Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gideceğimiz oteline videolarını izleyip iç geçiriyorum resmen allahım

Iyi akşamlar kızlar
Bayramın hayırlara vesile olsun inşallah
Misafirlerimiz var ,
Kızım da burda, cumartesi gidecekler,
Birlikte zaman geçiriyoruz, bol gezmeli.
Para harcamadım, çocuklara harçlık verdim bolca, belli bir miktar ayirmistim zaten,
Bu bayram bir ilk yaşadım kayinbabadan 100tl harçlık kaptım

Çocuklarla parka gittik çok sıcaktı geldk uyuduk akşam ezanı okunmaya yakın uyandım patates köfte pişirdm yogurtla yedik çizgi film izliyoruz kızlarımla parktan gelirken markete ugradık 6 lı dondurma balık kraker evde yemek için aldık eve gelene kadar yemeleri içinde birer dondurma daha aldık 20 ye yakın tuttu sanırım başka harcama yapmadım

Merhaba kızlar
Bugün yazamadım yani saat gece 12 yi geçmiş dün :)
Öğleden sonra ve akşam eşimin eşleriyle birlikte arkadaşları geldi
Onlara buzluktan tuzlu ve elmalı kurabiye poğaça çıkardım, mantı yaptım eşim sadece baklava ve bayram şekeri aldı
Bugün yatılı misafirler geliyor 3 gün falan kalacaklar galiba o yüzden ufak tefek eksikler vardı market alışverişi yaptık 150 tl tuttu
Onları daha gezdiririz mazot masrafı çıkar bir kaç yerde kahvaltı ve akşam yemeği de yenir
Bayağı masraflı olacak gibi gözüküyor

Günaydın kızlar
Dün yorgundum, yazamadım. Eşimle büyük adaya gittik dün. Aşırı derece kalabalık ve sıcaktı, bundan sonra resmi günlerde gitmeme kararı aldık. Adada yemek yedik, civardaki Mark ettlerden de bir iki soğuk içeçek aldık 110 lira falan tuttu sanırım tam hesap yapamadım. Dönüşte eşim fırından ekmek bende günlük süt aldım.

Günaydın.Dün arkadaşa gittim Kıraz erik ev baklavası köy ekmeği koydular yanımıza sagolsunlar.Dönüşte yakıt aldım 110tl. Bugün askeri kampa denize gidecegız annem ben oğlum.Oğlanın burunları tıkalı tuzlu su iyi gelir biraz oynasın oradada dondurma patates kızartması pizza içeçek falan alırız girişte otopark parası fln bakalım bugün kaç TL harcanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…