Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese günaydınlar
Bugün çok işim var ütü yapacağım. Erkenden uyandım gene yemek olarak kıymalı patlıcan ve miktarı ayarlayabilirsem hazır buzluktan kıyma çıkmışken içli köfte de yapayım diyorum ama emin değilim

Günaydın dün gece yine uyumayıp bayıldım resmen eşimde bende kötü bir gece geçirdik ay hava bi kötüleşti ben uyumuşum eşim geldi balkonun kenarındaki kaktüslerimiz yok olmuş aşağı düşmüşler filan diyor bana bende o kaktüsleri başka saksılara diktim adam fark edemiyor düştüler sanıyor ben uyku sersemi anlatamıyorum hahaha çok komikti sonra sesimin tonunu ayarlamamışım yüksek sesliymişim bana diyor ki niye bağırıyorsun döndüm arkamı uyumaya devam ettim balkondaki küllük düşmüş balkonu batırmış bana diyor ki valla özür dilerim ben süpürüyorum şimdi filan falan bugün nöbetçi kahvaltı koymadım hazır yiyecek biraz sıkıldın ev yapımından dedim tatile Şafak sayıyoruz atarsa 4 müş lütfen az para harcayalım bugün amin

Dün çarşıdan bi ceviz aldık kg 30 tl di ilk kez oradan aldık sırf deneyelim diye 15 tl lik aldı eşim . İnce kabuklu inşallah bende kolayca kıracakla kırabilirim kahvaltıda yemeyince akşam atlayıp yemiyorum. Üzümü bakalım kv kardeşine verdiği bağı geri almış şaşırdım kp aldırmış teyzenin evine gittik üzümleri yere sermiş kurutuyordu bir avuç bile ikram etmedi bana vermedi kp de bozuldu geri almışlar bağı . Oraya gidip geliyorlar bakalım üzüm oradan gelir bende alacağım üzüm önemli . Ordu evinden alıyoruz biraz büyük geliyor ama iyi yine de üzüm . Ben daha küçük ve daha kuruya alışkınım

Günaydın herkese fikir veren arkadaşlara tesekkur ederim; pijama takımı ve bakım ürünü olabilir. Sanırım bakım ürünlerine yöneleceğim. İkramlık işini annesigil ve teyzemler halleder o konuda sıkıntı olmaz.
Bugun eşimin maası yatar bayram oncesi birikimden cekip kreş kira falan odemiştik onları yerine koyarım.

Günaydın herkese☀
Bende 17 haziran da işbaşı yapıcağm , senelik izindeyim şuan, eşimde aynı şekilde. Dün iki post çamaşır yıkanıp asıldı. Bugün de renkliler yıkanır. Sil süpür yapıp lavabolarıda yıkamam lazım, yapıcak çok iş var.. havalar sıcak olduğu için erkenden uyanıyoruz
Iyy sari uzum hicc yiyemem zaten.
Hani hazir keklere filan koyarlar asla yemem.
Siyah kuru uzum.
Kan yapar derler hep. Bir de ceviz kuru kuru yenmiyor
En iyisini yapıyorsun. içindeki çekirdek kan yapıcı özelliğe sahip..

MerhAba Denizli'de hangi otelde kaldınız memnun kaldınız mı?

Günaydın kızlar bugün temizlik yapmam gerek balkonu yikadim. Her yer oyuncak her yer
ben atıyorum çoğunu özellikle küçük parçalı olanları gına geldi artık heryerde oyuncak peluş hayvanlarım var bebekler var onlarla oynamaya başladı ufak kızım şükür lego var bide onun çok parçası var ama annemle beraber oynuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…