Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Zaten parasiziz bu ay. Bir de kesintiler cikti.
Bu ay dikkatli olmaliyiz.
Temmuz 15e kadar maas farki yatar 150 lira gibi.
Ek dersim var. Mtvye gidecek ama.
Temmuz zamlı maaş ama vergi kesintileri artarak devam eder Aralık ayına kadar zam olsa ne olacak kaşıkla verip kepçeyle geri almak iste

Sanah 6 da uyandım açma yapmak için 4 tepsilik yogurdum 2 tanesi pişti elektrk kesildi sonra geldi 1 tanesini pişirdm ikinci yine kaldı elektrk gidince domates almıştım çeri salatalık onları yıkadım saklama kaplarına koydum okula gittik kızımla topluca kahvaltı yaptık çok güzel oldu şimdi işe gidiyorum eşim msj attım 1350 onum kartı gelmiş 1900 de benimki benim kartın içinde telefon faturalarımız dogalgaz su elektrk bes var

Dün akşam pazardan aldıklarımı yerleştrdm bezelye 4 poşet oldu haftaya 10 liralık daha alırsam yeter diye düşünüyorum. Eşim bugün nöbetçi yarın gelince kızımı kursa yazdrmaya gitcek umarım yüzme açılmıştr çok istiyor. Bu ayki birikimi fona atalım dedm arabayı değiştirirsek hazırda dursun diye konuştuk

Bileziklerimi araba için eşime vermiştim ilerde ev için birikim olur diye üzerine de baya bir ödeme yapmıştık şimdi adam onu satmak istemiyor arabasiz kalmak istemiyor daha doğrusu yatırım yapmak gibi bir amacı yok tek düşündüğü kendi rahatı daha birikim yapıp ya da borca girip bir şey aldığını görmedim nasıl olsa hazır para var. Eşime madem öyle bileziklerimi geri istiyorum dedim 242 Gr bilezik ve 10 bin birikmiş paramı vermiştim satmıyorum dedi bakalım bu işin sonu nereye kadar gidecek ben inat ettim artık bu konuda
Bu zamana kadar bekledim güzel dille ikna etmeye çalıştım, hiç olmadı arsa alalım dedim ama yok ben de işi inada bindirdim

Aslinda evi veya arsayi bulsaniz ve ona da mantikli gelirse bence satar.
Şuan durduk yere satmsk istemiyor olabilir

Bende sadece bezelye koydum.
7 pisirimlik.
Baska almam

Dinlene dinlene yapiyorum işleri.
Mutfaktan cikamadim bir turlu. Kileri yerlestirdim dolaplari sildim stoklara baktim.
Konservelik kavanozlari makineye atip kolileyecegim. Memlekete gidecek.
Sadece evi süpür<p silmek kaldi.
Wc yikicam.
Ne yemek yapacagim sasirdim valla.
Yarin pazar var. Evde yemeklik kalmadi

Araştırma yapmıyor maalesef ev alınmaz arsalar çok pahalı onun dediğine göre
Dedigi gibi daha pahali ama ev ve arsalar . Şuan sisirilmis fiyatlar var sanki.
Ne olacagi da belli degil
Milleylt dusecek fiyatlar diyor
Araba zarar ettirmez canim yaa insallah kaza bela olmadigi surece.
100 bine gitse guzel bir pesinat olur insallah size

Canım ben eşime baskı ile ev aldırdım hala sırtından bıçaklamışım gibi laf eder. Huzurla oturtmadı hala da oturtmuyor. Ben nereden bilebilirim ki doların euronun 2 katına çıkacağını. Ev almasaydık milyonerdik deyip durur.
Bence hiç eşinle gerilme zamanı gelene kadar birikim yapmaya çalışın. Eşini birikim konusunda israf konusunda şıkıştır. Eliniz güçlenince merak etme arabayı da satar kredi de çeker.

İnşallah canım şimdiki aklım olsa asla bileziklerimi vermezdim şimdi görüyorum bileziklerini vermiyor yeni evli kadınlar ev alırsak öyle diyorlar ah akılsız kafam önümde söyle yap diyen de olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…