Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba günaydın Nedense 2 gündür akşam gerçekten canımın istediği birşeyler yerken veya yedikten sonra midem bulanıyor ve çıkartıyorum tesadüf mü bilmem hep sarımsaklı yoğurtlu şeyler oluyor bunlar .Artık dikkat edeceğim kızlar ya çok istesem de yemeyeceğim çünkü 2 günde hemen zayıfladım

Bir tatilin daha sonuna gelmek uzereyiz:)
Cok iyi geldi, meger nasil yorulmusum
Su an esimi bekliyorum kendimi deniz kiyisinda bir kafeye attim
Istanbul bir tuhaf kalabalikti bir gun karsilama,bir gun teyzeme gittik, dun arkadaslar ile bulustuk.
GeyikliGece mekana gitmedim ilk gun o taraftan gectik neredeyse tamami kapaliydi ama ilk firsatta aklimda
Bir ay sonra izin alicaz,sonra kurban bayrami derken bir avazda gecer gider
Bugun gunes kremi tshirt gibi ufak eksiklere bakicam insallah bulurum
Son anda kosturunca iyi olmuyor

Merhaba sabah kahvaltı yaptık fırını temizledim eşim balkonu yıkayıp sebzeleri suladı . Evi süpürdüm tozları aldım eşim vileda yaptı. Beyazları yıkadım dünde siyahları açık ve koyu renkliler yıkanmıştı . Çocuk odasının perdesini Makinaya attım . Saatlerimizin pilleri bitmiş eşim içlerini açtı modellerine baktı allahtan hepsi aynı 10 tane pili 10 tl ye sipariş verdi saatçiye gitsek 40 tl kesin ödenirdi . Kornişon , 6 tane simit aldık 13 tl ödedik galiba eve geldik ben uzandım eşim çay koydu . Şimdi kalkıp ütü yapayım yemekteyiz izliyoruz

Bugun dolasirken karsima bir pazar cikti Allahimm nasil guzel
1 tane annemde giymek icin tshirt 2 tane annelere penye 3 patik corap 1 de tupper kapakli kase aldim
Esim aradi da kurtardi beni erken cikmis gelmis
Bayramdan once 400 liram vardi
100 lira ani kararla harclik verdim
50 su yol gibi seylere gitti
210 lira kaldi
Bari gr alabilseydim
Neyse gereksiz bsy almadim toplamda 45 tl harcadim

Deniz çarşaf gibiydi çok eglendı oğlan çokta sıcaktı şimdi geldik eve 100tl harcadık giriş market falan güzel bir gün geçirdik.Yarın arkadaş ile buluşacağız altın borcum var çeyrek takmıstı oğlana benimde evde çeyrek var onu götürecegım Pazar günü yine denize gideriz Pazartesi mesai başlıyor.

Ütü yaptım perdeyi eşim astı yoruldum ama ya yüzüme maske yaptım uzandım . Elektrik faturası geldi 33 günlük 66 tl su gelmişti 2 aylık o 40 tl doğalgaz kesin 40 gelir

Kızlar merhaba
Sabah eşimle erken kalktık, dün yorgun olduğumuz için , erken uyumuştuk. Ben kahvaltı hazırlarken eşimde simit almaya gitti. Sonra etrafı toplayıp , kuşumuzun kafesini temizledik. Çiçeklerimizi sulayıp çıktık.
Annem ile kuzenime gittik. doğum yapmıştı 100 lira taktım. Markettende dondurma ve içeçek bişeyler aldık. Dönüşte bir kaç giyim mağazasına uğradık. Elbise aldım kendime, hiç aklımda yoktu aslında ama iyi oldu, İçime sindi..
99.90 dı fiyatı. Şimdi annemle balkonda oturup Meyve yiyoruz.

Kizlarr
Oğlis arka koltukta uyuyordu. Normald3 uyumaz etrafi izlerdi.
Neyse ciftlige vardik. Bi baktim cocuk atesler icinde yaniyor. Bebek cantamla tedbirli gittigim icin atesini olctum 39.8.
Hemen ilik dus . Sonra dolven
Neyse dustu biraz atesi.
Sonra yemekti sohbetti derken cocuk iyilesti ayaga kalkti eglendi filan. Ama bogazim agriyor diyordu. En azindan geri donmedik gunumuz gitmedi.
Donus yolunda hastaneye ugradik .dedigi gibi bogazi inmis.
Doktor augmentin es yazdi antibiyotik.
Calpol ve apireks yazdi dönüsümlü.
7saat aradan sonra apireks verdim uyudu atesi var.

Aksam 9da antibiyotige baslayacagim. Ates 3 gun surer buyuk ihtimal

Ayyy çok geçmiş olsun purecim çantada ilaç lazım oluyor demek valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…