Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Allah yardımcıları olsun zor bir durum eşi çalışıyor mu. İşsizlik maası için basvuru yaptınız mı? Umarım kısa zamanda yeniden iş bulur.
Eşi calismiyo canım bebekleri küçük henüz. Her yer iskurdan işçi aliyomus. Her yere başvurdu bakalim. Insallah canım sagolasin

Scss94 inşallah kardeşin en kısa zamanda önceki şartlarından çok daha iyi bir işe başlar. Allah yardımcıları olsun. Evlerinin kira olmaması ve sizinkilerin destek çıkması çok iyi.

Eksi hesaba inmiş eşim iptal ediliyor mu o iptal etmeknistiyorjm yoksa eşim her sıkıştığında kullanır ve faiz oluyor artık faize dalan bulaşmak istemiyorum Ziraat bankası bu arada hesabı 4 bin tl limit koymuşlar eksi hesaba

Kendine bu ay bi hedef koydun mu.
1 çeyrek al mutlaka

Kendine bu ay bi hedef koydun mu.
1 çeyrek al mutlaka
Çeyrek almam imkansız 3-4 ay alamam gram almaya çalışırım ama bakalım 3800 kart ödemesi var 1000 tl kira 400 tl birine borç vardı onu vermemiz gerek 50 tl de eksi hesaba girmiş 3 günde 100 tl daha girer o ağlamak istiyorum bu eksi hesabı iptal etmem gerek

Ziraat iptal ediyor canım sıkıntı cikartmiyorlar.

Benim kardeşim isten çıkarıldı 1 aydır işsiz ve cocugu var cok kötü bi durum keske elimden bisey gelse dua ediyorum. Annem var sagolsun yardim ediyo evleri kira degil allahtan
Canım allah kardeşin nezdinde bütün işsizlere yardım etsin. Zor günler gerçekten. İnş hemencecik iş bulur.

Canım allah kardeşin nezdinde bütün işsizlere yardım etsin. Zor günler gerçekten. İnş hemencecik iş bulur.
Öyle canım hele ki şu dönemde cok zor. Amin Çok teşekkür ederim. Allahim herkese yardim etsin.herkesin gönlüne göre versin inşallah

Öyle canım hele ki şu dönemde cok zor. Amin Çok teşekkür ederim. Allahim herkese yardim etsin.herkesin gönlüne göre versin inşallah

Bugun is yerimde cikarlar ugruna cok kisi issiz kaldi daha da devami gelecek
Uzerine seni gorunce cok uzuldum
Allah yardimciniz olsun

Herkese günaydınlar
Biz yorganı değiştirmiştik 3 sene önce ve benim çeyizimden de kullanmadığım bir sürü takımım vardı. Ama 160 *200 cm hepsi. Dolayısı ile nevresim takımı ihtiyacı doğmuştu ve zara ve h&m markalardaki 215*235 cm olan yeni yorgana uyuyordu. (Not: yastık kılıfının içinden bir tanesi tek çıktı avm ye gitmem lazım bugün değişim için ya da iade)
4.nevresim takımını aldım zara göme da indirimde bulunca kaçırmak istemedim.
Yazın diğer 160*200cmlik nevresim takımlarını yorgansız kullanıyoruz.
Tüy toplayıcı bantlar var ya rulolar her seferinde bakıyorum pahalanmış oluyor bende tchibo da gördüm 42tl ye yıkanabilen tüy toplayıcı aldım kotondan da 6 çift çorap 26tl ödedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…