- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.501
malesef çok pahalı bazen bakiyorum fiyatlara . almak şu an imkansızBenim şu an salon ve oturma odam var. Çocuk yok. Boş odayı çocuk odası yaptığımı düşünemiyorum. Naparım ordakileri. Dediğin gibi ütü çamaşır askılıkları, süpürge, bazı çeyizliklerim orda.
Bende kiradayım. 3+1lerde pahalı napıcaz alırken hiç bilmiyorum :S
Tesekkurler. Daha guzeli sizin olsun insallah.Ayyyy çok güzel haber, güle güle oturun
Bu aralar biz de yoğun şekilde ev arayisindayiz onun için adınıza çok sevindim, darısı başımıza umarim
Mutlulukla borc yuku arasindayim.hayırlı olsun ne güzel bir haber neden içine dert oldu ki
Ankaradyım var cnm kiler bizim evde bina altında da depomuz var şükür. Bu arada evde bunaldık micocina ya geldik kahve pasta takılıyoruz gidiyor paralarBenim evimde 3+1 bir oda boş fazlalık eşyalar var orayı çocuk odası yapsam oradakileri nereye koyacağım :/
Ankara’da ki evlerde hiç kiler Bodrum vs yok
Evlerin hepsinde mi böyle insanlar nereye koyuyor fazla eşyaları bebek arabası beşik fln napıyolar merak ediyorum
malesef borçlanmadan ev sahibi olunmuyor kira ödemeyeceksiniz her yeri size ait olan bir yuva öyle düşünün mutlu olunMutlulukla borc yuku arasindayim.
Borcsuz olmuyor evet.malesef borçlanmadan ev sahibi olunmuyor kira ödemeyeceksiniz her yeri size ait olan bir yuva öyle düşünün mutlu olun
lŞuan kira oturdugum evde 3+1 .
Bence bizim icin buyuk ve gereksiz.
Tekrar tasindigimda 1+1 düşünüyoeum
dışarı çıkınca harcanıyor ben tatilde disarda yeme içmeye harcadımBende disardayim bakalim kac para harcicam
canım burda 600 tl kırası olan evler 150 200 bin arası benım oturduğum ev 100 bın değerinde 400 kıraBorcsuz olmuyor evet.
Bizde aldik icimde oturamiyoruz biraz esyamiz var ama kiraya da vermedik kiraci nasil kullanir bilmiyoruz cunku evimiz guzel malzemeleri filan..
Ikinci bi ev almak istiyoruz anadoluda kucuk bir sehir zaten evler ucuz. 120 bime alsak 600 700e kiracisi oluyor.
bundan sonra ındırımler çok olur alabılırsın canımBenimde bir kaşe bi şişme montum var
Bir kaşe daha alsam mı diye düşünüyorum
1+1 de olmaz sankı canım ya ınsanın içi sıkılır bırı geldiğinde zor olurŞuan kira oturdugum evde 3+1 .
Bence bizim icin buyuk ve gereksiz.
Tekrar tasindigimda 1+1 düşünüyoeum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?