Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ayy adana dürüm şöyle soganli olanlardan yanina köz biber.cok severim.
Bazen canım bir sürü şey istiyor bazen hiç birşey sürekli ekmeğin köşesine domates salatalık soğan koyup yiyorum bebek nasıl besleniyor belirsiz

Ilk mamayi ihtiyaç halinde hastane veriyor zaten canım sütün gelirse gereksiz olur bence.ayrica huggies öneririm. Milli içerisinde çok sert tabakaları oluyor bazen.

Bizim hastahane öyle lüks filan değil o yüzden lazım olursa biz alırız galiba onlarda öyle hizmetler olmaz

Bazen canım bir sürü şey istiyor bazen hiç birşey sürekli ekmeğin köşesine domates salatalık soğan koyup yiyorum bebek nasıl besleniyor belirsiz
Ben domatesi meyve yer gibi yiyorum zaten.
Ama dikkat ediyorum. Şu minicik olanlardan aliyorum hormon en az olur düşüncesiyle.
Bu aralar karpuza sardim

Ben domatesi meyve yer gibi yiyorum zaten.
Ama dikkat ediyorum. Şu minicik olanlardan aliyorum hormon en az olur düşüncesiyle.
Bu aralar karpuza sardim
Sabah yumurta yerken sonuna geldim çıkarttım gitti yumurta bende çeri alıyorum hep süt içiyorum ceviz yiyorum birde karpuz su vitaminleri alıyorum

Annemin pek sütü yokmuş ben pek emmemişim yaramamış süt . Aynı süt kardeşime felaket yaramış çok güzel büyümüş o darısı bizimkine
Her çocuk bir olmuyor ki.benim kız 20 gunlukken kiyametler koptu nasil ağladı kuzum kıpkırmızı oldu ama hastane de biberona alıştı mama içti 5 ay boyunca anne sütü sagdim mama ile dönüşümlü içti. Oglum da sezaryen doğar doğmaz süt vardı. Ve ona da zorla mama vermek istediler ama asla içmedi. Herşey kısmet yani doğum şeklinde sütün de.yeter ki yanında moral bozan olmasın. Herşey halolur

Moralimi bozan kesin bir kişi var ona eminiz ama sakin kalacağım allah büyük bebeğin bana ihtiyacı var

Aaaa aynı ben valla bugün makaranın üzerine yoğurt koydum ama başka soslardan vazgeçemiyorum yalan söyleyemem şuna dikkat et diyeceğin başka şeyler var mı
Ben paketli şeyleri yemiyorum hiç. Çiğ ete temas etmiyorum eldiven kullanıyorum, eti iyi pişmiş yiyorum. Tavuk zaten hiç yok. Sokak sütü de almıyorum pastörize sütle yoğurt yapıyorum. Sakatat, kokoreç midye zaten olmaması gerekiyor.

Ben bunlarin zittini yapiyorum hep

Guzel bir yer pure
Yaprakli koy a mutlaka gitmelisin balik yemeli denize gitmelisiniz

Bende çiğ ete normaldede dokunmuyorum ya sakatat hiç yemem tadını bilmem bir kere ciğer yemiştim kocamın zoruyla . Bisküvi yiyorum bazen bir de çubuk kraker . Ancak bu kadar becerebiliyorum

Kızım 10 yaşında bir 2 senemiz kaldı sora ona da alırlar ücret☺
Geçen sene ile aynı değil geçen sene 2100e ayarladığım yer 3850 fiyat veriyor e tabi dolar yerinde durmuyor
Başka yer isteğimiz olmasa yine oraya giderim 3850 de iyi fiyat
Ben de bi bakim sizin otele:) kısmet bakalım neresi nasip olacak 6 7 bine kıbrısa giderim diyorum 7000e otel mi olur. Miradaya baktım daha önce istediğim tarihlerde 5bin küsürlük yerler bitmiş bana verdiği fiyat 5 geceye 7384

Kibris iyidir canim. Yalniz d3digin gibi fiyatlar ucuk. 6-7bin veresi gelmiyor insanin

Kıbrıs’a bende bakmıştım ama bizim bütçemize uygun değildi hatta Ocak ayında bakmıştım ta o zaman bile fenaydı

Kıbrıs bu donem çok sıcak olmaz mı? Ben şimdiden sıcaklardan fenalık geçiriyorum bayılıyorum resmen Temmuz’u nasıl geçirecem hiç bir fikrim yok. Bugün kendime h&m den iki tane ince pantolon aldım bol.Aslında elbise almak istiyordum ama çok pahalı geldi 300 lira filandı değmez diye düşündüm. iki pantolona 140 lira verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…