Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet araç ile gittik biz iki şoförüz yorucu olur tek kişiye gölün mevsimini bilmiyorum ama koyların renkleri farklı biz haritaya maldivler pilajı diye yazıp gittik

Kizlarrr merhaba.
Ancak gelebildim. Tekrardan iyi bayramlar.

Güya pek gelenimiz olmaz dedim ama esimin arkadaslari esleri cocuklar derken ..
Eşler ögretmen hemsire filan olunca semineri beklemisler onlar da gitmemis tatil memleket vs
Bi tepsi baklava söyledi eşim ikramlik. Baska da birsey vermedim
Gittigim yerlerde de yaprak sarma su böregi tatli derken ..
Yarin adalara gidecegiz insallah

Normal programa mi atayim alya? Nasil kuruyacak sonra bunlar sanki kurumaz gibi dusunup ben hep yeni yastik aliyorum

Iyi tatiller bu arada canim
Teşekkürler cnm bizde yastık ve yorgan diye yazıyor makinada ona göre atıyorum istersen hassas y da elde tıkama diye yıka bir şey olmaz kuruyor merak etme

Hanimlar bisiy sorucam ama gülmeyin

Yastik nasil temizlenir

Biz yastiklari 3 ayda bir mevsim gecisinde yeniliyoruz. Ve ciddi bir meblag tutuyor.
Bunun bir yolu olmali.
Benim iki yastığım var cinsi Memory foam olanlar yıkanmıyor sadece kılıflarını yıkayıp havalandırıyorum. Yün yastıklarımız var onu da eşimin annesi makinede yıkıyor ve kurutup elden geçirip tekrar kılıfına yerleştiriyor. Her yaz elden geçiyor yün yastıklarımız.

Günaydın iyi bayramlar kızlar, dün akşam geldik köyden çocuklar çok güzel oynadı koşturdu salıncak yaptı abim mangal falan çok güzeldi. Köye giderken arabaya yakıt karpuz içecek kahvaltılık bişeyler derken 200den fazla gitti sanırım ama dahada fazla gitse gözümde yok huzurlu geçti çok şükür bugün eşim nöbete gitti bende makinaya çamaşır attım valizi boşalttım kızları yıkadım. Biraz oturup komşulara bayramlaşmaya gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…