- 11 Mart 2013
- 33.748
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.701
Aaa evet yaaaBende yüzüme maske yaptım uzandım birazdan duş alacağım . İftara ezogelin çorbamız var menemen yapıp çay demleyeceğiz iftardan sonra biraz uzanıp dua okumak istiyorum eşimde yarım kg tatlı alsın 4 tane filan da ekmek buzluğa koyayım ekmek çıkmaz yarın
Geçen sene aldığım ekmek yetmedi nasıl oldu hiç hatırlamıyorum ama uno nun garip bir ekmeğine 10 tl verdik hiç sevmemiştimde . Ben öyle değişik ekmekler yiyemiyorumAaa evet yaaa
Biz de alsak.
Temizlik gibisi yok gerçektenSlm kızlar bütün Evi temizledim iftarı yaptık (et döner dürüm alıp marketten de meyve pide peynir aldık toplam 100tl harcadık)birazdan meyve yeriz.ay sonunda bodrumdayız kısmetse
Yarın inş Isparta lavanta kokulu köy , Türkiye’nin maldivleri salda gölü ve Denizli Pamukkale ye gideceğiz. Ev temiz olunca temiz Eve geleceğiz süper oldu yoruldum ama mutluyum
Bdvden ban mi yedinBen bayramları hiç sevmem çocukluktan kalan birşey . Bayramlarda amcamlarla babaannemde toplanılırdı hala öyle . Amcam marka kıyafet yarışına girerdi sürekli bir laf sokma çabaları filan . Geçen sene eşim Ramazan bayramında afrindeydi ben kv evinde çok kötüydü çok zoruma gitmişti . Şimdi daha nefret eder oldum hiç anlam yüklemiyorum bayramlara
Bende yarin cuma arasi istanbuldayim
Belki yeni mekanlar ve yiyecekler deneriz.
Biraz gezeriz
Bir gun teyzeme gideriz
Canim iyi bayramlar
Eyup taraflarina gidiceksen ve farkli tatlar deneyimlemeyi seviyorsan sana bir yer onericem.
Cheftude
Chef tuncay demir
Boyasiz, katkisiz, rengarenk dogal soslar yapiyor makarnalara. Oyle pahali luks bir yer degil. Adam kendine sanata vermis gibi bu isle ugrasiyor.
Gitmeseniz bile instagramdan bakin gözün gönlünüz acilsin :))
Aa mutlaka denerim cok tesekkur ediyorum not aldim.
Gittikten sonrada yorumumu yazarim..
Cok tesekkur ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?