Bugün ne aldin kaç tl harcadin

malesef çok pahalı bazen bakiyorum fiyatlara . almak şu an imkansız

Benim evimde 3+1 bir oda boş fazlalık eşyalar var orayı çocuk odası yapsam oradakileri nereye koyacağım :/
Ankara’da ki evlerde hiç kiler Bodrum vs yok
Evlerin hepsinde mi böyle insanlar nereye koyuyor fazla eşyaları bebek arabası beşik fln napıyolar merak ediyorum

Ankaradyım var cnm kiler bizim evde bina altında da depomuz var şükür. Bu arada evde bunaldık micocina ya geldik kahve pasta takılıyoruz gidiyor paralar

malesef borçlanmadan ev sahibi olunmuyor kira ödemeyeceksiniz her yeri size ait olan bir yuva öyle düşünün mutlu olun
Borcsuz olmuyor evet.
Bizde aldik icimde oturamiyoruz biraz esyamiz var ama kiraya da vermedik kiraci nasil kullanir bilmiyoruz cunku evimiz guzel malzemeleri filan..
Ikinci bi ev almak istiyoruz anadoluda kucuk bir sehir zaten evler ucuz. 120 bime alsak 600 700e kiracisi oluyor.

canım burda 600 tl kırası olan evler 150 200 bin arası benım oturduğum ev 100 bın değerinde 400 kıra

Kizlar bnm evimde 3+1
1 oda misafir odasi olark kullaniyorum evlendim evleneli 5 kere ancak oturulmustur
Oturma odasi surekli kullanim alanimiz zaten
1 odada sadece 1 ranza 1 utu masasi ve elektrik supurgesi var baska bir sey yok misafirim gelince orada kalabiliyor.
bebegim var ama ona oda yapmadim tayin durumlarindan dolayi yapmadik biraz daha buyusun yaparim belki
Onceki kirada oturdugum ev 4+1 di gereksiz buyuktu ve 1 odada sadece camasorligim vardi camasirlarimi o odada kurutuyordum

S Spizella ne kadar güzel anlatmışssın bayıldım 1+1 evin temizliğine :)
benim evde 4+1 gibi
2 yatak odası kızım ve bizim
salon
içinde boydan dolap yaptırdım ve süpürge gibi ıvır zıvırlar dahil olamk üzere kıyafetleri koyduğum bir gömme dolaplı oda misafir yatak odası aynı zamanda
ve orta alanda geniş bir hol var orayı da müzik odası olarak kullanıyoruz :)

fakat ben bu eve taşınırken evde ne varsa dağıttım.
ki kıyafet vs zaten ihtiyaç olmayandan fazla almam.
eşyaları da azalttım.
ve yine azaltacağım.
yenileme yapacağım zaman :)
gereksiz olan kullanım dışı ne varsa evden dışarı çıkarırım.
Hatta almam.
Evlenirken bilinçsizce alınan bazı eşyaları yeniden azaltacağım.

Benim şu an oturduğum ev 2+1 iki tane balkonu var ve net kullanım alanı 110 m²
Yatak odam ve mutfağım çok büyük. Salonu pek kullanmıyoruz çünkü ısınma problemi var. Diğer odayı ilk evlendigimizde boş bırakmıştım sonra bir kanepe ve TV ünitesi ile oturma odası yaptık.
Şimdi ev bakarken de bunun sıkıntısını yaşıyorum, küçük evler, icice eşyalar gorunce ruhum daraliyor, balkonu olmayan evleri çok kullanışsız buluyorum.
Ayyy ben nasıl ev buliiiiiciiiigimm

Ben çeşit çeşit giyinmeyi seviyorum zamanında çok almışım doldurmuşum eskimediler de eve gelen yardımcı ablalara dağıtıyorum. Eşim ayakkabıyı maksimum 1 sene giyiyor sonra sa giymiyor ona pahalı ayakkabı almaktan vazgeçtim desemde gene de erkek ayakkabısı 250 den aşağı olmuyor yani zevkimize göre öyleler. Kuzenlerim öğrenci ama uzaktalar onlara versem ne iyi olur ama eve gelen ablanın kocasına babasına olan varsa gene ona veriyorum . Üşenmeyip mont ve kabanlarımı saydım
Siyah kaşe kaban
Mavi kaşe kaban
Camel kaşekaban
Yeşil kaşe kaban
Gri kaşe kaban
Bordo kaşe kaban
Siyah deri mont
Siyah şişme mont
Mavi kısa trench coat
Etol kürk
Beyaz kaşe panço
Yırtıklı kot uzun ceket
Yırtıksız kot uzun ceket
Siyah şişme yelek
Kiremit kaşe yelek
Ve benimkisi hastalık sanırım hala şişme mont kaşe kaban bakarım
Hatta eşime ve kendime kırmızı şişme mont aldım kargocu abla bilindik yer mi bu aldığınız kutusu garip ben bunu geri yollayayım dedi sayesinde para harcamaktan kurtuldum geçen hafta .instagramda görüp almıştım. buraya yazmamıştım
Herkesin bir hedefi var ben de tasarruf yapıp araba almak istiyorum. Çünkü çok önceki sayfalarda yazmıştım kabaca kredi kartına dört senede 126bin mı ne para ödemişim.
Bu yazdıklarımı eşim görse bir daha avm ye götürmez herhalde.
Not: siyah ve yeşil kaşe kabanı temizlikçi ablaya verip uzun şişme siyah mont almak istiyorum :)
Buraya da yazıyorum yaz için bikini mayo dışında hiç ihtiyacım yok ve bu yaz asla bir t shirt bile almayacağım sizlere ve kendime sözüm olsun.
Ben alışmveriş yapmasam zaten tasarruf demek bizim ev için. Utanan emojilerceeeeeee

Bizim hep bir odamız ıvır zıvır çamaşır kurutma ütü yapma odasıdır.
Allah nasip ederse o oda bebek odası olacak.
Biz ev alana kadar 3+1 evde otursak bile 1+1 odalık eşyamız vardı. Gereksiz bir şey yoktu ne salonda ne mutfakta. Yatak odamızda yatak aynalı şifonyer ve dolap vardı. Ve salonda yaşıyorduk.
Şimdi 4+1 dairemiz.salon oturma odası ve yatak odamız dolu. Bir oda çalışma odası bir oda da çamaşır odası oldu. Çamaşır odamızın bebek odası olacağı günleri inşallah görürüz. İlk defa kilerim oldu ama eminim bu kiler sizlerde olsa dolar taşardı kışlıklarla.
Bir de bodrumda depomuz var yatak odamdaki dolap şifonyer ve bir kaç koli duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…