- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.321
Eşi calismiyo canım bebekleri küçük henüz. Her yer iskurdan işçi aliyomus. Her yere başvurdu bakalim. Insallah canım sagolasinAllah yardımcıları olsun zor bir durum eşi çalışıyor mu. İşsizlik maası için basvuru yaptınız mı? Umarım kısa zamanda yeniden iş bulur.
Ankarada evet oyle hatta bazen 11 ama direk üretici bunlar daha uygun olabilirİthal muzun kilosu 14,90
Yerlinin ise 12,90 dan satılıyor hemde yeşil haliyle
Kendine bu ay bi hedef koydun mu.Eksi hesaba inmiş eşimiptal ediliyor mu o iptal etmeknistiyorjm yoksa eşim her sıkıştığında kullanır ve faiz oluyor artık faize dalan bulaşmak istemiyorum ☹ Ziraat bankası bu arada hesabı 4 bin tl limit koymuşlar eksi hesaba
Çeyrek almam imkansız 3-4 ay alamam gram almaya çalışırım ama bakalım 3800 kart ödemesi var 1000 tl kira 400 tl birine borç vardı onu vermemiz gerek 50 tl de eksi hesaba girmiş 3 günde 100 tl daha girer oKendine bu ay bi hedef koydun mu.
1 çeyrek al mutlaka
Ziraat iptal ediyor canım sıkıntı cikartmiyorlar.Çeyrek almam imkansız 3-4 ay alamam gram almaya çalışırım ama bakalım 3800 kart ödemesi var 1000 tl kira 400 tl birine borç vardı onu vermemiz gerek 50 tl de eksi hesaba girmiş 3 günde 100 tl daha girer oağlamak istiyorum bu eksi hesabı iptal etmem gerek
Kapatılıyor canımEksi hesaba inmiş eşimiptal ediliyor mu o iptal etmeknistiyorjm yoksa eşim her sıkıştığında kullanır ve faiz oluyor artık faize dalan bulaşmak istemiyorum Ziraat bankası bu arada hesabı 4 bin tl limit koymuşlar eksi hesaba
Allah hayırlı kapılar açsınsa iş bulsun inşallahEşi calismiyo canım bebekleri küçük henüz. Her yer iskurdan işçi aliyomus. Her yere başvurdu bakalim. Insallah canım sagolasin
Canım allah kardeşin nezdinde bütün işsizlere yardım etsin. Zor günler gerçekten. İnş hemencecik iş bulur.Benim kardeşim isten çıkarıldı 1 aydır işsiz ve cocugu varcok kötü bi durum keske elimden bisey gelse dua ediyorum. Annem var sagolsun yardim ediyo evleri kira degil allahtan
Amin canım çok sağolAllah hayırlı kapılar açsınsa iş bulsun inşallah
Öyle canım hele ki şu dönemde cok zor. Amin Çok teşekkür ederim. Allahim herkese yardim etsin.herkesin gönlüne göre versin inşallahCanım allah kardeşin nezdinde bütün işsizlere yardım etsin. Zor günler gerçekten. İnş hemencecik iş bulur.
Öyle canım hele ki şu dönemde cok zor. Amin Çok teşekkür ederim. Allahim herkese yardim etsin.herkesin gönlüne göre versin inşallah
Amin canım çok sağolBugun is yerimde cikarlar ugruna cok kisi issiz kaldi daha da devami gelecek
Uzerine seni gorunce cok uzuldum
Allah yardimciniz olsun
Ne hesabiUyandım, uyku tutmuyor,
Hesaplar kitaplar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?