsak.
Geçen sene aldığım ekmek yetmedi nasıl oldu hiç hatırlamıyorum ama uno nun garip bir ekmeğine 10 tl verdik hiç sevmemiştimde . Ben öyle değişik ekmekler yiyemiyorum sosyetik olamadım gitti o ekmek şimdi baksam 20 olmuştur

Slm kızlar bütün Evi temizledim iftarı yaptık (et döner dürüm alıp marketten de meyve pide peynir aldık toplam 100tl harcadık)birazdan meyve yeriz.
ay sonunda bodrumdayız kısmetse harcamalı bol benzinli bir ay
Yarın inş Isparta lavanta kokulu köy , Türkiye’nin maldivleri salda gölü ve Denizli Pamukkale ye gideceğiz. Ev temiz olunca temiz Eve geleceğiz süper oldu yoruldum ama mutluyum

Temizlik gibisi yok gerçekten

Ben bayramları hiç sevmem çocukluktan kalan birşey . Bayramlarda amcamlarla babaannemde toplanılırdı hala öyle . Amcam marka kıyafet yarışına girerdi sürekli bir laf sokma çabaları filan . Geçen sene eşim Ramazan bayramında afrindeydi ben kv evinde çok kötüydü çok zoruma gitmişti . Şimdi daha nefret eder oldum hiç anlam yüklemiyorum bayramlara

Pure ben doya doya yasadim kalabalik ailede cok guzel anilarla gecti. Esimin ailesi de kalabalik itiraf edeyim baba tarafini da severim keyifli oluyor isteyerek gidiyorum. Esim beni hic ezmedi bayram icin bsy dayatmadi ama sartlar insani nelerle yuzlestiriyor yine de esimle olacagim icin mutluyum. Ztn bizede kimse gelmeyecek annemle kardesim tatile gidecek
Bende eyup sultani karis karis gezerim gunduz turbeleri merak ediyorum camiye inerim bir gun arkadasimla bogazda kahvalti gecer gider. Kurbana bayram bayram gibi olur insallah..

Bdvden ban mi yedin

Oyy tuce_tuce gitmis :/

pure hazel zaten hic bir yerde eski bayramlar yok. Ben turkiyeye geleli 10 yil oluyor. 10 yilda bile oyle degisti ki...
Modern bayramlar boyle artik

Bizim plan: kv'de kahvalti hemen yakin oturuyor
Ordan ablam bu da yakin
Ordan abim karsida
Ordan anneannem karsida ve istanbulun diger ucunda
Anneannemin yakininda 2 teyzem var muhtemelen anneannemde olurlar. Yoksa onlara da kapidan ugrarim.

Baba tarafim babam da dahil fransada...
Ucuz bilet bulursam 2 3 ay sonra gidicem. Konaklamaya odemiyoruz vizeye odemiyoruz ama bilet bazen uygun bazen ates pahasi...

Bugun bu ziyaretleri bitirirz yarin sinemaya falan gideriz veya buyukadaya geceriz.

Bende yarin cuma arasi istanbuldayim
Belki yeni mekanlar ve yiyecekler deneriz.
Biraz gezeriz
Bir gun teyzeme gideriz

Canim iyi bayramlar

Eyup taraflarina gidiceksen ve farkli tatlar deneyimlemeyi seviyorsan sana bir yer onericem.

Cheftude
Chef tuncay demir

Boyasiz, katkisiz, rengarenk dogal soslar yapiyor makarnalara. Oyle pahali luks bir yer degil. Adam kendine sanata vermis gibi bu isle ugrasiyor.

Gitmeseniz bile instagramdan bakin gözün gönlünüz acilsin :)) chef_tude diye cikiyor

Aa mutlaka denerim cok tesekkur ediyorum not aldim.
Gittikten sonrada yorumumu yazarim..
Cok tesekkur ederim :)

Aa mutlaka denerim cok tesekkur ediyorum not aldim.
Gittikten sonrada yorumumu yazarim..
Cok tesekkur ederim :)

Gitmeden once bayramda acik olup olmadigini arayip teyit et canim. Yazdiktan sonra aklima geldi. Bilgi univ ogrencileri gider ona genelde. Ogrenci yok diye acmaz falan sana mahcup olmiym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…