Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Öyle de canım bizim birikimle olacak gibi değil çünkü eşimle aynı kafada değiliz o bütçe falan yapmaz düşünmeden harcar bu ay 5 bin harcamışız nasıl harcandı bilmiyorum biz anca borca girersek öyle yapabiliriz gibime geliyor hayırlısı olsun ne diyeyim

Çok haklısın ben seni anlıyorum. Borç altına girmeden birikim ile daha zor. Ama tavsiyem inatlaşmadan güzellikle olsun inş. Bizim inat vs ile oldu evimizin huzuru bozuldu. İnş sizin için en yakın ve en hayırlı zamanda en güzeli olsun.

İnşallah canım şimdiki aklım olsa asla bileziklerimi vermezdim şimdi görüyorum bileziklerini vermiyor yeni evli kadınlar ev alırsak öyle diyorlar ah akılsız kafam önümde söyle yap diyen de olmadı
Para boş yere gitmedi ki canim oyle dusun. Araba almissiniz. Araba satlinca pesinatiniz olacak.
Kiradasiniz galiba.
Sen ufaktan bakmaya baslasan evi.
Uygun bir yer gorursen soylersin. Kendisi de razi olur bence

Kızlar bıraz baktım bezelye atmıssınız ne cabuk yahu. Istanbulda kılosu 5 lıra hala.
Kıraz 7 lıra ,erık 7 lıra. Yazlıga gectık ay basında bezelye 7 lıra, kıraz 12 lıra. Vallahı cok pahalı burada hersey.
Ben bahce fılan ektım kabak , domates , salatalık , kıvırcık vs hep oradan topluyoruz.

Istanbuldan gelırkende yukluce bı alısverıs yaptık. Patates sogan harıcı bısey almıyorum . Cuma gunlerı ıstanbulda pazarımız var esım artık alıp alıp getırecek yapıcak bısey yok. Kucuk yer dersınız bıde kızlar nasıl pahalı

ne güzel kendin yetiştirmeye başlamışsın annemde köyde ufacık bahçesi var orayı ekti inşallah bizde yicez olunca

ne güzel kendin yetiştirmeye başlamışsın annemde köyde ufacık bahçesi var orayı ekti inşallah bizde yicez olunca
Cok buyuk bısey degıl canım , kabak oluyor bolca kızartmalık kabak . toplamayı gecıktırınce cok buyuyorlar. Konuya komsuya verıyoruz mecburen atılmasın dıyerekten.
Fasulye fılanda eksık ama onlar olmadı bıtlendıler

buzluktan gidiyorum hala derin dondurucuyu boşaltıp temizlemem lazım ama hala dolu
Bezelye bile var 6-7 poşet bir şey olmaz galiba tekrar koymaya gerek yok onlar bu sene yeter
Akşama içli köfte yapıcam buzluktan yanına salata ayran oğlana ezogelin yapmıştım içmedi ondan da ısıtırım

selamlar
2178 tl kredi kartı ödedim beklemediğim bi yerden bir para geldi altın mı alsam dolar mı karar veremedim. ya da halımı değiştirsem diyorum.. yeni halılar çok güzeller ama çok çabuk kirleniyor bize olur mu bu halılar bilemedim hayırlısı bakalım:)
tatili de ayarladık didim altınkuma gidiyoruz.. kısmet olur inşallah:)

bişey olmuyor bezelyeye ben 2 yıl önce koymuştum en son kalanları 1 ay önce falan yemek yaptım

merhaba kızlar... geçmiş bayramınız kutlu olsun. ne çok yazmışsınız ya.. :) daha 3 hazirana yeni geldim ben:))

pure hazel cim prenses hayırlı olsun arkadaşım:) sağlıkla kavuşun inşallah kronikuykucu biz yine bildik di mi bilemediğimizi

GeyikliGece ne güzel harcıyorsun maşallah:)) ay sonuna para kalmadı demişsin ya... gerçekten diyorum ama... eşim geçen gün birşey istiyor aldırmadım, bana diyor ki insanın parası olunca harcayabilmesi ne güzell o aklıma geldi... insanın geliri olması, olunca onu cimrilik etmeden harcayabilmesi de çok değerli gerçekten... iyi ki cimri değiliz. sadece ekonomisini bilen bayanlarız biz:)

bu arada bayramımızı ailelerle yapıp geldik... son 3 hafta uzun uzun araştırmamıza rağmen gönlümüze yatan bir yer bulamadık. herhangi bir yere gidip bir sürü para vermektense daha sonra istediğim yerde o parayı harcarım diye düşündüm, erteledik bu defakini. ama anladım ki rezervasyonsuz son ana bırakmamalı bu işleri... erkenden yap rezervasyonunu kafan rahat, planını rahat rahat yap en güzeli.

oğluşumun bayram harçlıklarıyla altın aldık:) kendisine ufak çapta bir korsan hazinesi yapmaya teşvik ettim onu:) zira bir sürü çeyrek altın gr altın değerinde koleksiyonlarımız oluştu oyuncak konusunda tam bu yüzden oyuncağa alternatif bir birikim yolu çizmek gerekti. gidip kuyumcuya beraber aldık. daha büyük altın çeşitlerini gösterttim ki heyecan olsun. reşat altını beğendi şimdilik hedefimiz o bakalım:)

Hanimlar bisiy sorucam ama gülmeyin

Yastik nasil temizlenir

Biz yastiklari 3 ayda bir mevsim gecisinde yeniliyoruz. Ve ciddi bir meblag tutuyor.
Bunun bir yolu olmali.

bu yastık konusu son günlerde benim de gündemimdi:) yastıklarımı sirkencubin gibi ben de her yaz yıkarım. ama alerji yapma riskine karşı yün pek kullanmıyorum. aslında en sağlıklı doğalı o...
ben normal programda 800 devirde yıkıyorum. silikon elyaf pamuk vs hepsi yıkanabiliyor. sadece bazen yastığın markasına göre topaklanma olabiliyor. o zaman rahatsız edici olabiliyor işte... elle dağıtılması gerekiyor.
güneşli açık havada yazın kuruyor çabucak. ters yüz ediyorum ki için de az da olsa nem kalmasın ve tamamen güneş görsün.

bu arada ikea nın yastıklarından memnunum. sadece boyutları diğerlerinden farklı olduğundan kılıf konusu sıkıntı oluşturuyor. bir sürü sevdiğim kılıf var onları da kullanmak istiyorum. sizin önerdiğiniz marka ve model var mı kızlar?

Vergi dilimi uygulaması yeni birsey değil ama sadece yıldan yıla limitleri guncellemiyor, guncellenmesi bizim lehimize zaten. Gecen yıl 14.000e kadar %15 idi bu yıl 18.000e kadar. 40.000i asınca %20lik dilime geciyorsun. Yıl içinde kazandığın para ne kadar fazla olursa ona gore yuksek dilime giriyorsun vergi matrahı artıyor. İkramiyeyi yıl basında değilde yıl sonunda alsanız çok iyi olurdu yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…