- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.801
Gecmis olsun canim.Eşim sabah 10 gibi nöbetten geldi simit almış bebde yumurtalı patates yapmıştım yedik ama eşimin keyfi yok bogazı kötü nane limon kaynattım dinleniyor ama ateşi 39.5 ateş düşürücü içti biraz düştü umarım çıkmaz ütü yapcam ütü masasının ayagı kırıldı zor oluyor böyle altına 2 sandalye koydum yaptım geçen hafta iyi bir marka ütü masası almam lazım
Altın yükselmiş yine geçen hafta perşembe sordum galiba 400 demişti kuyumcuBu arada üç kuyumcuya cumhuriyet altın ile çeyrek altının fiyatını sordum. Cumhuriyet altın 1700 lira çeyrek içinde 410 dediler üç kuyumcuda.
Eski tarihli mi canimBu arada üç kuyumcuya cumhuriyet altın ile çeyrek altının fiyatını sordum. Cumhuriyet altın 1700 lira çeyrek içinde 410 dediler üç kuyumcuda.
Çok geçmiş olsun boğaz kötü oluyor ateş yapıyor hemen iştahı kesiliyor benim kızlarınAteş dusurucu mutlaka. Uzun yola cikarken torpidoda. Sogutmali orasi zaten bozulmuyor hem.
Bende galiba arefe gunu almistim .Altın yükselmiş yine geçen hafta perşembe sordum galiba 400 demişti kuyumcu
Yeni tarihli pürecimEski tarihli mi canim
Ya geçmiş olsun . Benimde geçen vileda kovam kırılmıştı aynen zor oluyorEşim sabah 10 gibi nöbetten geldi simit almış bebde yumurtalı patates yapmıştım yedik ama eşimin keyfi yok bogazı kötü nane limon kaynattım dinleniyor ama ateşi 39.5 ateş düşürücü içti biraz düştü umarım çıkmaz ütü yapcam ütü masasının ayagı kırıldı zor oluyor böyle altına 2 sandalye koydum yaptım geçen hafta iyi bir marka ütü masası almam lazım
Yeni mi aliyosun canim.Yeni tarihli pürecim
Yeni mi aliyosun canim.
Uzun sureli birikim yapiyorsan eski tarihli öneririmd
Sağol canım hastaneye gittk ateşi çok yükseldi penisilin iğne yaptılar antibiyotik 2 tanede ağrı kesici yazmış doktor biraz kendine geldiGecmis olsun canim.
Onuda yeni aldım durmadan bişey kırılıyorYa geçmiş olsun . Benimde geçen vileda kovam kırılmıştı aynen zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?