- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.101
Pürecim üzüm alırsan siyah almanı önerirm, sarı kuru üzümde hemBugun peynir alacagim.
Ceviz var yanina kuru uzum lazim.
Atistirmalik alacagim kuruyemis.
Bunlar fazla tutar
Iyy sari uzum hicc yiyemem zaten.Pürecim üzüm alırsan siyah almanı önerirm, sarı kuru üzümde hem
Kükürt dioksit
Hem yağ oluyor.
En iyisini yapıyorsun. içindeki çekirdek kan yapıcı özelliğe sahip..Iyy sari uzum hicc yiyemem zaten.
Hani hazir keklere filan koyarlar asla yemem.
Siyah kuru uzum.
Kan yapar derler hep. Bir de ceviz kuru kuru yenmiyor
MerhAba Denizli'de hangi otelde kaldınız memnun kaldınız mı?Slm arkadaşlar salda gölü süperrrr tavsiye ederim. Denizli’de oteldeyiz 260tl ödedik akşam yemeğine da 107tl ödedik. Salda gölünde de gözleme ve su 14tl ödedik. 700tl benzin lavanta bahçelerine gittik Isparta’ya daha tomurcuklar yeni açacak mor değil yeşildi ama olsun yerini öğrendik zamanı da Temmuzmuş öğrendik
Kahvaltı yapar Pamukkale’yi gezer döneriz kısmetse
Hahahah ne güzel işte oyuncaktan birşey olmazGünaydın kızlar bugün temizlik yapmam gerek balkonu yikadim. Her yer oyuncak her yer
ben atıyorum çoğunu özellikle küçük parçalı olanları gına geldi artık heryerde oyuncak peluş hayvanlarım var bebekler var onlarla oynamaya başladı ufak kızım şükür lego var bide onun çok parçası var ama annemle beraber oynuyorlarGünaydın kızlar bugün temizlik yapmam gerek balkonu yikadim. Her yer oyuncak her yer
North point hotel de kaldık 1 gece olduğu için memnunduk.MerhAba Denizli'de hangi otelde kaldınız memnun kaldınız mı?
Çok dağınık oluyo canım bi gorsen ben toplayınca kıymetli oluyo bideHahahah ne güzel işte oyuncaktan birşey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?