- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.741
Evet araç ile gittik biz iki şoförüz yorucu olur tek kişiyeOhh sefaniz olsun. Bizim de yakın zamanlı tatil planimiz Denizli ama cok sıcak olmasın istiyoruz. Eşimin ameliyat olmasini beklememiz gerek. Eylül ortasi göl nasıl olur acaba. Her zaman ayni renkte ve guzellikte olamayabiliyormus diye duymustuk.
Istanbul dan aracla mi gittiniz siz. Esim uzun yol arac kullanmayi sevmiyor. Bebegimiz oldugu icin ben de cok yardimci olamiyorum. Ucak bileti bakmak gerek .
Biz makinada yıkıyoruz 2-3 sene de bir yastık alıyoruz
Normal programa mi atayim alya? Nasil kuruyacak sonra bunlarsanki kurumaz gibi dusunup ben hep yeni yastik aliyorum
Iyi tatiller bu arada canim
Kuru temizlemeye verseniz?
Yastigin içeceği ne elyaf mi kus tuyumu yun muNormal programa mi atayim alya? Nasil kuruyacak sonra bunlarsanki kurumaz gibi dusunup ben hep yeni yastik aliyorum
Bilmem veriliyor mu ki :)
Her kurutemizlemeci aliyor mu?
Teşekkürler cnm bizde yastık ve yorgan diye yazıyor makinada ona göre atıyorum istersen hassas y da elde tıkama diye yıka bir şey olmazNormal programa mi atayim alya? Nasil kuruyacak sonra bunlarsanki kurumaz gibi dusunup ben hep yeni yastik aliyorum
Benim iki yastığım var cinsi Memory foam olanlar yıkanmıyor sadece kılıflarını yıkayıp havalandırıyorum. Yün yastıklarımız var onu da eşimin annesi makinede yıkıyor ve kurutup elden geçirip tekrar kılıfına yerleştiriyor. Her yaz elden geçiyor yün yastıklarımız.Hanimlar bisiy sorucam ama gülmeyin
Yastik nasil temizlenir
Biz yastiklari 3 ayda bir mevsim gecisinde yeniliyoruz. Ve ciddi bir meblag tutuyor.
Bunun bir yolu olmali.
Eee mutlu ol o halde :)ay ben bugün dışarı hiç çıkmadığımı ve hiçbir şey almadığımı fark ettimm((
Coook tesekkur ederim. Biz de oyle yapariz nasip olur gidersek.Evet araç ile gittik biz iki şoförüz yorucu olur tek kişiyegölün mevsimini bilmiyorum ama koyların renkleri farklı biz haritaya maldivler pilajı diye yazıp gittik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?