- 11 Mart 2013
- 33.748
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.921
Bazen canım bir sürü şey istiyor bazen hiç birşey sürekli ekmeğin köşesine domates salatalık soğan koyup yiyorum bebek nasıl besleniyor belirsizAyy adana dürüm şöyle soganli olanlardan yanina köz biber.cok severim.
Bende yara olmadi ilkinde. Insallah olmaz.Birde lansinohun göğüs kremini doğuma bir ay kala sürmeye başladım emzirirken bir sıkıntı yaşamadık ilk oğlumda bilmiyordum yara olduktan sonra almıştık acı çekmiştim biraz
Ilk mamayi ihtiyaç halinde hastane veriyor zaten canım sütün gelirse gereksiz olur bence.ayrica huggies öneririm. Milli içerisinde çok sert tabakaları oluyor bazen.
Ben domatesi meyve yer gibi yiyorum zaten.Bazen canım bir sürü şey istiyor bazen hiç birşey sürekli ekmeğin köşesine domates salatalık soğan koyup yiyorum bebek nasıl besleniyor belirsiz
Sabah yumurta yerken sonuna geldim çıkarttım gitti yumurtaBen domatesi meyve yer gibi yiyorum zaten.
Ama dikkat ediyorum. Şu minicik olanlardan aliyorum hormon en az olur düşüncesiyle.
Bu aralar karpuza sardim
Her çocuk bir olmuyor ki.benim kız 20 gunlukken kiyametler koptu nasil ağladı kuzum kıpkırmızı oldu ama hastane de biberona alıştı mama içti 5 ay boyunca anne sütü sagdim mama ile dönüşümlü içti. Oglum da sezaryen doğar doğmaz süt vardı. Ve ona da zorla mama vermek istediler ama asla içmedi. Herşey kısmet yani doğum şeklinde sütün de.yeter ki yanında moral bozan olmasın. Herşey halolurAnnemin pek sütü yokmuş ben pek emmemişim yaramamış süt . Aynı süt kardeşime felaket yaramış çok güzel büyümüş o darısı bizimkine
Moralimi bozan kesin bir kişi var ona eminizHer çocuk bir olmuyor ki.benim kız 20 gunlukken kiyametler koptu nasil ağladı kuzum kıpkırmızı oldu ama hastane de biberona alıştı mama içti 5 ay boyunca anne sütü sagdim mama ile dönüşümlü içti. Oglum da sezaryen doğar doğmaz süt vardı. Ve ona da zorla mama vermek istediler ama asla içmedi. Herşey kısmet yani doğum şeklinde sütün de.yeter ki yanında moral bozan olmasın. Herşey halolur
Ben paketli şeyleri yemiyorum hiç. Çiğ ete temas etmiyorum eldiven kullanıyorum, eti iyi pişmiş yiyorum. Tavuk zaten hiç yok. Sokak sütü de almıyorum pastörize sütle yoğurt yapıyorum. Sakatat, kokoreç midye zaten olmaması gerekiyor.Aaaa aynı ben valla bugün makaranın üzerine yoğurt koydumama başka soslardan vazgeçemiyorum yalan söyleyemem şuna dikkat et diyeceğin başka şeyler var mı
Ben bunlarin zittini yapiyorum hepBen paketli şeyleri yemiyorum hiç. Çiğ ete temas etmiyorum eldiven kullanıyorum, eti iyi pişmiş yiyorum. Tavuk zaten hiç yok. Sokak sütü de almıyorum pastörize sütle yoğurt yapıyorum. Sakatat, kokoreç midye zaten olmaması gerekiyor.
Ege suyu bana her zaman soguk gelmistir. Enlem etkisi.Ayrica aman aman guzel uzun sahilleri de yok.
Akdeniz guzel suyu iyi kumsali iyi. Biraz fazla sicak yalniz. Antalya göynük dağ ve deniz iç içe bi otelde kalmistik cok guzeldi.
Alanya guzel.
Bu yaz mersin susanogluna davetliyiz. Mersin taşucu vs biliyorum ama susanoglu gitmemistik hic.
Bende çiğ ete normaldede dokunmuyorum yaBen paketli şeyleri yemiyorum hiç. Çiğ ete temas etmiyorum eldiven kullanıyorum, eti iyi pişmiş yiyorum. Tavuk zaten hiç yok. Sokak sütü de almıyorum pastörize sütle yoğurt yapıyorum. Sakatat, kokoreç midye zaten olmaması gerekiyor.
Artik nereye gotururse ev sahipleri biziGuzel bir yer pure
Yaprakli koy a mutlaka gitmelisin balik yemeli denize gitmelisiniz
Kızım 10 yaşında bir 2 senemiz kaldı sora ona da alırlar ücret☺Cocuk varmiydi sizde
O fiyata bulursunuz aslinda ben gecen yilki otelin simdiki fiyatina ve kalacagim otele baktim ayni, buda sadece sezon farki oldugunu gosteriyor
Marmaris icmeler de tum oteller olabilir cok guzel bir yer
Ama sahilini sorun bazi yerleri pis ve kayalikti
Cocuk yoksa biz sentido otelde kaldik ufacik ama cok keyifliydi
Kemer de en keyif aldigim otel kimeros beachti mirada del mar da guzel
Ben yari kum cakil karisik yesille icice denizleri seviyorum kemer guzel marmarisin koylar harika icmelerde guzel
Bu yil kusadasindayiz bakalim nasil olacak
Kibris iyidir canim. Yalniz d3digin gibi fiyatlar ucuk. 6-7bin veresi gelmiyor insaninKızım 10 yaşında bir 2 senemiz kaldı sora ona da alırlar ücret☺
Geçen sene ile aynı değil geçen sene 2100e ayarladığım yer 3850 fiyat veriyor e tabi dolar yerinde durmuyor
Başka yer isteğimiz olmasa yine oraya giderim 3850 de iyi fiyat
Ben de bi bakim sizin otele:) kısmet bakalım neresi nasip olacak 6 7 bine kıbrısa giderim diyorum 7000e otel mi olur. Miradaya baktım daha önce istediğim tarihlerde 5bin küsürlük yerler bitmiş bana verdiği fiyat 5 geceye 7384
Aynen öyle uçuk ege tarafında oda kahvaltıya 5 geceye 5000 isteyen yerler var. O paraya kıbrısa giderim diyorum kuzu da daha uçağa binmedi ben binmem diyor :)Kibris iyidir canim. Yalniz d3digin gibi fiyatlar ucuk. 6-7bin veresi gelmiyor insanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?