- 19 Ağustos 2017
- 409
- 842
- 53
- 42
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.361
Eşim az önce aradı bizden 120 tl kesilmişVergi diliminden kesinti olmus epey eşimin maaşindan.
Zaten parasiziz bu ay. Bir de kesintiler cikti.Eşim az önce aradı bizden 120 tl kesilmiş
Temmuz zamlı maaş ama vergi kesintileri artarak devam eder Aralık ayına kadar zam olsa ne olacak kaşıkla verip kepçeyle geri almak isteZaten parasiziz bu ay. Bir de kesintiler cikti.
Bu ay dikkatli olmaliyiz.
Temmuz 15e kadar maas farki yatar 150 lira gibi.
Ek dersim var. Mtvye gidecek ama.
Çok üzüldüm bu pahalılıkta insanların ekmegiyle niye oynarlarBugun is yerimde cikarlar ugruna cok kisi issiz kaldi daha da devami gelecek
Uzerine seni gorunce cok uzuldum
Allah yardimciniz olsun
Çok üzüldüm bu pahalılıkta insanların ekmegiyle niye oynarlar
Aslinda evi veya arsayi bulsaniz ve ona da mantikli gelirse bence satar.Bileziklerimi araba için eşime vermiştim ilerde ev için birikim olur diye üzerine de baya bir ödeme yapmıştık şimdi adam onu satmak istemiyor arabasiz kalmak istemiyor daha doğrusu yatırım yapmak gibi bir amacı yok tek düşündüğü kendi rahatı daha birikim yapıp ya da borca girip bir şey aldığını görmedim nasıl olsa hazır para var. Eşime madem öyle bileziklerimi geri istiyorum dedim 242 Gr bilezik ve 10 bin birikmiş paramı vermiştim satmıyorum dedi bakalım bu işin sonu nereye kadar gidecek ben inat ettim artık bu konuda
Bu zamana kadar bekledim güzel dille ikna etmeye çalıştım, hiç olmadı arsa alalım dedim ama yok ben de işi inada bindirdim
Allah yardimcilari olsun .baska birsey gelmiyor elden.Bugunde devami geldi bazen hersey ruya gibi geliyor.. niyesi mi yok sana bana gore sebepler degil
Bende sadece bezelye koydum.Dün akşam pazardan aldıklarımı yerleştrdm bezelye 4 poşet oldu haftaya 10 liralık daha alırsam yeter diye düşünüyorum. Eşim bugün nöbetçi yarın gelince kızımı kursa yazdrmaya gitcek umarım yüzme açılmıştr çok istiyor. Bu ayki birikimi fona atalım dedm arabayı değiştirirsek hazırda dursun diye konuştuk
Araştırma yapmıyor maalesef ev alınmaz arsalar çok pahalı onun dediğine göreAslinda evi veya arsayi bulsaniz ve ona da mantikli gelirse bence satar.
Şuan durduk yere satmsk istemiyor olabilir
Dedigi gibi daha pahali ama ev ve arsalar . Şuan sisirilmis fiyatlar var sanki.Araştırma yapmıyor maalesef ev alınmaz arsalar çok pahalı onun dediğine göre
Canım ben eşime baskı ile ev aldırdım hala sırtından bıçaklamışım gibi laf eder. Huzurla oturtmadı hala da oturtmuyor. Ben nereden bilebilirim ki doların euronun 2 katına çıkacağını. Ev almasaydık milyonerdik deyip durur.Bileziklerimi araba için eşime vermiştim ilerde ev için birikim olur diye üzerine de baya bir ödeme yapmıştık şimdi adam onu satmak istemiyor arabasiz kalmak istemiyor daha doğrusu yatırım yapmak gibi bir amacı yok tek düşündüğü kendi rahatı daha birikim yapıp ya da borca girip bir şey aldığını görmedim nasıl olsa hazır para var. Eşime madem öyle bileziklerimi geri istiyorum dedim 242 Gr bilezik ve 10 bin birikmiş paramı vermiştim satmıyorum dedi bakalım bu işin sonu nereye kadar gidecek ben inat ettim artık bu konuda
Bu zamana kadar bekledim güzel dille ikna etmeye çalıştım, hiç olmadı arsa alalım dedim ama yok ben de işi inada bindirdim
İnşallah canım şimdiki aklım olsa asla bileziklerimi vermezdim şimdi görüyorum bileziklerini vermiyor yeni evli kadınlar ev alırsak öyle diyorlar ah akılsız kafam önümde söyle yap diyen de olmadıDedigi gibi daha pahali ama ev ve arsalar . Şuan sisirilmis fiyatlar var sanki.
Ne olacagi da belli degil
Milleylt dusecek fiyatlar diyor
Araba zarar ettirmez canim yaa insallah kaza bela olmadigi surece.
100 bine gitse guzel bir pesinat olur insallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?