Bugün ne aldin kaç tl harcadin

aldıklarını güle güle kullan

Günaydın kızlar Ramazanda iyi alışmıştık 9 da iş başı yapmaya şimdi zor geliyor erken işe gelmek...
Scss94 inşallah kardeşine de yeni bir kapı açılır benim ve eşimin en küçük kardeşlerimiz henüz işe başlayamadı çünkü iş yok 3 numaralar işsiz ikisi de maalesef. Tüm iş arayanlara rabbim hayırlı kapılar açsın.

Amin canım. Allah sizlerin de yardıma ihtiyacı olan herkesin de yardımcısı olsun.biz maaşımız varken kara kara düşünüyoruz. Allah yardımcınız olsun

Günaydın hanımlar akşam çok canım sıkıldı yemek yedik hadi markete gidelim dedik dolap bosaldi bişeyler alalım dedik giyindik çıktık bana dank etti anahtarı içerde unuttum eşim kızlarla beni askeri gazinoya bıraktı çilingir buldu açtırdı 70 tl içime oturdu markete de gitmedim sonra orada oturduk kızlar dondurma yedi biz çay içtik geldik aslında dikkatliyimdır ama bi anda çekiverdim sinirimden aglayasim geldi 3 ü 5 i hesapliyorum böyle çıkması kötü oldu

Çok teşekkür ederim inceleyip bakacağım

Bizde gecenlerde pazara giderken ben cekiverdim kapiyi gittik geldik esim pet siseyle uğraşa uğraşa açtı.. çilingir parası vermemek için kapımızda büyük çelik sur kapılardan helal olsun koçum dedim

Bizde gecenlerde pazara giderken ben cekiverdim kapiyi gittik geldik esim pet siseyle uğraşa uğraşa açtı.. çilingir parası vermemek için kapımızda büyük çelik sur kapılardan helal olsun koçum dedim
Bizimde celik kapı ben uğraşalım dedim ama eşim açamayız dedi bide anahtar arkasındaydı daha önce lojmanda otururken açılıyordu ama bu zor gibiydi bide eşim 150 200 tutar dedi bastan bende telefonda sor dedim ona göre para çekelim dedim ustumuzdeki yetmezse diye tekrar kapıda pazarlıkta yapamamış baştan sorunca 70 se 70 çok istiyonda diyememis benim yüzümden akşam saskinligim uzerimdeydi resmen içime oturdu

Canım aklında bulunsun kartlarla çok güzel açılıyor artık öğrendim ben
kilitlenmediği sürece sıkıntısız açtım ben ne zaman kalsak kapıda.
Bizim apartmanda anahtarcıda var gerçi ücretsiz yardımcı oldu bir iki kez biz çok unutuyoruz çünkü

Vergi diliminden kesinti olmus epey eşimin maaşindan.
Günaydın hanimlar
Ben bu vergi diliminden anlamiyorum
Bir yildir esim bu sekilde maas aliyor
Hic cikamiyoruz bu vergi diliminden
Yilbasinda ikramiye aliyor hoop hemen pesine kesinti.
Cok sıkıntılı birsey
Her ay ne alacagimizi bilirdik biz
Boyle kestiremiyoruz.
Hic sevmedik.

Ben kartla uğraşalım dedim hatta denedim de ama egilmedigi için olmalı pet sise kesip ayakkabılığın altına koymak lazım aslında ben hiç unutmam 14 yıl evliliğimde bu 3. oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…